Bereck település (Kovászna megye) Központ: Bereck. Bereck román elnevezése: Bretcu.
Regisztráció --> Turisztikai látnivalók - Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben teljeskörű hozzáférés esetén.

Bereck (Kovászna megye) és környéke turisztikai látnivalói

Gorgán-patak völgye

Gorgán-patak völgye Torja 24,43 km-re
Torja után az első nagyobb völgy jobbra. Helynevek a környéken - Torjáról Bálványosfürdő felé a Torja-patak mentén vezet az út. Fel a patakon - Ami igaz az igaz, a Malnas elnevezesu helyek. Sárdagasztás és hóvirág - Bálványosfürdőről tartottunk a Jajdon-völgy felé, rövid kitérőt tettünk, megtalálni az itt elrejtett geodobozt.

Székelykapu

Székelykapu Torja 16,9 km-re
Tudomásunk szerint a világ legnagyobb székelykapuja Torja község Kézdivásárhely felőli bejáratánál áll.

Kőfotel-vízesés

Kőfotel-vízesés Bánya-patak 47,92 km-re
A Szentimrei Büdösfürdőtől délkeletre található Bánya-patak egyik látnivalója a majdnem 3 m-es, felfüggesztett kőfotelhez hasonlítható vízesés, pontosabban kétlépcsős zuhatag a patak medrében. Büdösfürdői vízeséske - A madártemető után ezt a vízesést kerestük meg. Bánya-patak II - A Mesebeli tisztástól elndultunk a Bánya-patakába. Tönkretett vízesés - A Bánya-patak mentén több helyen is erdőirtás volt.

Büdös-láp

Büdös-láp Büdösfürdő 49,02 km-re
A büdösfürdői Büdös-láp a Dél-Hargita-hegység keleti oldalán, a Kenderes-patak forrásvidéke felett található, 1200-1210 m-es tengerszint feletti magasságban.

Akó-kapu

Akó-kapu Csíkszentgyörgy 41,31 km-re
Az Akó-kapu kifejezés az évszázadok során Alcsík közepén azt a helyet nevezte meg, ahol az országútból kiszakad a Fiság völgye felé vivő útszakasz. Az Akó-kapu a helyén van - Forgalmas helyeken nincs igazán biztonságban egy geodoboz, ritka a hosszú életű rejtés. Miért - M Miért tűnnek el a dobozok? - Egy része (valószínűleg) tudatlanságból, egy másik része (talán) rosszindulatból.

Kóstelek határában 47,46 km-re
Első írásos említése az 1771-ből származik, a falu első telepesei a siculicidium idején, az embernyúzó katonai szolgálat és bírói ítéletek elől elbujdosó székelyek és a Moldva felől érkező görög katolikus román szökevények, szegénylegények, havasi betyárok, akik ezen eldugott havasi rengetegben keresnek menedéket. Sikertelen keresés a patak árterületén - Miután megtaláltam a Rupert Mayer emlékhelynél elrejtett geodobozt, elindultam az emlékmű mögötti szekérúton, a gps által jelzett irányba.

Régi kőhíd

Régi kőhíd Csernáton 23,62 km-re
Régi, 1907-ben épült kőhíd - Csernáton. Kétlyukú híd - Szimpatikus hídacska. Hidacska :D - Történelem versenyre készülve ellátogattunk a csernátoni múzeumba. Kilencedik Állomás - Ki kellett várni a megfelelő pillanatot, amíg a szomszéd udvarról nem figyelt senki.

Bod Peter mellszobra Csernaton 23,94 km-re
Bod Peter mellszobra Csernaton 2001

Csomortán 7,9 km-re
Csomortán falu Kézdivásárhelytől 11 km-re északkeletre található, a Szent Mihály-hegy nyugati lábánál. Fogalomzavar - Nem ertek valamit. Román helységnevek - Csomortán románul Lutoasa.

Barokk kapu

Barokk kapu Zoltán Étfalvazoltán 37,5 km-re
Bodoktól délre az Olt bal partján található Étfalva, a valamivel kisebb területű Zoltán az Olt jobb partján települt, Étfalvától északra. Barokk - Kár, hogy az épületből nem maradt fenn semmi, de ez a kapu is nagyon szép. Kapu - Még régebbi bicikli túráimról ismerem ezt a helyet. Hiányzó láda - Többször voltam Étfalván, de valahogy nem figyeltem erre a kapura.

Dózsa György szobra

Dózsa György szobra Dálnok 28,12 km-re
Dálnok ősi székely falu, Kézdivásárhely közelében. Pünkösdi emlékeim - Különös hangulatát tapasztaltam meg Dálnoknak a pünküsdi búcsúra zarándokolva. Szép nagy szobor - Igazán impozáns szobor, és a környéknek valóban különös hangulata van. Annyira rejtés, hogy már nem is rejtés - Kövek alatt, hát abból itt aztán van jó sok :) Ennek ellenére, nem kellett sokat keresgélni, hiszen ez a rejtés, ott "hányódik" mindenki szeme előtt :) Még jó, hogy az illetékesek nem gyűjtenek gyakran szemetet a környéken, mert kárba veszne.

Országzászló emlékmű

Országzászló emlékmű Tusnádfürdő 36,16 km-re
Erdély egyik legkedveltebb üdülőtelepének, Tusnádfürdőnek a felső sétányán avatták fel a kis magyar világban, az 1940-es évek első felében, de ekkor turul még nem volt rajta. Turul - Nem sikerült a dobozt megtalálnom. A talapzat mindkét jobb sarka üres volt - Kerestem a geodobozt a talapzat jobb első sarkánál, majd a szemben állva jobbkéz felőli sarkánál is, de egyik helyen sem találtam.

Borsáros-fürdő

Borsáros-fürdő Csíkszentkirály 46,78 km-re
The 1 km long, 50-200 m wide Borsaros nature conservation area lies on the right bank of the river Olt, at 651 m altitude, to the left of the road leading from Sancraieni to Sansimion. Senki sehol - Senki sehol, a kapu nyitva. Nincs - Doboz az nincs. A kültéri fürdő maradványai megvannak - A kültéri Borsáros fürdő sajnos nincs használható állapotban.

Szent Margit-kápolna

Szent Margit-kápolna Csíkszentimre 43,19 km-re
Csíkszentimrétől nyugatra húzódó mező közepén magányosan egy kis kápolna áll. Kakukk-hegyi barangolások III - A Kakukk-hegyről visszafele kerestük fel a magányos régi kápolnát Szentimre határában. Margó - Holtbiztos voltam, hogy ezt a dobozt megtalálom.

Menekülés Kézdivásárhely 13,07 km-re
Menekülés - Kézdivásárhely

Szent Imre herceg mellszobra Gelence 12,68 km-re
Szent Imre herceg mellszobra, 2008 - Gelence.

Görög-katolikus templom Gelence 12,71 km-re
Görög-katolikus templom - Gelence Meglepetes templom - Nem is tudtunk errol a templomrol, bar sokszor jartunk mar Gelencen.

Miklós borvíz 46 km-re
Miklós borvíz, a Borvizek Tanösvény térképen Rossz borvíz.

Szűz Mária katolikus kápolna

Szűz Mária katolikus kápolna Torja 19,52 km-re
A Szűz Mária szent nevére szentelt római katolikus kápolna 1831-ben épült, építtetője Apor Lázár (1784-1868).

Fortyogófürdő

Fortyogófürdő 13 km-re
Kézdivásárhely határában található a Fortyogófürdő nevű, egykori gyógyüdülőhely. Egy kis biciklizés - Nagybátyámmal és a kislányával voltunk a Fortyogónál vizért és amíg ők vizet töltöttek addig én felkerestem a rejteket. Jegenye - Megtaláltam. Mikor lesz ebből gálickő? - Rettenetesen lepattant hely.

Születés szoborkompozició

Születés szoborkompozició Sepsiszentgyörgy 44,62 km-re
A Születés nevű szoborkompozició Sepsiszentgyörgyön, a Császár Bálint és a Nicolae Iorga utcák találkozásánál, tömbházak között található. Hol a szuletes? - Hat igen, megszuletni nem nagy dolog, csak lehet fajdalmas.

Bodvaji temető

Bodvaji temető 44,78 km-re
2011 júliusa óta a bodvaji egykori temető még megmaradt 8 sírköve már könnyen megtalálhatók, az őket rejtő tisztás szépen rendbehozva. Az Istenkas lábánál - Megtaláltuk. Gyönyörű idő - Megtaláltuk ezt is. Csend és nyugalom - Gyönyörű őszi napsütéses időben találtam a bodvaji temetőre, a rejtésnek köszönhetően.

Toronykövek

Toronykövek Tusnádfürdő 37,04 km-re
A Toronykövek néhány érdekes, torony formáju andezit szikla Tusnádfürdő szomszédságában, a Bánya-patak földrajzi bal oldalán. Egy erdekes hely - A Solyomkovel egyetemben megkerestuk a Toronykoveket is. Őszbúcsúztató túra - Őszbúcsúztató túrán vettem részt amelynek keretein belül ellátogattunk a jó öreg toronykövekhez. Nehéz volt az út - Nehéz volt az út felfelé, de még inkább lefelé, nagyon vigyázni kell.

Nagy Piliske

Nagy Piliske 47,92 km-re
A Nagy Piliske, az 1223 méterével, Brassó és Háromszék határán található és a Bodzai-havasok egyik jellegzetes csúcsaként ismeretes.

Aracs-patak völgye

Aracs-patak völgye Csíkcsomortán 49,3 km-re
Csíkcsomortán keleti határában, az Aracs-patak völgyében, egy tisztás szélén bekerítve áll egy emlékkő, mely történelmi múltunkra emlékeztet. A valasz idem a var-domb rejtekevel - Mivel nem ertem fel rendesen, mint irtam egy fenyocsemete segitsegevel halasztam le akkor. Pap-aratás helye - Megtalaltuk, koszonjuk a rejtest. Kukucs - A gyermekek talaltak ra, igy indult el egy regisztracio, majd tovabb kutatunk.

Farkaspataki Büdös-víz

Farkaspataki Büdös-víz 7,02 km-re
Almás rétjén Kézdialmás határában, a Büdös kút egy igen hideg vizű forrás, 8-9 fokos a vize, kéndioxidot tartalmaz, innen jön a neve is. Büdös kutak és tavak a környéken - Ez a kézdialmási Büdös-kút ugyanaz, mint az alsólemhényi Büdös-tó? Vagy különböző természeti értékekről van szó? És állítólag Kézdikőváron is van egy Büdös-kút. Legalább - A Igazi rejtett kincs az erdő mélyén - Hát, a leírás egy kissé pontatlan.

Népi fürdő

Népi fürdő Csíkverebes 37,15 km-re
Csíkverebesen, egy két medencéből, egy filagóriából, öltözőkből és napozó teraszból álló hagyományos népi fürdő található, melyet 2010-11-ben állítottak helyre.

Mária oltár

Mária oltár Büdös-hegy 28,82 km-re
A Büdös hegy oldalában nagyon sok a látnivaló - Érdemes bejárni alaposan a környéket, van érdekesség bőven. Szűz - Megtaláltam,elég sokat kellett várnom míg egyedül maradtam,de aztán tiszta lett a levegő. Ahol meg nem jartam - Nagyon sokat jartam a barlanghoz fel, de meg ezen az uton nem. Üres zacskó - Sokszor voltunk a barlangnál, és a Mária-oltárhoz közelítve úgy tűnt ez rövidebb út a barlanghoz, mint a megszokott.

Koncsag borvíz

Koncsag borvíz Tusnádfürdő 36,52 km-re
A Koncsag borvíz a tusnádfürdői állomás feletti, az Olton átívelő vasúti híd jobb oldali részén található borvízforrásások egyike. A hazak mogott - A hazak mogott hatramentunk a borvizhez azelott egy par nappal meg voltam ott de akkor sajnos elfelejtettem megnezni hogy vane geodoboz. Tusnádfürdői séta - Mivel csak utólag olvastam el a leírást, így nem tudva a segédpontról sem, az erdei útról közelítettük meg. Tusnádfürdői kirándulás 8 - Az Olt hídjával egyenesen szemben levő utcán mentünk ki az erdőbe.

Első világháborús hősök emlékoszlopa

Első világháborús hősök emlékoszlopa Sepsiszentgyörgy 44,18 km-re
Első világháborús hősök emlékoszlopa - Sepsiszentgyörgy Katonai temeto - Az elso vilaghaborus emlekmu a kozos temeto kozpontjaban talalhato, sajnos elgge elhanyagolt allapotban.

Kőkereszt

Kőkereszt Tusnád 35,55 km-re
Oh szent kereszt légy oltalmunk, így szól annak a kőkeresztnek a felirata, amely Tusnád falu egyik fontos kereszteződésében, a központból Alszeg felé vezető úton található.

Sólyomkő-kilátó

Sólyomkő-kilátó Gorzafalva 29,13 km-re
Az Aknavásár közelében levő Gorzafalva feletti hegyoldalon homokkő sziklák találhatók. Kőszínpad - Különleges kőalakzatokkal tűzdelt körutat köszönhetünk a játékvezetőnek.

Nádasfürdő

Nádasfürdő Újtusnád 33,68 km-re
Nádasfürdő - Újtusnád Medve Nádasfürdőn - Nem hiszem a medvét :-), lássuk a bizonyítékot :-). Nádas a javából - Meglett a doboz. Romhalmaz - Ez az a hely, ahol bebizonyosodott, hogy a székely sokszor olyan sincs mint a balkániak.

Fenyős tetői vár

Fenyős tetői vár Sepsikőröspatak 43,79 km-re
Fenyős tetői vár - Sepsikőröspatak. Romlott aludttej a megtalált valamiben - Ha már Kálnokon jártam, nem hagyhattam ki a közeli Fenyős-tetői vár rejtekhelyét sem. Nem volt romlott, de romlott lett - En viszont orvendek , hogy valaki vegre mar megtalalta ezt a varat is.

Viisoara gömbkövei

Viisoara gömbkövei 38,63 km-re
Viisoara falu gömbkövei a településtől körülbelül 700 méterre találhatók, északnyugatra. Gömbkövek az ösvény mellett, geodoboz a domb tetején - Viisoara faluba, magyarul talán Viszóra, Tatros (Targu Trotus) községból indulva lehet eljutni, 2 km aszfaltozatlan út megtétele után. Madárdalos este - Esti ráadásnak, a Velnica kőbánya vízesései után, még megkerestük a kőgombák geodobozát.

Mohos-kilátó

Mohos-kilátó 32,44 km-re
A Szent Anna-tónál, a Mohos melletti dombon, a Nádas-fürdőre vezető úttól balra, már évek óta van egy kilátó. Vasárnapi séta - A kilátó sajnos nagyon romos állapotban van. Kárpótlás - Kárpótlás volt a kilátás, a látvány azért, hogy el kellett hagynunk a Szent Anna-tavat a medvék és emberek okozta káosz miatt. Macik és szarvasok nyomaiban, az összeomlott kilátóhoz - A Nagy Csomád felől érkeztünk a kilátó maradványaihoz.

Első világháborús emlékmű

Első világháborús emlékmű Újtusnád 36,03 km-re
Az első világháború századik évfordulóján, 1922-ben, Újtusnád népe emlékművet emelt, amely a falu múltjára emlékeztet.

Kápolna az Úz völgyében

Kápolna az Úz völgyében 34,14 km-re
Kápolna az Úz völgyében Régi ígéret - Nagyon rég ígérjük magunknak, hogy eljövünk ide. Kápolna - Végre sikerült nyitva találni a kápolnát. Kápolna - A temetőkertbeli megemlékezésből hazafelé útba ejtettük a kápolnát.

Csíkszentgyörgyi panoráma

Csíkszentgyörgyi panoráma 39,25 km-re
A falu feletti dombok között húzódik meg a borvízfürdő. Csíkszentgyörgyi panoráma - Csíkbánkfalváról indulva, a Szentegyházas-pataka völgye mentén haladva, jó mínőségű, kaviccsal borított úton közelítettem meg a tetőt, kocsival.

Herecz vára

Herecz vára 35,6 km-re
Az Olt és a Herec patak között, a Bodoki-havasok egyik nyugati hegylábának közvetlenül az Olt fölött emelkedő, Várhegynek nevezett magaslatán található Herecz vára. Sokadjara - Nem is tudom , hogy mar hanyadszor is jartam itt fenn a romoknal. Oltszem I - Szép erdei séta után felértünk a hegytetőre. A szerecsen óriások kincse - Miután beléptünk a várba, a koordinátákat is figyelve, megkerestük a fát, amit a doboz lát (eseslevi fotója alapján), és utána gyorsan meglett a doboz is.

Öreg bükkfa

Öreg bükkfa Mohos 32,55 km-re
A Mohos, időközben összeomlott kilátótornyához közel, egy különleges, öreg bükkfát fedeztünk fel.

