Kaplony - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Capleni - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Szatmár megye

Kaplony

Kaplony Nagykárolytól néhány km-re fekszik. Látnivalója a Károlyi család kriptája. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Kaplony rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
38107 Magányos kápolna. A kigyei kápolna a korábbi település helyén, Mezőpetri és Nagykároly között található. 48890 Sváb múzeum. A sváb tájház tipikusan sváb stílusban épült 1881-ben Mezőpetriben, és szinte eredeti állapotában maradt fenn. 60938 Halastó. 69416 Halastó. 85405 Református templom Tasnád. A tasnádi református templom az egykori Közép-Szolnok vármegye legnagyobb középkori egyházi épülete. 86083 Sződemeter. Sződemeter, Kölcsey Ferenc, a Himnusz költojének szülofaluja. 90931 Egykori Pázmány-bentlakás. Egykori Pázmány-bentlakás, ma a katolikus egyház óvodája. 91993 Zsinagóga. 92234 Fehér-ház. 92297 Cipész céh-székház. 92395 Megyei Könyvtár. 92624 Szabadság-tér. Szabadság-tér városi műemlékövezet, egykori Deák Ferenc-, Horthy Miklós-tér. 92680 Mizerikordia-apácák kórháza. Mizerikordia-apácák kórháza, ma Városi Kórház Pszichiátriai Osztálya. 92746 Lükő Béla-kórház. 92759 Egykori Pannonia-szálló. Egykori Pannonia-szálló, ma Dacia hotel. 92790 Tabajdi gyógyszertár. Tabajdi gyógyszertár, ma 5-ös számú gyógyszertár. 92953 Egykori Püspöki Konviktus. Egykori Püspöki Konviktus, ma Unió líceum és 7-es számú líceum.

Történelmi-kulturális értékek - Szatmár megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Karolyi Sandor Nagykaroly 4.04 km-re. RH3879 Karolyi Sandor Nagykaroly
Lovagvár 4.06 km-re. Nagykároly megyei jogú város Szatmár megyében.
Régi víztorony 4.24 km-re. A parkban, ahogy a leírásokból kivettem, van egy víztorony, ami nem néz ki víztoronynak, abban az értelemben, ahogy azt mi megszoktuk.
Szentháromság kápolna
Nagykárolytól délre, nagyjából 3 kilométerre található, egy emberi kezek által emelt domb tetején, amely feltételezhetően egykor strázsadombként szolgált.
Református templom 6.82 km-re. RH0317 Református templom Domahida

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.