Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Robbantott-szikla - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Robbantott-szikla

Robbantott-szikla | Hol van ez a hely?

A Robbantott-szikla a Cserna folyó jobb partján található, a Iuta-patak beömlésének közelében. Ezen a helyen a mészkövek a völgy beszűkülését eredményezték. A Iuta-szorosban eltűnő víz itt jelenik meg ujra...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Robbantott-szikla Az út melletti víz-esés Improvizáció Fahíd Robbantott-szikla 2 1664 Sziklába vájt ösvény Lefele nézve 1839 Sziklába vájt ösvény 2 Szfinx. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Robbantott-szikla fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22747 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Robbantott-szikla! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Szállás

Szállás a közelben


Keress szállást Robbantott-szikla közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 0 km-re levő látnivalókkal: Robbantott-szikla felfüggesztett ösvény (16 kép).
14714716591100
14714716621101
14714716631102
14714716641103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Robbantott-szikla közelében?
Nagy-Domogléd-csúcs. Miháld vár. (turisztikai hely geoládával) Olán-csúcs. Páfrányos-szoros. 20.3 km-re. A Páfrányos-szoros, románul Cheile Feregari, Herkulesfürdőtől délre, a Nagy-Domogléd-csúcstól nyugatra található A feregari, ferigari szó valószínűleg a feriga szóból ered, ami magyarul páfrányt, harasztot jelent.
Vasútállomás. Herkulesfürdőtől 8 km-re esik a jellegzetes, monarchia korabeli vasútállomás. Még müködik - Miután egy órát töltöttünk Herkulesfürdön barangolva, megnéztük az állomás barokk épületét is. (látnivaló és geodoboz)
Vízimalmok. Mehadika, 1911 és 1918 között Kismiháld, község a Bánságban, Krassó-Szörény megyében.
Tucsila-csúcs. Tucsila-csúcs, románul Varful Tucila.

Robbantott-szikla románul - in limba romana: Piatra Puscata

[ Fel ↑ ]

Természeti értékek - Krassó-Szörény megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Robbantott-szikla adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Robbantott-szikla? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Rejtett sziklakapu
  Rejtett sziklakapu 4.96 km-re
  RH3416 Rejtett sziklakapu
  Ramnuta Mare vízesései
  Ramnuta Mare vízesései 7.9 km-re
  RH3418 Ramnuta Mare vízesései

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Krassó-Szörény megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3613 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.