Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Várszikla - Bisztrapataka - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Várszikla - Bisztrapataka | Hol van ez a hely?

Bisztrapataka felett, a domboldalon, több érdekes sziklaalakzatot figyelhetünk meg. A csúcsosabb sziklát a helyiek Cukluj-nak hívják. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Várszikla Cukluj-szikla Bisztrapataka 4184 Sziklaablak Az ablak Sziklafal A kút Kilátás A szikla alatti tisztások Sziklaalakzatok. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Várszikla Bisztrapataka fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Bisztrapataka és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Várszikla! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Várszikla Bisztrapataka közelében?
Ruszu-mező a Nagy-Égett-kő mellett. Ruszu-mező a Nagy-Égett-kő, vagyis Cibles mellett. (különleges hely geodobozzal)
Nagy-barlang Andrástelep. .. De mégis, a Kelemen-havasokban, a fatörzs-barlangok mellett, van egy másik érdekes lik is, az andronyászai Nagy-barlang. (itt geodobozt is lehet keresni)
Kofa-völgyi vízesés. (turisztikai látnivaló geodobozzal) Vasúti megálló Andrásháza. Aki vonattal érkezik a helyszínre, annak Andrásháza lerobbant, gyászos állapotban levő vasuti megállójánál kell leszállni.
Magyaró. 1228-ban Moggoreunak írják, 1587-ben Mogioro és 1602-ben Magyaros a neve.
Sziklakapu Ládás Háza alatt Andrásháza. (érdekes hely geoládával) Sziklaablak Andrásháza. Közvetlenül az ösvény mellett egy elfordított U betűhöz hasonló, méretes sziklakapu vonja magára a figyelmet.
Románul - in limba romana: Stanca Cetate Valea Bistrii

Természeti értékek - Maros megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Bisztrapataka térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Várszikla gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Kellemes séta - Ez volt a mai rejtekhely-vadászatunk első állomása...
 • Sikerült eljutni Bisztrapataka környékére? Tetszett a Várszikla? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Várszikla 2
A Kelemen havasok déli lábánál fekszik Déda község.
Egykori mosógép
Bár a mosógépek hasonlóan működnek, a kivitelezésükben vannak különbségek.
Mosógép
A hegylakó népek mosógépe, a hegyi terepet kihasználva működik, szükségtelenné téve az elektromos energiát, az emberi erőt, és a mosószert.
Borziatelep tava
Borziatelep mellett egy sziklafal tövében található egy tó.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.