Ivó település (Hargita megye) Központ: Zetelaka. Ivó román elnevezése: Izvoare. Egyéb neve: Ivómezeje.
Regisztráció --> Turisztikai látnivalók - Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben teljeskörű hozzáférés esetén.

Ivó (Hargita megye) és környéke turisztikai látnivalói

Katolikus templom romjai

Katolikus templom romjai Erdőfüle 33,18 km-re
A múlt század közepén még elég magasan álló romokból egy középkori templom maradványait azonosították, amelyeket Orbán Balázs ismertet: 8 lépés hosszú és ugyanilyen széles poligon záródású szentély, 17 lépés hosszu és 11 lépés széles hajó. Fülei templomrom - Eléggé szomorkás időben indultam a rejtekhely keresésére. Körbe-körbe - Kerültük lentről, patak. Templom rom - Nyári és téli időszámítások találkozásánál indultam útnak, kissé barátságtalan időben biciklizni, de megérte a fáradságot.

Benedek Elek sírja

Benedek Elek sírja Kisbacon 43,67 km-re
Benedek Elek sírja a Kisbacontól nyugatra fekvő temetőben található. Síremlék - Ő volt, akinek ''könnyű a toll és nem nehéz a kasza''. Gesztenyefa - Na, ezt sem nehéz megtalálni.

Benedek Elek nagy mesemondó szobra

Benedek Elek nagy mesemondó szobra 43,84 km-re
Délceg, javakorabeli férfi ül a kisbaconi iskola előtti padon, arca derűs, mellette egy üres hely. Gyönyörű idő - A bodosi láda után a második, egy picit kellett keresgéljem de a fénykép sokat segített, szerencsére szélcsend volt és nyugodtan kereshettem, ezután látogattuk meg a vizimalmot. Elek apó rejtekhelye - Sajnos nem találtam, pedig elég aprólékosan átnéztem az egész kőfalat, igaz csak az emlékezetemre hagyatkozhattam a rejtekhely fényképét illetően. Január első megtalálása - Legutóbb egészen más okból jártam Benedek Elek szülőfalujában.

Szikla a Siklódi-kő lábánál

Szikla a Siklódi-kő lábánál 31,11 km-re
Siklód igazi hegyre szúrt falu, a világ végén, írja Orbán Balázs.

Óriásfalfestmény

Óriásfalfestmény Petőfi utca Csíkszereda 29,08 km-re
A csíkszeredai Petőfi-utcában található Bandidos étterem Lejtő utca felőli tűzfalán egy látványos Petőfi-falfestés látható.

Nagy Laji dombja

Nagy Laji dombja Csíkzsögöd 29,97 km-re
Nagy Laji dombja közismert helynév a csíkszeredaiak számára. Nagy Laji dombja - Csíkszeredában töltött egyik hétvégénk alkalmával kerestük fel a Nagy Laji dombját. Kerekecske dombocska - Megkerestük a Nagy Laji dombját, meglett a sárga emberke is, az összes sziklarajzzal együtt, és persze a doboz is. A dombon - Nehéz volt ráakadni a kicsi sárga emberkére a nagy oldalban, de csak addig amig nem a megfelelő gödörben kerestem, utána ment minden mint a karikacsapás.

Református templom

Református templom Farcád 24,43 km-re
Mai templomának építését stíluselemei alapján a XV-dik századra teszik, mint a késő gótikus kor emlékét.

Tűzoltó Park Tusnádfürdő

Tűzoltó Park Tusnádfürdő 46,81 km-re
Tűzoltó Park Tusnádfürdő Mini akadálypálya - Személyes kedvenceim az ehhez hasonló mágneses-dobozok. IX. - Egy utolsó, éjszakai pihenő, egy tartalmas nap után. Tusnádfürdői kirándulás 4 - Igyekeztünk feltűnésmentesen megközelíteni ezt a rejtekhelyet, ami nem volt épp könnyű, fényes nappal lévén.

Kerekeger feredő

Kerekeger feredő 33,06 km-re
A Somlyó-hegy védelme alatt található égerláp a Természet jótékony erejét testesíti meg. Hogy őszinte legyek, én is legalább negyedórán át keresgéltem - Rendületlenül, minden elképzelhető helyre felmászva, bebújva, lehasalva, bekukkantva. Egerlap Csobotfalva - Megtalaltuk, megpihentunk a padon de a feredest inkabb kihagytuk. Sokadjara - Nem is tudom, hogy mar hanyadjara jarok is itt.

Urusos-kút

Urusos-kút Oroszhegy 10,94 km-re
Hajdanán Oroszhegy falunak híres búcsújáróhelye volt, a falutól északra elterülő Kápolna mező nevű helyen, melynek közelében a hagyomány szerint csodás gyógyulások történtek.

Függőhíd

Függőhíd Sóvárad 34,7 km-re
Sóvárad Szováta felőli kijáratánál egy fémből készült, deszka járófelületű függőhíd található. Ketrec és híd - Régebb szerettem volna itt rejteni, de a híd előtti ketrec mindig visszatartott attól, hogy megálljak itt. Aranyos függőhíd - Mivel erre jártunk, felkerestük a függőhidat.

Rez-nyaka Gyergyóditró 43,24 km-re
Rez-nyaka, Gyergyóditró környéki túraösvények kiindulópontja.

Mohos-kilátó

Mohos-kilátó 49,82 km-re
A Szent Anna-tónál, a Mohos melletti dombon, a Nádas-fürdőre vezető úttól balra, már évek óta van egy kilátó. Vasárnapi séta - A kilátó sajnos nagyon romos állapotban van. Kárpótlás - Kárpótlás volt a kilátás, a látvány azért, hogy el kellett hagynunk a Szent Anna-tavat a medvék és emberek okozta káosz miatt. Macik és szarvasok nyomaiban, az összeomlott kilátóhoz - A Nagy Csomád felől érkeztünk a kilátó maradványaihoz.

Széphavas

Széphavas 36,3 km-re
Szoborállításra készül Szépvíz, emléket állítanak annak a Szent Lászlónak, akinek a falu a nevét köszönheti. Tavaly őszi séta - Jó, izgalmas rejtés. Széphavason hóembert építeni volna jó - De arra még várni kell. Mi se jutottunk be a misére - Hogy juthat valakinek eszébe, nyáron hóembert építeni? Egyébként nem is rossz ötlet, ide télen is feljönni.

Angyaljárás Szentegyházán

Angyaljárás Szentegyházán 15,4 km-re
Tisztelt címzett: Szőcs István, és családja. Nem sikerült a meglepetés - Az ünnepi geodoboz rejtése óta eltelt 11 nap, lejárt már karácsony is. Megkésett angyaljárás - Ma délután a szentegyházi tavakat kerestem fel. Ami kötelez - Vasárnap reggel félre tettetem minden egyéb teendőt, gondot és elindultam a Zsemle kutyám társaságában, hogy végre megkeressem az elmaradt karácsonyi ajándékot.

Csíkszépvízi víztároló

Csíkszépvízi víztároló 33,45 km-re
A Csíkszeredától 14 km-re északkeletre található csíkszépvízi víztároló Csíkszereda vízellátását biztosítja. Szép a kilátás a tóra - Meglett a csutak dobozostól. Őszi gombakínálat - Szép kilátással, gazdag és változatos gombakínálattal honorálta a rejtekhely a kitartást, lévén hogy a Tolvajosról majdnem visszafordultam, annyira borus, ködös és hideg volt. Kora esti séta - Nagyon szép volt a tó a lemenő nap fényében, jól esett a tavasz első virágai között járni.

Egykori erődítmény

Egykori erődítmény Vártető Nagygalambfalva 30,62 km-re
Nagygalambfalvától három km-re délkeletre, a Vágás-patak völgye felett található a Vártető.

Firtos vára

Firtos vára 24,01 km-re
Korond és Firtosváralja között, a Kalonda folytatását képező fennsík nyugati, sajátságosan feltarajosodó részén, meredek sziklafalakkal rendelkező Firtos-hegyen épült Firtos-vára. Mélyre besűlyedt geodoboz - Sikeresen megtaláltuk a dobozt, de nagyon mélyen volt a tuskóban. Legendák nyomán - Firtosváralja felől mentünk fel, a Firtos lova fölött csodálatos erdőben, őzek társaságában. Kerestem, de nem találtam - Még a helyet sem sajnos.

