Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Mosógép - Békásszoros - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Mosógép - Békásszoros

Mosógép - Békásszoros | Hol van ez a hely?

Békásszoros település nyugati végében, a Súgó-szoros Természetvédelmi Terület bejáratától nem messze, közvetlenül az út mellett, a Békás-patak medrében egy fából ácsolt mosógépet találunk. A közeli kerítéseken, korlátokon szőnyegek száradnak.

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Mosógép - 1 Mosógép - 2. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Mosógép Békásszoros fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Békásszoros és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Mosógép! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Mosógép Békásszoros közelében?
Déli fal. Remek kilátás nyílik innen a Kis-Szurdok-kőre, a Kis-Békás-szorosra, valamint a Háromkutat övező hegyekre. Új helyzetkép a déli kilátón - A Mária-kő nyugati sziklafalán levő panorámás kabint indultunk megnézni, de menet közben ellenőriztem a déli kilátópont rejtését is. (itt geodobozt is lehet keresni)
Nyugati fal. Körbe a Mária-kőn - A Cifra-nyeregből jöttünk fel a nyugati fal tetejére. (turisztikai hely geoládával) Panoráma kabin. Oltári látvány - Szép volt a kilátás, kár, hogy a kabin zárva van. (turisztikai hely geoládával) Lapos-patak vízesései. Vízesés sorozat - Eléggé eltelt az idő a Mária-kőnél, de nem baj. (turisztikai hely geoládával) Lucs-kő. Háromkút felől a Lucs-kőhöz - A Súgó-szorossal szemközti felszíni kőfejtő felől próbálkoztunk először a megközelítéssel, de a bánya bejáratánál levő sorompónál nem jutottunk tovább. Bardócz-kő. Nevezik még Lapos-falnak is.
Fekete Bitka. Innen Lucs-kő irányába haladunk, de nem térünk majd le balra a kőhöz, hanem egyenesen folytatjuk utunk a gerincen, majd jobbra térve kimászunk a Fekete Bitkára.
Kupás-kő. 3.7 km-re. Bunker a Fekete-Bitka oldalában. Tündérkert. A Békás-patak vizének földrajzi bal oldalán található, a Csíki-Bükk nyugati sziklafalaival szemben.
Kis-Cohárd. Nagy kedvvel - A to mellett levo lada megtalalasa utan nagy kedvvel indultunk neki a meredek kaptatoknak. Wild Ferenc-emlékút via ferráta. Elkészült és felavatták a Kis-Cohárd délnyugati falán kiépített vasalt mászóutat.
Gyilkos-kő. Öreg doboz - Ennyire doboznak még nem örvendtünk! Talán mert ennyi ideig, ekkora bozótban és ilyen kitartó esőben még nem kerestünk. Panoráma kabin. Kőerkély. Kőerkély - Gyilkos-tó.
Gyilkos-kő kilátó. Alsó-szoros. Ezt a két szurdokocskát Alsó-szorosnak és Felső-szorosnak nevezik. Meli és jkgabor - Ezt a geodobozt az egyik rejtekhely-találkozó alkalmával rejtettem el.
Gyilkos-tó. A Gyilkos-tó a természetes torlasztavak csoportjába tartozik. Rönkök a tóban - Amint látom, régen volt az utolsó bejelentő.
Gyilkos Fekete-fehér. Különös hangulat - A Gyilkos-kő dobozától sétáltunk át ide. Kerek-kő. Geomarcipán, avagy meglepetés a csúcson - Meghívást kaptam egy Háromkúton és környékén, túrázással és rejtéssel eltöltendő hétvégére. Gyümölcsénes-tető. 6.8 km-re. Azon a ponton, ahol a talajút keresztezi a gerincet irányítótáblák fogadnak. Véráldozat - Ezt is megértem.

Különleges látnivalók
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Békásszoros térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Mosógép gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni Békásszoros környékére? Tetszett a Mosógép? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Astragalus vasalt mászóút
  Astragalus vasalt mászóút
  Az Astragalus vasalt mászóút az astragalus gyógynövényről kapta a nevét.
  Sugó-kő kilátópont
  Sugó-kő kilátópont
  A Sugó-kő a Munticsel - Sugó-szoros természetvédelmi területen, a Hargita megyével szomszédos Neamt megyében található.

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Egyéb rejtekhelyekében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.