Parancsnoki bunker

Parancsnoki bunker Kászon-völgye 21,95 km-re
A határvadászok ösvényén, a Bellő-patak baloldali, Töltés és Czikólova gerincén felfelé egy újabb bunkermaradványt találunk, melyre rovásírásos emléktáblát rögzítettek. Tágas bunker - Ötletes rejtekben van a doboz, jó állapotban. Vizes túra I - Nagyon bevállalósok voltunk, ezért mezítláb keltünk át a patakon. Bunker 3 - Ezt a bunkert sikerült elsőre megtalálni a három közül.

Honvéd-forrás

Honvéd-forrás Erős-oldal 47,46 km-re
A Honvéd-kút az Erős-oldal aljában, a Sepsiszentgyörgyről Sugásfürdőre vezető aszfaltút mellett található. Pihenő - Valamikor jó bővön folyt itt a víz.

Közép-domb Háromszéki-havasok 27,55 km-re
Közép-domb

[ Fel ↑ ]
Kontumáci templom

Kontumáci templom Gyimesbükk 59,13 km-re. A Rákóczi-várral szemben, a Tatros túlsó partján, a temető mellett van egy csodálatos zarándokhely. Sarokban - A mise végén, amikor a nagy tömeg elvonult, megkerestük ezt a geodobozt. Első megálló - Egy tartalmas, különleges látnivalókban gazdag hétvégét töltöttünk együtt a játékvezetővel. Határ - Szépen rendbehozták a romokat, de a famunka itt-ott javításra szorul.

Attila vára

Attila vára Rika-erdei erődítményrendszer 61,8 km-re. Attila vára a Rika-erdei kora középkori erődítményrendszerhez tartozik, Felsőrákostól 6 km-re északnyugatra, a Sóskút (Nádas) és Rika patakok között, enyhe lejtésű hegylábon helyezkedik el. A rejtekfát kivágták - eseslevi, április közepén, melyik évben? Mert a bejegyzésed szerint, több mint két évvel ezelőtt találtad meg a geodobozt, 2014-ben. Tölgyfa a bükkösben - eseslevi, én a Hun király című bejegyzésed dátuma (2014) miatt kérdeztem rá, hogy melyik évben voltál. Attila - Ebben az évben,2016-ban, voltam a Réka váránál meg a sírjánál s persze útba ejtettük az Attila várát is.

Magyar honvédek sírja Kontumáci temető 59,18 km-re. Negyvennégy magyar honvéd sírja Gyimesbükk ősi temetőjében, a kontumáci (vesztegzári) temetőben, a kápolnától 200 m távolságra. Na ez hol van? - Egy kis plusz információ jót fogna. Köszönöm a hibajelzést - El nem tudom képzelni, hogy csúszott be hiba több, Gyimesben található honvédsír magasságértékeinél. Honvédsírok helyének dokumentálása - Tényleg furcsa, hogy a leírás egy sírról, majd két hősi sírhelyről, máshol pedig sorsírokról számol be.

Király kútja

Király kútja Virágos Vész 65,32 km-re. Feliratos, epigráfiai emlékekre bukkanhatunk még az erdők mélyén is.

Katonasír az Áldomás-pataka aljában 60,38 km-re. Négy magyar honvéd sírja felett felállított emlékkereszt.

Sóskút

Sóskút Homoródalmás 68,64 km-re. A homoródalmási Sóskút Lövéte felől a második Sóskút utcai bejárat végében található, a patak partján. Tavasz Tündér - Tavasz Tündér csak nagyon kimérten osztogatja kegyeit, de azért érdemes elindulni, mindig akad látnivaló. Só - A doboz nincs meg.

Óvoda

Óvoda Oklánd 69,06 km-re. Az oklándi óvoda a polgármesteri hivatal mellett található, Felszegen.

Dugásfürdő

Dugásfürdő Csíkdánfalva 67,88 km-re. Csíkdánfalva község határában több jó minőségű borviz fakad, a nyugati részén, a Madaras- és a Gödörviz-pataka összefolyásánál 1926-ban egy kis fürdőhely létesült, mely Dugás-fürdő néven vált ismertté. Cache captivus - Nem próbáltatok egy kis lazító szúrit adni a fa hátsó felébe? Mindjárt elengedte volna a dobozt. Szerencsétlen nap - A medencében nem volt víz, a láda beszorult. Szuk - Amikor rejtettem egyaltalan nem volt szuk a lyuk.

