Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Kisompoly-szoros - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Kisompoly-szoros

Kisompoly-szoros turisztikai látnivalói

Kisompoly-szoros..

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Néhány kép a Kisompoly-szoros képtárból:

Kisompoly völgye
Kisompoly völgye
Kisompoly-szoros 2
Kisompoly-szoros 2
Kisompoly-szoros 3
Kisompoly-szoros 3
Kisompoly-szoros 4
Kisompoly-szoros 4
Kisompoly-szoros 5
Kisompoly-szoros 5

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Kisompoly-szoros fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22623 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Kisompoly-szoros!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Lunkarész, 0,76 km távolságra található.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Kisompoly-szoros közelében?
- Magyarigeni-tengerszem 5 km-re. A geológusok szerint a Hargita megyei Gyilkos-tóhoz hasonlóan képződött, természetes, földcsuszamlások okozta elgátolások következtében... Új rejtés új helyen - A régi rejtés nem hiszem, hogy megvan még... (itt geodobozt is lehet keresni)
- Hollókő 6,6 km-re.
- Ompoly-kövek 6,8 km-re.
- Szentmihálykő vára Tótfalud 7,5 km-re. Tótfalud dél-nyugati részén indul az a földút, melyen dél, dél-nyugati irányba haladva, megkerüljük a várhegyet... (látnivaló és geodoboz)
- Bulbuci-kő 9,8 km-re.
- Mammut-csúcs 10,3 km-re.
- Szív-tisztás Borosbocsárd 10,5 km-re. A Szív-tisztás Kecskekő várától 2,4 km távolságra található, dél-kelet irányba... (látnivaló és geodoboz)
- Kecskekő vára 10,5 km-re. Csúcsán az egyik legrégebbi vár, a nép által Tündér Ilonáénak tartott Kecskekő várának romjai találhatók... Vannak csodák - Most nem a természeti csodákra gondolok, amikben bővelkedik e hely, hanem arra, hogy előkerült a láda... (itt geodobozt is lehet keresni)
- Valle Mika mészkövei 11,3 km-re. Ellenben a hatalmas sziklatömbök valamikor a geológiai idők folyamán a Torockói-hegység akkori mészkőpartjáról vándoroltak egyre délebbre, majd beágyazódtak az akkori tengerfenékbe...
- Dendrológiai park Gyulafehérvár 12,7 km-re. Nekem érdekes geodoboz - Mivel a rejtek valóban nincs éppen a legkönnyebben azonosítható helyen és a doboz is eltűnt, "rejtettem" egy új helyre egy új dobozt...

Kisompoly-szoros románul - in limba romana: Cheile Ampoitei


Természeti értékek - Fehér megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Kisompoly-szoros adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Kisompoly-szoros? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Rejtett látnivalók a közelben

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Fehér megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3727 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.