Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Mohos-kilátó

Mohos-kilátó


A Szent Anna-tónál, a Mohos melletti dombon, a Nádas-fürdőre vezető úttól balra, már évek óta van egy kilátó. Onnan jól belátható a Mohos, egészen a turistaház körüli táborozó helyig.

Már régóta tervezem egy doboz rejtését e helyen. Most sikerült egy négyszögletű kerek dobozt eldugnom. Igaz, hogy elfelejtettem a tájékoztató szöveget beletennem, s a rejtés dátumát sem írtam fel. De úgyis megyek a közeljövőben arrafelé, s bepótolom. Notesz és ceruza van benne. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés

Keressétek meg a Mohos-kilátó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Oreg bukkfa - Mohos
Mohos tozeglap
Tarzan faja
Nagy Csomad

Hozzászólások
Pixel
Macik és szarvasok nyomaiban, az összeomlott kilátóhoz...
Kárpótlás...
Vasárnapi séta...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc