Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Sáromberke tava - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Sáromberke tava turisztikai látnivalói

A Sáromberki horgásztanya könnyen megközelíthető, 2 darab 1 hektár körüli tóval rendelkezik, szép zöld terület övezi, ahol a horgászok és családtagjaik a fák árnyékában élvezhetik a nyári meleget. Ugyanakkor lehetőség nyílik a sütés-főzésre is, és a lakmározás után egy jéghideg sör társaságában pihenhetünk egy hintán, amíg a kapást várjuk...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Néhány kép a Sáromberke tava képtárból:

A sáromberki  első tó 2
A sáromberki első tó 2
Sziget
Sziget
Rendezett környék
Rendezett környék
A sáromberki első tó 3
A sáromberki első tó 3
Elektromos fa :-)
Elektromos fa :-)

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Sáromberke tava fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22623 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Sáromberke tava!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Sáromberke, 0,6 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Nyárádtól a Maroshoz Búcsú a Nyárádtól. A Nyárád és Maros vizválasztó vonala, Szent Péter kútja, Szent-Péter nevű elpusztult falu. Bogdán pataka, Tövishegy. Káál. Unitárius és katholikus templom. Kriptahegy, sirbolt. Cserey Mihály lakháza. A reformátusok régi áldozópohara. Istand. Ropó völgye. Kájon kútja. Tatások útja. Ikland, György László. Nagy-Ernye, néveredete. Unitáriusok. Templomfoglalások. Szombatosok Nagy-Ernyén. Csataemlék. Mosa Gergely hős halála. Libancs. Tófalva, tagositás. Csejd. Székes, fekvése. A Bercsényi család, gróf Bescsényi Miklós emléke, Kápolna. Ingópataka. Székesi régi harang. Marosszentgyörgy, története. A Petki-kastély. Tóth Mihály halála, a szent-györgyi régi templom. A Petkiek sirboltja.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Sáromberke tava közelében?
- Teleki-kastély - Sáromberke 210 m-re.
- Teleki kripta Sáromberke 1 km-re. 1319-ben Sárombergként jelentkezik az oklevelekben, 1405-ben Sáromberk, 1412-ben Sárumberek néven, a középkorban szász lakói is voltak. A sáromberki Teleki kripta - Sáromberke látnivalói közül ehhez a rejtekhelyhez a kriptát mutatnám be.
- Marossárpatak 2 km-re. 1332-ben plébániatemploma van, ebben az évben papja, Domokos a pápai tizedjegyzék szerint 18 régi és 8 új banálist fizet, majd 10 új és 3 régi dénárt, 1333-ban 16 régi banálist, 1334-ben 33 obulust, 6 verőczeit, majd 32 montan dénárt és 2 régi banálist, 1335-ben pedig 14 régi banálist. Betonsarok - Nagyon szép a szoborpark. (itt geodobozt is lehet keresni)
- Teleki-kripta Marossárpatak Maros megye 2,1 km-re. Marossárpatak egyik műemléke a Teleki-kripta, amely a 19-dik század első éveiben épült, ide temették egykor a sárpataki Teleki család halottjait. Sajnos a dobozt nem találtuk meg - A dobozt sajnos nem találtuk meg, a leírás szerinti repedést vagy valami hasonlót találtunk, de abban nem volt meg.
- Erdőszengyel 2,5 km-re. 1409-ben Zengelnek Arják a források, 1471-ben Zengyel a neve.
- Teleki kastély - Gernyeszeg 2,9 km-re. Gernyeszeg látnivalója a Teleki család erdélyi barokk kastélya. Élő barokk kastély - Egy rendezvény alkalmából voltunk a kastélyban, így sikerült alaposan körbejárjuk. (különleges hely geodobozzal)
- Református templom Gernyeszeg 3,3 km-re. Sekrestyéjében helyezték el gróf Teleki Mihály kancellár és felesége Weér Judit földi maradványait.
- Ortodox templom Nagyernye 3,6 km-re. Nagyernye nevét az ér, vízfolyás főnévből származtatják, mások szerint az Árpád-korban élt Ernyei családról kapta. Tobb infom sajnos nincs - A lada a femhid alatt, a templomhoz legkozelebb eso reszen van, merevitesek mogott van, csak alolrol latszik (persze ha nem tunt el eddig), es meg alolrol is jol meg kell nezni, mert csak bizonyos szogbol latszik.
- Teleki-kripta Gernyeszeg 3,9 km-re. A Teleki-kastély és a református gótikus templom mellett Gernyeszeg kiemelt látnivalói közé tartozik a Telekiek gernyeszegi ágának a piramis formájú kriptája.
- Marossárpataki tavak 4,1 km-re. Maros megyében több vizes terület létezik, amelyek fontosak a vízimadarak élővilágának szempontjából, ilyen a Faragó–Marossárpatak térségében levő 235 hektárnyi tó-lánculat. Lehangoló élmény csalódással - Kevéssel sötétedés előtt érkeztem a helyszínre. (látnivaló és geodoboz)
- Katolikus templom Nagyernye 4,3 km-re. Nagyernye nevezetessége, hogy egyszerre öt felekezetnek volt itt temploma, a szombatosok később Bözödre telepedtek át. Kívülről - Feltaláltuk a külsőleg alkalmazható geodobozt, amit csak a zárt kapun kívülről lehet szagolgatni. (látnivaló és geodoboz)
- Bálintitt-kastélypark Nagyernye 4,3 km-re. Közvetlenül a Marosvásárhelyt Régennel összekötő országút mellett áll a 19-dik század elejéről származó Bálintitt-kastély. Térdmagasság - Ma újra erre jártam.
- Báró kertje Nagyernye 4,4 km-re. Az egykori bárókertbe ásott mesterséges tavat nyáron békalencse borít. A park jelenleg zárva van - Többször is jártam ebben a parkban az elmúlt években, így nem emlékeztem már, hogy megkaptam ezt a geodobozt, vagy nem.
- Zárt kapuk parkja Nagyernye 4,4 km-re. Jelenleg a park főút felőli kapuja le van zárva, lakattal. Harmadik próbálkozás - Ma megint erre jártam, és mivel senki sem volt a környéken, sikerült a dobozt is előszedni.
- Gomolyát-domb Nagyernye 4,9 km-re. A falutól keletre található dombot gyakran keresik fel a siklóernyőzés kedvelői. Korán reggel, 6 órakor... - .
- Temető Erdőcsinád 5,9 km-re. Erdőcsinád temetői három szomszédos dombon helyezkednek el, a falutól északnyugatra. Puszpángbokrok - Nekem is hasonló élményben volt részem, a helybeliek engem is megbámultak.
- Harangláb Református templom Körtvélyfája 6 km-re. 1768-ban Alsóbölkényből került ide. Impozáns facsonk, kikandikáló geodoboz - Marosvásárhely felől Szászrégen irányába haladtam.
- Síremlék Erdőcsinád 6,1 km-re. A legnagyobb dombocska kerek, itt található a ravatalozó is.
- Pókakeresztúr 6,2 km-re. 1322-ben Keresztúr néven jelentkezik az oklevelekben, majd 1323-ban Kyrizthur, 1334-ben de Sancta Cruce, 1450-ben Kereszthur néven.
- Csanád vezér szobra Erdőcsinád 6,5 km-re. Csanád Doboka ispán fia, Ajtony egykori vezére volt.
- Református templom Vajdaszentivány 6,6 km-re. Később így szerepel a forrásokban: 1366-ban Mortunzenthyuana, 1451-ben Vayda Zenth Iwan.
- Póka 6,9 km-re. 1323-ban Pokateluka, 1334-ben Poukatelky, 1472-ben Pókafalva néven jelentkezik a forrásokban.
- Református templom Székes 6,9 km-re. 1451-ben Székesfalva néven jelentkezik a forrásokban, 1571-ben Székes formában fordul elő. Alma a fa alatt - Mindig szerettük Székes környékét.
- Sósfürdő Marosszentgyörgy 7,2 km-re. Marosszentgyörgy Marosvásárhely központjától 6 km-re fekszik, modern sósvizű strandja és gyógykezelő központja van. Most még utolsó - Most még utolsó tuja, de ha a mellette levő házat lebontják a sor folytatódhat.
- Székelykapu Erdőcsinád 7,2 km-re. 2013.
- Bala-tó Póka 7,3 km-re.
- Cinege-tető Marosszentgyörgy 7,8 km-re. A Cinege-tető a maga 446 m-es magaságával Marosszentgyörgytől délkeletre található, a falu szélétől körülbelül 800 m-re. Foltozni - Most látom csak a régi képeket, a facsoport jobboldali részét itt is kivágták, elvitték.
- Marosjára 7,8 km-re. 1332-ben Jara, 1456-ban Iara néven jelentkezik az oklevelekben.
- Toldalag tava 7,8 km-re.
- Máriaffi Lajos-kastély Marosszentgyörgy 7,9 km-re. A Máriaffi Lajos-kastély az országúttól balra, helyezkedik el, ahova egy hosszú sétány vezet. Tiltott terület, csendőrségi laktanya közelében - Miután megtaláltam a dendrológiai park geodobozát, elsétáltam a Máriaffi-kastély kerítésének bejáratához.
- Több száz éves tölgyfák Marosszentgyörgy 8 km-re. Köztük van tiszafa, kocsánytalan tölgy, mocsári tölgy, amerikai dió. Szabadság - N
- Toldalag 8 km-re. 1268-ban Toldalaghnak, 1432-ben Tholdalagnak írják a források a nevét.
- Római katolikus templom Marosszentgyörgy 8,2 km-re. Építése a XIV-ik századra tehető, román-gótikus műemlék. Mókusok, fürjek, és kutyák - Igyekeznem kellett, mert lassan sötétedett.
- Vajdaszentivány tava 8,3 km-re.
- Zongora-ház Mezőcsávás 8,7 km-re. Az út melletti épület egy zongorára hasonlít, a mögötte levő épület utcára néző oldalán hegedű formájú ablaknyílást alakítottak ki.
- Pusztaalmás 8,8 km-re. A Református Névkönyv szerint a Basta korszakig egyháza volt, azután elnéptelenedett.
- Ösvény-kereszteződés avagy Újdomb 8,8 km-re. Ha a piros sáv jelzést követed, amelyik összeköti a Somostetőt Marosszentgyörggyel, egy adott helyen kiválik belőle a piros kereszt jelzés, amely a Terebicst érintve elvezet Agárdra. Pontosítás a szűz geodobozokról - A játékunk szellemében, a látnivaló (a rejtekhely) megtalálása a fontos.
- Református templom és harangláb Mezőcsávás 8,9 km-re. Mezőcsávás Marosvásárhelytől 14 km-re északra, a Marosi-Mezőség keleti gyepűvonalában települt. Ott voltam az újrarejtésnél - A rejtővel közösen, egy kis, késő délutáni kincskereső-, ellenőrző-, rejtekhelyfelderítő kiruccanásra indultunk.
- Mezőmajos 9,2 km-re. 1256-ban Moys, 1344-ben Moyus, 1450-ben Mayos néven jelentkezik a forrásokban.
- Terebics-tető 9,3 km-re. A Terebics-tető Jedd község határában található, Jeddről 30-40 perc gyaloglással elérhető. Három a semmiben - Népes gyereksereggel indultunk el ládázni (is), és "epic failure"-val indítottunk.
- Kripta Székelykál 9,4 km-re. Kriptájának egyedüli megőrzött emléke egy sírkő, melynek 1647-ból származó érdekes felirata van. Újrapróbálom - A régi, beomlott kripta helyén lévő gödröt betömték.
- Unitárius templom Székelykál 9,4 km-re.   Nem messze, csupán 15 km-re található Marosvásárhelytől.
- Kápolna utcai forrás Marosvásárhely 9,4 km-re. A Kápolna utcai forrás a 4 számu házzal szemben található. Husvet - Husveti unnepi hangulatban egy laza delutani tekerges alkalmaval kerestuk fel a ladat.
- Máriaffy-kápolna Marosszentgyörgy 9,4 km-re. Marosvásárhely marosszentgyörgyi határánál levő temető északi részén a Máriaffy család temetkező helye és kápolnája található. Cseles - Jo rejtes.
- Hétfák Marosszentgyörgy 9,5 km-re. A kiszélesedett Maros-völgyben már messziről látszottak, mint valami városvédő óriások. Csemeték - A Cementlapoktól jöttem, hogy megkeressem az új csemetéket.
- Németkalap 10 km-re. Ezek közül talán a Németkalap a legkevésbé ismert. Könnyebbítés - Gondolom, hogy többen próbálkozhattak a doboz megkeresésével, de nem számoltak be a kudarcról.
- Weekend Dragon Marosvásárhely 10,1 km-re. Már rég elúszott - Már vagy 4-5 éve elhajóztak a smekkerek vele, így se sárkány, se hajó, se kincs, se láda.
- Unoka 10,2 km-re. Középkori templomáról nincs adat.
- Református templom Jedd 10,3 km-re. 1816-ban kőtemplom épül Jedden, toronnyal. Csak a doboz - A problema ott, a szomszedok.
- Ortodox fatemplom Marosvásárhely 10,4 km-re. Az Ur Gondviselese rajta volt, de eltavozott - Anno a frissen megepitett templom frissen odatelepitett popajaval is valtottam par szot.
- Marosszentanna 10,4 km-re. Látnivalója templomának gyönyörű freskója.
- Kilátàs a semmibe Somos-tető 10,5 km-re. Somos-tető, Marosvásárhely. Kárpotlás - Folytatva az utam a célom felé meg kellett kerüljem az állatkertet.
- Cementlapok Marosvásárhely 10,5 km-re. A Cementlapok egykor a marosvásárhelyi fiatalság kedvenc fürdőhelye volt, a Maros felső gát feletti bal partjának kiépítésével alakult ki. Régi szép idők - A 2000-es évekig sokat jártunk ide, aztán a vízügy "munkálatai" elrontották az egészet.
- Magyarpéterlaka 10,5 km-re. 1465-ben Péterlakaként szerepel.
- Kosárdombi forrás Marosvásárhely 10,6 km-re. A marosvásárhelyi Kosárdombi forrás a Bükkös utca 12B számú tömbházzal szemben található.
- Felső gát Marosvásárhely 10,6 km-re. A Marosvásárhelyi 1-es gát vagy ismertebb nevén felső vagy régi gát az egyik legrégebbi, amelyet a Maros szabályozására építettek. Szombat esti felderítés II. rész - Másodiknak kiszemelt rejtekhely a Felső gát volt.
- Botanikus kert Marosvásárhely 10,7 km-re. A marosvásárhely botanikus kert a Somos-tető lábánál, az Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem területén található. Doboz a bokorban - Ellenőriztem ma ezt a rejteket.
- Jedd temetője 10,7 km-re. Hangulatos temető, habár a régi düledező faragott homokkő sírkövek közé sok beton és márvány költözött. Meg itt is jar a mugli - Babberci vitt fel kocsival.
- Szerelmesek parkja Marosvásárhely 10,7 km-re. Másodikra - Egyszer már megprobáltam, másodikra sikerült.
- Sándor János-forrás Marosvásárhely 10,7 km-re. A marosvásárhelyi Sándor János-forrás a Székely Vértanuk utca szerpentinjei alatt, a Székely Vértanuk emlékműve mellett található. Az első csorgó - Első nekifutásra meglett.
- Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem 10,8 km-re. A második bécsi döntést követően Kolozsvárott újraalakult a Ferenc József Tudományegyetem. Sajnos ez mar nincs itt - Mas csoport doboza volt elrejtve a megjelolt helyen.
- Postaréti forrás Marosvásárhely 10,8 km-re. A vize már valószínűleg nagyon rég elapadt.
- Minotaurusz Marosvásárhelyi állatkert 10,8 km-re. Minotaurusz - Marosvásárhelyi állatkert. Dobozrablók - Szeretnék egyszer találkozni egy dobozrablóval, amikor megtalálja a dobozt, és nem teszi vissza.
- MOGYE Könyvtár Marosvásárhely 10,8 km-re. A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem könyvtára a Kapisztrán János és István király, ma Gheorghe Marinescu utca 38 szám alatt található. Nem találtuk mi sem - A fehér hatalmas kutya a helyén, és ugattott is eleinte.
- Állatkert Somostető Marosvásárhely 10,9 km-re. Turisztikai szempontból a Tisztviselő-telepre és a természeti szépségét ma is őrző Somostetőre osztjuk. Somos-tető - Séta közben sikerült megtalalni az egyik rejtekhelyet.
- Új városi strand Marosvásárhely 10,9 km-re. 1959-ben épült a Kárpátok lakónegyed építésekor. Más vizek - Az utóbbi 10 évben vadregényes hely volt, majd 2018 körül nekiálltak bontani.
- Párkány-forrás Marosvásárhely 11 km-re. A marosvásárhelyi Párkány-forrás a MOGYE-kantintól a Constantin Romanu-Vivu utcára lejtő domboldalban épített lépcsők mellett található. Számomra új ez a forrás, még nem jártam itt - Én is csak innen értesültem a forrás létezéséről.
- Petele 11 km-re. Mai tornyát a XIX-dik század második felében építették.
- Somostetői színpad Marosvásárhely 11,2 km-re. Hosszú évekig elhanyagolt állapotban volt, de jelenleg fel van újítva. Időhúzás - Ma láttam, hogy megjelent ez a rejtés.
- Fatemplom Petele 11,3 km-re. A petelei fatemplom 1832-ben épült, egy régebbi fatemplom helyére, amit Marosorbóra adtak el. Nem éppen együtt - Bár együtt kerestük meg ezt a rejtekhelyet, nekem esélyem sem volt megtalálni.
- Szerelmes pár Marosvásárhely 11,3 km-re.
- Íjásznő Marosvásárhely 11,3 km-re. Ekkor került Kulcsár Béla felívelő, lendületes plasztikája is, egy itteni hangulatos kis zöldövezetbe. Letarolt rejtek - Csipivel kerestuk, de o mar tudta, hogy valoszinuleg most sem talaljuk majd.
- Gyalogoshíd Marosvásárhely 11,4 km-re. Szombat esti felderítés I. rész - Úgy adódott, hogy szombat délutánomat a városban kellett töltenem.
- Csók Marosvásárhely 11,4 km-re. Az egyik, egy szenvedélyesen csókolózó párt ábrázol, annyira kifejezően (és annyira meztelenül), hogy az egyáltalán nem jellemző a kommunista diktatúra gondolkodásmódjára. Szombat esti felderítés III. rész - Visszasétálva a városi tumultusba elértem egy újabb rejtekhelyhez.
- Ortodoxok első temploma Marosvásárhelyen 11,5 km-re. A jellegzetes máramarosi stílusú, zsindelytetős épületet, az ortodoxok első templomát, 1794-ben építették fel, egy görög kereskedő anyagi támogatásával.
- A volt Városi Közüzem Aquaserv épületei Marosvásárhely 11,5 km-re. Marosvásárhely kiemelkedő épületeiről van szó, amelyek mindig egy picit háttérbe szorulnak a város központi épületeivel szemben. Szep epulet - A helyszint megtalaltam, a tujakat is.
- Makariás-ház Marosvásárhely 11,6 km-re. Makariás-ház, épült 1750-ben - Forradalom utca 45 szám, Marosvásárhely.
- Evangélikus templom Marosvásárhely 11,6 km-re. Az evangélikusok első templomát a Rózsák tere és a Hajósköz, jelenleg Horea utca sarkán építették 1829-ben. Csendes gumiszörny - Kellemes hely, csend van.
- Ali pasa halmai 11,7 km-re. Az évszámból ítélve Ali Csengizade temesvári török pasa lehetett. Kincses utca a kincses dombokhoz - Az elmúlt napok esőzései után, végre kisütött a nap.
- Szovjet Hősök Temetője Marosvásárhely 11,7 km-re. A Szovjet Hősök Temetője Marosvásárhely keleti részében található, a Somostető város felé néző lejtőjén, a Petri Ádám utca mellett. Remek rejtés - Mindenszentek utáni nap jártam erre, kihasználtam a lehetőséget egy kis dobozkeresésre, rejtésre is.
- Hiperbolikus napóra Marosvásárhely 11,7 km-re. Az emlékmű a Bolyai Alkotótáborban készült 2001-2002-ben. Útba esett - Nem messze dolgoztam a rejtektől, és ha már illyen közel volt kihasználtam az alkalmat.
- Unitárius templom Iszló 11,7 km-re. A település földrajzilag az Iszló-patak völgyében, Marosvásárhelytől csupán 19 km-re található.
- Körtekapu 11,7 km-re. 1319-ben villa Kurtuelkopu, 1334-ben Kurtuelkapu, 1642-ben Körtvelykapu néven jelentkezik az okiratokban.
- Ivóvízmedence és szivattyúállomás Marosvásárhely 11,8 km-re. A zárt parkkal körülvett létesítmény Radó Sándor tervei alapján készült, szecessziós stílusban, 1908 és 1911 között.
- Angyaljárás Marosvásárhelyen 11,8 km-re. Áldott karácsonyt! A leggyorsabb kincskereső - Karácsony alkalmával az angyal négy címzettnek vitt ünnepi geodobozt.
- Csatornaház Marosvásárhely 11,8 km-re. Bernády György építtette, 1910-ben.
- Bernády György-emléktábla Marosvásárhely 11,8 km-re. Forradalom út 31 szám, Marosvásárhely.
- Vár sétány Marosvásárhely 11,9 km-re. Emlékek - Még most is magam előtt látom a fekete kerítést.
- Rákóczi-lépcső Marosvásárhely 11,9 km-re. Ezt ujították fel a századeleji nagy városépítés idején, Dr. Lépcső vagy szőnyeg? - Június második felében, a Digital Transilvania néven szervezett kulturális fesztivál keretén belül, kifestették a Rákóczi-lépcsőt.
- Súrlott Grádics vendéglő Marosvásárhely 11,9 km-re. A XVIII-dik században épült Súrlott Grádics az egykori Klastrom (ma Mihai Viteazul) utca 3 szám alatt található.
- Remeteszeg Marosvásárhelyi panoráma 11,9 km-re. Remeteszeg közigazgatásilag Marosvásárhelyhez tartozik, ma már összenőtt a várossal. Rejtettem itt egy új geodobozt - Ma kibicikliztem Remeteszegre, hogy megkeressem az itt elrejtett geodobozt.
- Vakbarát tapintható térkép Marosvásárhelyi vár 11,9 km-re. Kitapogathatók rajta a vár műemlékegyüttesének elemei, a várfalak, a sarokbástyák, a református templom.

Természeti értékek - Maros megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • Sáromberke tava adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

  • Második alkalommal - Ez a második alkalom volt, amikor a sáromberki halastavak mellett elrejtett geodobozt kerestem...
  • Szép park - Irigylésre méltó szép park, nyáron igazán vonzó lehet...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Sáromberke tava? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Rejtett látnivalók a közelben

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3727 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.