Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Borvizfurdo Gyergyoremete
Nagyret lapaly
Jezus Szent Szive katolikus templom Ditro
Vizimalmok Eszenyo

Hozzászólások
Eltünt...
Tömeges kincskeresés...


Templom-téri park - Gyergyóremete

Templom-téri park - Gyergyóremete


A gyergyóremetei Szent Lénárd plébániatemplom 1771-ben épült. 1899-ben a szentélyt 6 méterrel megnagyobbították, így a templom mai hossza 41, szélessége 12 m. A torony magassága 47 m. Belső tere, amely 1787-ig készült el barokk elrendezésű. A főoltár képe Szent Lénárdot ábrázolja.

A színes üvegablakok 1908-ban készültek Budapesten. A balodali mellékoltár a Szentháromságot ábrázolja. Legértékesebb a Szűz Máriát a kisdeddel ábrázoló jobboldali mellékoltár, amelynek eredetijét ismeretlen örmény festő készíthette 1780 körül. A kereszthajó Szentkereszt kápolnájának Mária és Szent József szobrai 1800-ból...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély látnivalói

Keressétek meg a Templom-téri park Gyergyóremete rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc