Ecsetgyár - Kolozsvár - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Cluj-Napoca - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Kolozs megye

Ecsetgyár - Kolozsvár

Az Ecsetgyár egy jelenkori művészeti tér, mely független kulturális központként működik. A projektet 2009-ben kezdeményezte egy kolozsvári művészekből, és kulturális menedzserekből álló csoport. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Ecsetgyár Kolozsvár rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
5665 Szent György laktanya. Szent György laktanya (kaszárnya). 5787 Kariatidák. A Pap-ház a volt Deák Ferenc utca 42 szám alatt található, szecessziós stílusú polgári emeletes ház. 5850 Wertheimer-ház. Wertheimer-ház. 5931 Rucska-ház. Rucska-ház. 5972 Kis Bánffy-ház. Kis Bánffy-ház. 6007 Pattantyús-ház. Pattantyús-ház. 6038 Váradi-ház. Váradi-ház. 6057 Fehér Márton háza. Fehér Márton háza. 6085 Simon Elek majd Gallus Viktor háza. Simon Elek majd Gallus Viktor háza. 6126 Csizmadiák céhháza. Csizmadiák céhháza. 6139 Kemény-ház. Kemény-ház vagy Katona-ház. 6180 Korbuly-ház. Korbuly-ház. 6183 Csíki-ház. Csíki-ház. 6202 Betula Pendula. A középkori Kolozsvár egykor körülbelül négy kilométeres várfallal volt körülvéve, bástyáinak (tornyainak) száma pedig meghaladta a 20-at, és mindegyiket más céh védelmezte. 6214 Bethlen-ház. Bethlen-ház.

- Kolozs megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Renner bőrgyár
The Shoe Tower located inside the former Renner shoe factory was a symbol of Cluj.
Egy kis szórakozás 0.43 km-re
RH1663 Egy kis szórakozás
Képzőművészeti Egyetem 0.95 km-re
RH1664 Képzőművészeti Egyetem Kolozsvár
Kétágú templom 1.44 km-re. A kolozsvári Kétágú templom, más néven az alsóvárosi református templom az egykori Külső-Magyar utca, ma 1989 december 21 sugárút 41.
EMKE-palota 1.57 km-re. EMKE-palota, CFR tartományi igazgatóság - Bocskai (Avram Iancu)-tér 16 szám, Kolozsvár.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.