Sebő Ödön keresztje

Sebő Ödön keresztje Ugrapataka 42,52 km-re
A térkép szerint egy keresztnek kellett volna következni a gerincen, de bárhogy tekergettem is a nyakam, nem találtam meg. 2 doboz - Egy pet előformát kerestünk, de először egy nagyobbacska dobozt találtunk, egy másik játszótér dobozát. Hát az úgy volt, hogy... - Ezen a helyen először radupuscarciuc rejtett, a román nyelvű geotrekking felületen volt bejelentve a rejtés.

Borsáros-láp

Borsáros-láp Csíkszentkirály 33,91 km-re
A Borsáros természetvédelmi terület az Olt jobb partján, 651 m tengerszintfeletti magasságban, 1 km-es hosszúságban, 50-200 m szélességben, Csíkszentkirály határában, a Csíkszentsimon felé vezető úttól balra terül el. Rejtés után keresés - Láttuk, hogy van egy új rejtés, nem akartuk kihagyni. Szem elé került - Nem volt szem előtt, de elé került a doboz az Y-ból, magasság-mélység ellenére. Lakat alatt - Sajnos ez a rejtekhely már nem látogatható, mivel a bekerített természetvédelmi területet lakattal lezárták.

Szemeskő

Szemeskő Büdösfürdő 30,55 km-re
A Szemeskő a Büdösfürdőbe vezető, kék kereszttel jelzett turistaút mellett van, utunk a szikla mellett vezet el. Az ott szep vplt es igaz sem volt - Ez igy van nagyon erdekes egy fajta megbecstelenito, marmint jomagam. Fenyoakrobatika - Azon rejtesek koze tartozik, ahol hasznos a gps adat, mivel erdo takarja, es ugy a helyet, mint a dobozt, nehez lett volna megtalalni gps keszulek segitsege nelkul. A Szemeskőn - Büdösfürdő felől közelítettük meg.

Tündérkert

Tündérkert Békás-szoros 46,14 km-re
A Tündérkert, egy hullámos rétegvonalakkal felszabdalt, látványos és meredek letörés.

Csíkrákosi Pogányvár

Csíkrákosi Pogányvár 15,18 km-re
A csíkrákosi Pogányvár romjai Csíkszeredától északra, Csíkrákos község nyugati határában, a Vár-patak és a Súgó-patak által közrefogott 1274 m magas sziklacsúcson állnak. Ez még a csicsói várromon is túltesz - Régóta vonz ez a hely, különösen a neve tetszett mindig is. Tavasz a Pogányvárban - Jó hir, hogy a turistaösvény ki van jelölve. Új geodoboz a régi rejtekben - Szilveszter utáni, első túracélpontként, egy könnyen és rövid idő alatt elérhető helyszínt akartunk.

Csinód

Csinód 49,91 km-re
Csinód 14 km-re található Csíkszentmártontól, ahol a falu központjában irányjelző tábla mutatja az Úzvölgye felé vezető utat.

Hamerock strand Csíkszereda 28,63 km-re
A csíkszeredaiak egykori kedvenc strandolási helye, a Hamerock strand, az 1980-as években létesült a vasútállomás közelében, a Brassói út mellett.

Református templom

Református templom Rugonfalva 34,31 km-re
A falu csupán 2 km-re fekszik Székelykeresztúrtól és 5 km-re Siménfalva községközponttól. Bejutottam a templomba, de nem tudtam keresgélni - A templomhoz érkezve, a kőkerítésen levő bejáratot zárva találtam. Az épület árnyékában - Örvendek, hogy sikerült egy kicsit megdolgoztassalak. Feltételezem, hogy három harangja is van a templomnak - Esélyem sem volt a geodoboz keresésén "dolgozni", mivel a harangozó bácsi végig ott volt mellettem.

Madéfalvi Hargita

Madéfalvi Hargita 13,57 km-re
Madéfalvi Hargita csúcsa és a Csompoly A Hargita csúcsain - Kihasználva a szép időt, na meg azt, hogy a HRTT45 résztvevői elhajtották a medvéket a környékről aznap, mi szépen begyűjtöttük a geoládát. Itt még nem voltam - Csiki létemre a Madéfalvi Hargita és a Csompoly (milyen szép név is ez) kimaradt. Az Asztag-kőtől a Madéfalvi Hargitáig - Miután kigyönyörködtem magam az Asztag-kőnél, és egy jót csemegéztem a kőtojás melletti szamócákból.

Turdolya-szikla

Turdolya-szikla Alsórákos 48,63 km-re
A Turdolya-szikla közvetlenül az Olt folyó szélén magasodik. A Turdolya-szikla körül - A sziklás alakzat csúcsa az N 46.

Ördöglik-tető Bún 48,86 km-re
Ördöglik-tető - Bún

Orbán Balázs sírja és emlékműve

Orbán Balázs sírja és emlékműve Szejkefürdő 19,93 km-re
Orbán Balázs (1829-1890) a legnagyobb székely író, történész, etnográfus, publicista és közéleti személyiség sírhelye és emlékműve a Borvízoldalban van. Rejtek-illemhely - Második alkalommal keresem az itt elrejtett geodobozt. Új helyre került a doboz - Új helyet kerestünk a geodoboznak, de sajnos megzavartak és el kellett hoznunk dobozt.

Fenyővize tanösvény

Fenyővize tanösvény Pottyand 39,1 km-re
A Fenyővize tanösvény hossza: 800 m, a menetidő 1 óra, a szintkülönbség 5 m.

Attila vára

Attila vára Vargyas 40,24 km-re
A Persányi-hegységnek az Olt alsórákosi szorosától északrahúzódó vonulatát az erdővidéki és homoródmenti emberek Rikának vagy Rika erdejének nevezik. Kereszt - Megtaláltam a dobozt.

Egykori kemping

Egykori kemping Zsögödfürdő 31,28 km-re
Zsögödfürdőn, közel a kezelőközponthoz, egy régi kemping tönkrement faházait találjuk, a strand felé menet.

Pakulár-kő

Pakulár-kő 24,52 km-re
A Hideg-Juhod völgye fölé magasuló Pakulár-kő (a térképeken a Pásztor-kő elnevezés szerepel) az Elemér sarka-hegy déli aljában található, Rabsoné várától észak-kelet irányba. Izgalmas hely - Nagyon izgalmas hely. Gyönyörű hely, de nincs láda - Több mint 2 órás keresés után sem kaptuk meg a ládát. Kilátás - Parajdról a "Transz-Rapsonné"-n keresztül közelítettük meg, miután rejtettünk egy dobozt az Áprily-kútnál.

Tulipán és levendula Márkod 48,13 km-re
Márkod északnyugati határában levendulást és tulipánültetvényt hoztak létre, melyet Székelybere vagy Mikháza felől lehet megközelíteni.

Rigó-tó

Rigó-tó Szováta 32,86 km-re
A Rigó-tó a Szováta környéki tavak egyike, több irányból is meg lehet közelíteni. Narancsízű tictac cukorkák - Abban az erdőben, ahol a Szováta környéki tavak találhatók, több jelzett és jelzetlen, sétány és ösvény van.

Kilátó

Kilátó Piroska-tó Szováta 32,72 km-re
Jellemző a hely egyedien gazdag változatosságára, hogy a Vörös-tó só-koncentrációja elég magas. Napozás Piroskánál - Befagyva fogadott a Medve is, a Piroska is. Magyar Husvet Szovatan V - Na, itt mar nem jartam olyan szerencsevel. Piri fentről - Lent a tó szélén, a nádasban pont nászoltak a siklók.

Rabsonné útja

Rabsonné útja Illyésmező 28,06 km-re
A Rabsonné útja Illyésmezőtől északkeletre található, északnyugat - délkelet irányba vonuló töltésvonal.

Református templom Kőrispatak 37,68 km-re
Középkori templomról nincs okleveles adat, ennek ellenére bizonyosan már a középkorban volt temploma.

Bugyogó források

Bugyogó források Fingóborvíz 21,54 km-re
A Cseredombi borvíz, másnéven Erzsébet-forrás, Fingóborvíz vagy Szejkésvíz pitvaros faépülettel fedett forrásától délkeletre, 120 méterre további lerakódások helyszíne, bugyogó, sistergő források, és egy tavacska figyelhető meg. Kénszag - A nárciszmezőről jövet megkerestük a lányommal ezt a dobozt is. Záptojás - A Fingó-borvíztől továbbsétálva eljutottunk a Bugyogó forrásokhoz. Fortyogás - Megtaláltuk a forrásokat, megfigyeltük a fortyogást is.

Kilátótorony

Kilátótorony Csíksomlyó 31,31 km-re
A Nagysomlyó tetején egy fémcsövekből megépített 25 m magas kilátó torony áll, tetejéről gyönyörő kilátás nyílik a Csíki-medencére. Mosoly - Nagyot nevettem :-). A kilátónál - Egy vasárnapi kiruccanás után amit az elején azt sem tudtuk, hogy megvalósule végül a kilátohoz mentünk. Piros ponttal jelzett - Miután megmásztuk a hegyet, megtaláltuk a dobozt is.

Mikó-kúria

Mikó-kúria Csíkzsögöd 30,23 km-re
Mikó-kúria Csíkzsögöd, műemléképület a 19-dik századból.

Bakalja Folk Csűr Csíkszentkirály 32,35 km-re
A csíkszentkirályi Folk Csűr Egyesület rendszeresen szervez hagyományőrző programokat Bakalján, a Gábor család tanyáján.

Mofetta

Mofetta Büdösfürdő 31,63 km-re
2007 júliusában másodszor jártam végig a Hargita gerincét, és ebből az alkalomból 3 ládát helyeztem el az útvonalon, amelyeket aHargita-túrázóknak ajánlok. Rejtés a Súgó-barlangnál - Köszönöm a részletes beszámolót és a ládagazda nevében is a karbantartást. Megtalaltuk a ladat - A zacsko amibe pillanatnyilag 2 doboz van csomagolva egy fa toveben, lathato helyen hevert. Messze vagyunk a helyszíntől - Hát, sajnos, igen messze vagyunk a helyszíntől.

Szármány-hegyi kápolna

Szármány-hegyi kápolna Gyergyószárhegy 32,7 km-re
A fenyvesekkel borított Szármány-hegy alatt fekvő Szárhegy aGyergyói-medence egyházi, idegenforgalmi és művelődési szempontból egyik legjelentősebb községe. Majális a Szármány-hegyen - A Szármány-hegyi kápolna nem volt e napra betervezve, a Békás-szorosba indultunk túrázni. A játékvezetőre várva - Túl korán érkeztem a Lázár várkastélyhoz a megbeszélt találkozóra. Kápolna - Szép, csendes helyen van a kápolna.

Gyimesi jegenyefenyők

Gyimesi jegenyefenyők Bükkhavas-pataka 42,07 km-re
A Gyimesek egyik kevésbé ismert látványossága a két, óriás méretű jegenyefenyő. Csak egy fenyő maradt - Sajnos már csak egy fenyő magasodik.

Kerekes Julcsa háza Homoródszentmárton 25,95 km-re
Kerekes Julcsa háza, és annak kapuja - Homoródszentmárton.

Bardócz-kő

Bardócz-kő Békás-szoros 48,06 km-re
A Bardócz-kő a Bardócz-hegy Lapos-patak szorosa felé magasodó sziklája, szemben a Kupás-kő sziklafalával, nevezik még Lapos-falnak is.

Nádasszéki borvízforrás

Nádasszéki borvízforrás Szeltersz 19,54 km-re
Szeltersz egyik nevezetessége a nádasszéki borvíz. Banya-rajz a zöld rejtek-kő oldalán - Miután megkerestem a Hargita Gyöngye forrás közelében elrejtett geodobozt, és nagyon finom mézet vásároltam hozzáférhető áron az egyik háznál, megérkeztem a nádasszéki borvízhez is. Májális I - Ez volt kirándulásunk első állomása. Borvíz - Na, e mán a kaptató.

Déli fal

Déli fal Mária-kő Békás-szoros 47,36 km-re
A déli fal teteje a harmadik, de nem kevésbé látványos kilátópontja a Mária-kőnek. Rejtők napja a Mária-kő tetején - Miután lejárt a túra, és véget ért május elseje, jutott eszembe, hogy milyen nap is volt. Új helyzetkép a déli kilátón - A Mária-kő nyugati sziklafalán levő panorámás kabint indultunk megnézni, de menet közben ellenőriztem a déli kilátópont rejtését is. Panoráma - A panoráma kabintól csak egy rövid kis séta a déli kilátó.

[ Fel ↑ ]

Kisiparosok műhelyei Marosvásárhely 69,36 km-re. Kisiparosok műhelyei, ma üzlethelyiségek.

