Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 

Regisztráció

Regisztráció (Az összes mezőt ki kell tölteni!)

Felhasználónév:
E-mail cím:
Jelszó:
Jelszó megerősítése:
Érdeklődési területed, tapasztalatod, honnan hallottál rólunk, ...

A Rejtekhely szolgáltatásaihoz és tartalmához történő hozzáférés 22 usd/év. Keresés kulcszóra, Keresés adott koordináták körül, Rejtekhely megjelenítés kód alapján, Utolsó megtalálások, Utolsó hozzászólások, A rejtekhely követése, Rejtekhely megjelenítése az OpenStreetMap térképen, 20 közeli rejtekhely megjelenítése a térképen, 10 meg nem talált rejtekhely megjelenítése a térképen, Egyéb térképek megjelenítése (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Wikiloc, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenStreetMap, OpenTopoMap, Geotrekking +.ro,...), Gps koordináták ajánlott formátumban, Gps koordináták egyéb formátumban, A rejtekhely koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli rejtekhelyek, Közeli meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, A rejtekhely segédpontjai .gpx formátumban. Hogy megőrizzük a rejtekhely-keresés játék jellegét, egyes szolgáltatásoknál érvényes az összegyűjtött pontok száma alapján történő hozzáférés is.

Kapsz egy üzenetet egy linkkel, amelyre kattintva 24 órán belül megerősítheted az emailcímedet.

A személyes beállításaidat sütik (cookie-k) tárolják. Ezek a felület megfelelő működéséhez szükségesek. A regisztrációval elfogadod ezek használatát.

Nem kérünk és nem tárolunk érzékeny vagy különleges személyes adatokat. Egyedül a felhasználó emailcímét kérjük, mert csak ennek birtokában tudja a rendszer kiküldeni a játszótér értesítéseit.

Regisztrálj most!
Személyes adataidat harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.

[ Bejelentkezés | Ide írj, ha nem tudsz belépni! ]

A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.02 másodperc