Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Szent Janos templom Nagyszeben
Brukenthal palota
Fazekasok tornya Szeben
August von Spiess vadaszmuzeum

Hozzászólások
Petőfi...
Szeben 1...
Nem kell gps?...


Petőfi Sándor-park - Nagyszeben

Petőfi Sándor-park - Nagyszeben


Petőfi Sándor a szabadságharc idején Nagyszebenben is megszállt. Emlékére egy kis parkot neveztek el a városban. Bár a park területén egy szobornak is helye volna, csak egy kőtömbre felírt név jelzi a park nevét.

2007-ben egy érdekes műalkotást avattak fel a park területén, melynek a neve Szalmaágyú. Az alkotás szalmából készült, és egy ágyút ábrázolt, mely haranggá alakul át. Az 1848-as forradalom emlékére készítették, amikor harangokból öntöttek ágyúkat. Az alkotás mondanivalója az emlékeztetés, a figyelmeztetés, és a béke...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Petőfi Sándor-park - Nagyszeben rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc