Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Bodok csucs
Sutei feredo
Leanykavar
Predikalo-ko

Hozzászólások
Hollók vára...
Bronzkori várra épült középkori vár...
Egy termeszetes parkban...


Kincsás vára - Bodok-hegység

Kincsás vára - Bodok-hegység


A Bodoki-tetőtől délre található az a havasi legelő, melyet Kincsás-tetőnek neveznek és amely tulajdonképpen Kincsás várának belterülete.

A vár építésének idejéről nincsenek adatok, valószinűleg Herec várával összefügg keletkezése. A hegy keleti oldala meredek, a többi oldalát sánc veszi körül. Észak-keleti oldalán egy körbástya védte a bejáratot, ma már csak ennek csekély...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés

Keressétek meg a Kincsás vára Bodok-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc