Greci település (Tulcea megye) Központ: Greci. Közeli települések: Fichitesti 126.51 km-re, Plopu 127.88 km-re, Giurgioana 128.77 km-re, Racusana 129.03 km-re, Cabesti 129.28 km-re.
Szállás

Szállás Greci (Greci) - Tulcea


Keress szállást Greci közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés

Greci (Tulcea megye) és környéke turisztikai látnivalói

A sárkány háta 4.25 km-re. A Mária kövei sziklacsoport egy nagyon látványos sziklaképződmény, mely felülről nézve egy sárkány hátához hasonlít. Délkelet - északnyugat irányban helyezkedik el, és több sziklacsoportból, gerincrészből áll.
Kozluk-forrás 6.37 km-re. A vadon növő Paeonia Peregrina vár. Romanica, népszerű nevén román bazsarózsát főképp a Cozluk túraútvonalon csodálhatjuk meg.
Jákobdombi tó 9.45 km-re. A jákobdombi tó a Iacobdeal nevű dombon található, a Tulcea megyei Turcoaia község területén. A helyiek A kútnál, La fantana elnevezést használják.
Bazsarózsák dombja 29.44 km-re. A botanikus természeti rezerváció 51 hektár területén Dobrudzsára jellemző xeroterm, azaz száraz, meleg éghajlaton növő erdő található, melynek védelmében nyílik a csodálatos bazsarózsa.
Kilátópont 78.15 km-re. A szoros hossza 2 km, mindenképp érdemes gyalog bejárni. A szoros északi bejáratánál van egy kiépített forrás.
Ulmet falu kőgombái 140.57 km-re. Tíz éve jártunk már itt, rengeteget érdeklődtünk a faluban, senki nem tudta, hol vannak a trovanti-ok, végül rájöttek, hogy a babele-t keressük. Tüskés bozótban bujkálva találtunk rájuk.
Székely-vízesés 143.88 km-re. A Kis-Baszka mentén, felfele haladva Kommandó irányába, az út mellett van a vízesés, inkább csak vízcsobbanás.
Zöld Kemping kalandpark 144.38 km-re. Zöld Kemping kalandpark - Vadu Oii
Putna vízesése 2 151.72 km-re. A Putna vízesés a Putna folyó bal oldalán, természetvédelmi területen található. A vízesés intenzív tektonikus folyamatok következtében alakult ki.
Putna vízesése 1 151.78 km-re. Putna vízesése 1
[ Fel ↑ ]
Pricopan-gerinc - Macin-hegység
Pricopan-gerinc - Macin-hegység 8.56 km-re
A Pricopan-gerinc a Macin hegyeinek impozáns mellékgerince, melyet hatalmas gránitképződmények, kiemelkedő sziklatömbök és látványos körpanorámák jellemeznek. A táj és a domborzat alpesi jellegű, és bár látszólag kicsinek tűnik a csúcsok magassága, az itt túrázót mégis folyamatos megerőltetésre kényszeríti.
Corbu napozó
Corbu napozó 98.2 km-re
[ Fel ↑ ]
* Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.
Turisztikai látnivalók Tepes Voda - Turisztikai látnivalók Dulgheru - Turisztikai látnivalók Saratu - Turisztikai látnivalók Credinta
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.