Sziklakert a Béta oldalában

Sziklakert a Béta oldalában 59,64 km-re. A csicsói Várszikláról, a környéket felfedezendő, beereszkedtünk az erdőben délre, a Béta-patak völgyébe.

Dénes István emléktúra

Dénes István emléktúra Vargyas-szoros 61,81 km-re. A Dénes István emléktúra avargyasi kőbányától indult, majd a Súgólik megtekintése után a Gódrakarszton folytatódott és a Vargyas-szorosban ért véget. A legszebb rejtés - A sziklafülkébe bebújva. Miénk itt a játék - Köszönöm, jól esett a bejegyzés. Kell egy új doboz - Most a hétvégén a szorosnál sátoroztam és felmentem a Csala tornyára.

Melegárok Szécseny 53,9 km-re. A Melegárok Szécseny nyugati részében található, délnyugat - északkelet irányban szeli át a Csíkszeredához tartozó nyaralónegyedet.

Evangélikus erődtemplom

Evangélikus erődtemplom Szászveresmart 62,13 km-re. Szászveresmart temploma román kori csarnoktemplom volt a XIII-dik század második feléből, 1300 táján. Vasárnap nehéz - Nehéz volt kilesni, hogy senki ne legyen a környéken. Leomlott - ''Csuszatornyom omladékán rettetenetes dühös lettem'' A doboz sincs már meg, legalábbis a legvalószinűbb helyen lyuk tátong csak. Torony nélkül - Sok évvel ezelőtt megcsodálhattuk szerencsére az erődtemplom tornyát, sajnos ma már nyoma sincs.

Egykori határőrség székhelye Csíkszereda 51,85 km-re. Az egykori határőrség székhelye Csíkszeredában.

Sündisznó-szikla

Sündisznó-szikla Ürmös 59,17 km-re. A falu délnyugati kijáratánál, a régi térképeken Kiskőbányának nevezett részen, egy különleges, sündisznóhoz hasonlító sziklát találunk. Cigánytelep van a tövében - Megtaláltam, kár, hogy cigánytelep van a tövében. Tenyleg sundiszno - Mivel az urmosi templom zarva volt (nem szeretem a zarakat) igy felkerestem a sundisznot, cigany kornyezetben.

Református templom

Református templom Bölön 56,73 km-re. I Rákóczi György uralkodása idején a hívek egyötöde református. Na, ebbe sikerült bejutnom - Szerencsére a harangozónő ráért, így egy szép élményben volt részem.

Nagy Imre képtár

Nagy Imre képtár Csíkzsögöd 50,55 km-re. Csíkszereda képzőművészeti szempontból nevezetes látnivalója a csíkzsögödi Nagy Imre képtár. Okos rejtés :) - Gratulálok, nagyon okos rejtés, igazán ötletes. Nagy Imre képtár - A Nagy Laji dombján megtalált geodoboz után, erre vezetett utunk. Kupaktanács - Kupaktanács ide vagy oda, a dobozt kiszagoltuk.

Gyimesi Kálvária

Gyimesi Kálvária Római katolikus nagytemplom Gyimes 61,3 km-re. Dani Gergely esperes-plébános a hetvenes években (1974) római-katolikus templomot épített a csángóknak. Keresztek - Át kellett verekedjük magunkat egy villanypásztoron, kétszer is, mig kiértünk a tetőre.

Unitárius templom

Unitárius templom Nagyajta 57,76 km-re. A mai templom az ősinek közvetlen utóda. Megint egy bezárt templom - Megvan a hely, csak megint egy bezárt vártemplom. Geotrekking majális alkalmával - A 2018-as Geotrekking majális második napján, az apácai Tolvajos-barlang bejárása után érkeztünk Nagyajtára. Nem pusztultak el a freskók - Családunk egyik tagja néhány hónappal ezelőtt részt vett a felújított templom bemutatásán.

Nepomuki Szent János-kápolna Csíktaploca 53,98 km-re. Csíktaploca északi részén, a Csicsó és Delne felé elágazó országút szomszédságában, az 1912-től felhagyott régi temető mellett áll.

[ Fel ↑ ]
© 2005-2024 Rejtekhely.ro. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás és kirándulás. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.