Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Genune-szakadék - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Természeti látnivaló(általános kép - természeti látnivalók)

Genune-szakadék | Hol van ez a hely?

Genune-szakadék

Egyedi hely, a víz smaragdzöld színe miatt.

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Genune-szakadék fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Genune-szakadék! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Genune-szakadék közelében?
Tündérek völgye Agyagkastély. Csalódás - Sokkal nagyobb és másabb látványra számítottam. (turisztikai hely geoládával) A naptár meséje. Tematikus park, amely látványos formában mutatja be az év 12 hónapjának legendáit.
Szkarica-nyereg. (érdekes hely geoládával) Fordított ház. 6.9 km-re. A Felek közelében található Brambura Park legfontosabb látnivalója a Fordtott ház.
Feleki-tó. Re. Beszámoló és a fényképek - Köszönjük a részletes beszámolót és a fényképeket, nagyon szép túra lehetett. Nyeregszorosok közti csúcs. 7.1 km-re. A Hölgy és az Ördög nyeregszorosok közti csúcs.
A hölgy nyeregszorosa. A hölgy nyeregszorosa, románul Strunga Doamnei.
Bilea-vízesés panorámapont. A Bilea-vízesés megközelíthető a Bilea-vízesés-teleptől indulva, a piros pont jelzés mentén. (látnivaló és geodoboz)
Bilea-vízesés. Ez az út csak a nyári hónapokban járható, de a Bilea-vízesés-teleptől kabinos drótkötélpályán is feljuthatunk egészen a Bilea-tóig. Sajnos nem találtam meg a geodobozt - De megérte a kis kirándulás a vízeséshez. (itt geodobozt is lehet keresni)
Sztárok farmja. Kelet-Csortea. Sziklakapu. 7.6 km-re. A nyári hónapokban, kocsival a Transzfogarasi úton.
Caltun-kapu. Caltun-kapu, magyarul kiejtve Kölcún-kapu.
Caltun-tó. Karpatok bercein - Hatartura Mozgalom kereteben jarva a Karpatok berceit a lada meglelve.

Genune-szakadék románul - in limba romana: Prapastia Genune


Természeti értékek - Szeben megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Genune-szakadék gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Genune-szakadék? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Tündérek völgye Agyagkastély
  Tündérek völgye Agyagkastély
  Felsőporumbák falu területén található a Tündérek völgye Agyagkastély, egy magánkezdeményezés, mely 2014 márciusában indult.
  Geo Negoj
  Geo Negoj 6.7 km-re
  RH1402 Geo Negoj

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Szeben megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.