Szentgerice

Szentgerice 57,37 km-re. Szentgerice látnivalója az 1670-ból származó, szép kazettás mennyezetű, unitárius templom. Aprólékosan megvizsgáltuk a rejteket - A belsejét is tükörrel -elemlámpával, de nem találtunk dobozt. Sajnos nincs doboz - Kerestem a dobozt, de sajnos nincs meg.

Művészeti iskola Marosvásárhely 68,97 km-re. Művészeti iskola, egykori római-katolikus felekezeti leányiskola.

Dobrán-forrás Bélbor 68,5 km-re. A Dobrán (Dobreanu)-forrás a Dobrán-patak földrajzi jobb oldalán található, Bélbor északnyugati szélén.

Görgényadorján 59,51 km-re. 1333-ban Yordani, 1393-ban Adrian néven tűnik fel az okiratokban, majd 1453-ban villa Adrianus és 1644-ben Adorján néven.

Régi Olt-fahíd Hévíz 53,44 km-re. A hévízi Olt-híd újjáépítés áldozata lett, 1886-1887-ben cserélték ki újszerkezetű vashíddal.

Szászdálya vára 53,24 km-re. Fehéregyháza és Héjjasfalva között, utóbbi határában, a Határ-patak mentén déli irányba vezető földúton, Héjjasfalvától 5 km távolságban, egy 588 m magas hegyen találjuk az eredetileg Szászdálya határához tartozó szászdályai vár maradványait.

Kacsalábon álló ház

Kacsalábon álló ház Marosvásárhely 69,42 km-re. Majdnem kacsalábon forgó palotát írtam, de sajnos nem forog, csak kacsalábakon áll, nem palota, és királykisasszony sem lakik benne. Betonoszlop - A ház a kacsalábon megvan de a dobozt sajnos nem találtam meg.

Marosvásárhelyi vár

Marosvásárhelyi vár 68,83 km-re. A marosvásárhelyi vár napjainkban látható formáját a XVII-dik században, többszöri munkálatok után nyerte el. Ott van - A sorozas Imecsnek is érvényes volt kb 3o egynehany éve. Geodobozok, szobrok és várfalak - Hat, en ere nem vennek merget. Geodobozok, szobrok és várfalak - Hűha, olyan megnyugtató olvasni, hogy ott van.

Örmény kripta Gyergyótölgyes 60,29 km-re. A gyergyótölgyesi örmény kripta egy hatszög formájú történelmi épület, melynek három szintje van: alagsor, földszint, és egy kis (harang)tornyocska.

Ismeretlen német katonák sírja Bilibók tető 51,65 km-re. Negyven ismeretlen német katona sírja a Bilibók tető alatt, a Bornyúkert nevű helyen, fiatal nyírfák között, 1944 szeptember.

Református templom

Református templom Bölön 59,19 km-re. I Rákóczi György uralkodása idején a hívek egyötöde református. Na, ebbe sikerült bejutnom - Szerencsére a harangozónő ráért, így egy szép élményben volt részem.

A Tükörterem színes üvegablakai Marosvásárhely 69,35 km-re. A Tükörterem színes üvegablakai, a Kultúrpalota első emeletén, a Tükörteremben.

Szűz Mária katolikus kápolna

Szűz Mária katolikus kápolna Torja 65,87 km-re. A Szűz Mária szent nevére szentelt római katolikus kápolna 1831-ben épült, építtetője Apor Lázár (1784-1868).

Katolikus templom

Katolikus templom Kézdikővár 65,26 km-re. A középkorban a falu délebbre, a Cékáspatak völgyében feküdt, a helyet ma is Faluhelynek nevezik. Kovar - Nem tudom, hogy ti hol is kereshettetek a leiras elegge vilagos. Újra kell telepíteni a geodobozt - Bár könnyen megtörténhetik, hogy a geodoboz ott van még a helyén, a rejtekhelyet átalakítottam érdekes hely típusra. Kőkerítések között - Különleges falu.

Ivóvízmedence és szivattyúállomás

Ivóvízmedence és szivattyúállomás Marosvásárhely 68,2 km-re. Az 1-es számú ivóvízmedence és a szivattyúház az egykori Széll Kálmán (ma Verii - Nyár) utca 4 szám alatt található.

Csonka-ház Marosvásárhely 69,51 km-re. Csonka-ház - Marosvásárhely, Dózsa György utca 35.

[ Fel ↑ ]
© 2005-2024 Rejtekhely.ro. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás és kirándulás. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.