Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Unitárius templom - Homoródújfalu
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Unitárius templom - Homoródújfalu - Hargita megye 

Unitárius templom - Homoródújfalu, Rejtekhely - Hargita
RH0705

Homoródújfalu a Hargita-hegység lábainál, a Kis-Homoród völgyének alsó részén, az egykori Szászföld és a Székelyföld határán helyezkedik el, mint a megye legdélebben fekvő települése.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Unitárius templom - Homoródújfalu - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Unitárius templom - Homoródújfalu" | Belépés/Regisztráció | 2 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Egy szép áprilisi, téli napon
Dátum: 2017.04.07. 12:30
 
Valahogy úgy sikerült, hogy a templom mögé kerültem ki. Arra az útra, amelyik a templom feletti mezőre vezet. A rejtekhez érve, az egymásnak támasztott sírköveket meglátva, nekem egyből bejött, hogy hol lehet a geodoboz. És ott is volt. Köszönjük a rejtést. Emlékezetes marad ez a nap számomra, hiszen ritkán van tavasszal tél. Bár már javában április, hazafelé a Hargitán havazott :-)


---------------------------------------------------------------------
foundtext Akáctövis
Dátum: 2016.08.14. 17:35
 
Megvan a doboz. Már azt hittem, hogy nincs a helyén. Kerestem a sírkő körül, ami akác sarjadékokkal van körbevéve, rengeteg szúrást összeszedtem. Már fel akartam adni, mikor felülről jobban benéztem a sírkövek közé s akkor észrevettem a doboz zöld tetejét.

 
Rejtekhely-fotók
Homoródújfalu
A templom bejárata HomoródújfaluKözeli rejtekhelyek
Unitarius templom Okland RH0136
1.72 km, 9 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2017 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc