Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Fehér kereszt - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Fehér kereszt | Hol van ez a hely?

Fehér kereszt..

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Fehér kereszt fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22747 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Fehér kereszt! Érdemes regisztrálni!

Szállás

Szállás a közelben


Keress szállást Fehér kereszt közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 3.84 km-re levő látnivalókkal: Cserna-völgye, Hét meleg-forrás - Herkulesfürdő (12 kép).
14714743731100
14714743761101
14714743791102
14714743801103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Fehér kereszt közelében?
Fekete-szakadék. 6.9 km-re. Falétra Scarisoara felé. (érdekes hely geoládával) (érdekes hely geoládával) Robbantott-szikla. Ezen a helyen a mészkövek a völgy beszűkülését eredményezték. (itt geodobozt is lehet keresni)
Vízimalmok Krassó-Szörény megye. 21.6 km-re. Mehadika, 1911 és 1918 között Kismiháld, község a Bánságban, Krassó-Szörény megyében.
Rejtett sziklakapu. (érdekes hely geoládával) Nagy-Szviniecsa-csúcs. Nagy-Szviniecsa-csúcs, románul Svinecea (Sviniecea) Mare.
Vízimalmok. Folyamatosan zuhogó esőben - Nem kirándulni indultam, de erre vezetett az utam. Karrmezők. 27.9 km-re. Isten hídja. Az egyetlen olyan romániai természetes híd, amelyen keresztül lehet hajtani gépkocsival.
Ciucevele védett terület. A Ciucevele védett terület, a Cserna-folyó és a Szén pataka között terül el. Nem volt a helyén? - Miért írod azt, hogy "csak úgy oda van téve az út mellé"? Én a geodobozt egy szikla ferde repedésébe rejtettem, egy kő mögé.
Corcoaia-szoros. 34.7 km-re. A Corcoaia-szoros a Cserna-völgyének az egyik legszebb látnivalója. Szomorú helyzet - Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy ez az egész így alakult.

Fehér kereszt románul - in limba romana: Crucea Alba

[ Fel ↑ ]

Természeti értékek - Krassó-Szörény megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • Fehér kereszt adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
  • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  • Félkész állapotban levő ládaoldal - Ez most még csak egy félkész állapot...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Fehér kereszt? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Vasútállomás
Vasútállomás
Herkulesfürdőtől 8 km-re esik a jellegzetes, monarchia korabeli vasútállomás.
Miháld vár
Miháld vár
Mehádia a Belaréka-patak völgyében, Orsovától 23 km-re nyugatra, Herkulesfürdőtől 11 km-re északnyugatra fekszik.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Krassó-Szörény megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3602 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.