Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Baross emléktábla - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Baross emléktábla | Hol van ez a hely?

Baross emléktábla..

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Baross emléktábla fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22747 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Baross emléktábla! Érdemes regisztrálni!

Szállás

Szállás a közelben


Keress szállást Baross emléktábla közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 27.54 km-re levő látnivalókkal: Néra alagútjai - Aninai-hegység (12 kép).
14714720331100
14714721871101
14714721881102
14714721891103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Baross emléktábla közelében?
Néra alagútjai. A Néra alagútjai közelébe, a Bég hídjáig kocsival is el lehet jutni, majd egy rövid séta következik a látványos sziklába vájt átjárókig. Alagutak - Szerintem jó helyen kerestem, csak nem eléggé. (különleges hely geodobozzal)
La Vaioaga-vízesés. 29.2 km-re. Dübörgő víz - Szerencsénk volt, hogy eddig esőkkel teli időjárásunk volt, mert a vízesések meg a patakok bő hozamúak, és látványos a megjelenésük. (érdekes hely geoládával) Mocsáros-vízesés. (érdekes hely geoládával) Beusnica-vízesés. Tufa - Na, ez szerintem szebb mint a Bigér, de ez nincs útban. (turisztikai hely geoládával) Vízimalmok. A Rudaria-patak szurdokvölgyében huszonkét, fából készült vízszintes vízimalom található, többségüket ma is használják. Folyamatosan zuhogó esőben - Nem kirándulni indultam, de erre vezetett az utam.
Nagy-Szviniecsa-csúcs. Nagy-Szviniecsa-csúcs, románul Svinecea (Sviniecea) Mare.
Bigar-vízesés. 42.9 km-re. Bigér - Az igazat megvallva valami másra számítottam. Bizarr-vízesés Krassó-Szörény megye. A Bigár vízeséstől folytatva utam Stájerlakanina fele a Ménes-völgyben - lévén, hogy kerékpárról nézve más a világ mint autóból, mindenekelőtt többet lát az ember belőle - egy, szerintem csodálatos barlangot és vízesést fedeztem fel nem messze az úttól.
[ Fel ↑ ]

Történelmi-kulturális értékek - Krassó-Szörény megye
* A történelmi háttér és kulturális jelentőség részletei regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Baross emléktábla adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Baross emléktábla? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Legyes-barlang
  Legyes-barlang
  A Legyes-barlang - más elnevezései Legyeslyuk, Kolumbácsi barlang, Fliegenhöle, Gaura cu Musca - a Duna baloldali partján található, a Babakáj-sziklától lennebb.
  Babakáj-szikla
  Babakáj-szikla
  A Babakáj-szikla egy Dunában található sziklaszirt, Lászlóvára település mellett, mely 7 méterrel emelkedik ki a vízből.

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Krassó-Szörény megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3602 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.