Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Kelnek - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Kelnek | Hol van ez a hely?

A 13. században épült, szép fekvésű, hangulatos kelneki várat 2004-ben újították fel. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: A kelneki vár Világörökség része Erődítmény 1 Erődítmény 2 Bejárat Erődítmény 3 Erődítmény 4 Bejárat Torony Templom A templom belseje. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Kelnek fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Kelnek! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Kelnek közelében?
Katolikus Székesegyház Gyulafehérvár. században épült templom helyén emeltek a 13. (itt geodobozt is lehet keresni)
Falfestmény Gyulafehérvár. Falfestmény - Gyulafehérvár.
Zebernik vára Borberek. 21.9 km-re. Zebernik várának romjai Borberektől 2,5 km távolságra vannak északnyugatra, a Vincipatak falu feletti Várhegyen.
Salgó vára Szibiel. Várának romja a falu határában magasodó 1098 m magas Varful Zidului nevű csúcson kereshető fel. (itt geodobozt is lehet keresni)
Dendrológiai park Gyulafehérvár. (érdekes hely geoládával) Szibieli templom. Temploma - a Szentháromság ortodox templom - 1765 és 1776 között épült. (itt geodobozt is lehet keresni)
Zosim Oancea üvegikon-múzeum Szibiel. Szibielben, a templom mellett található Románia legnagyobb üvegikon-múzeuma.
Szebenkákova. Szebenkákova (1964-ig Cacova Sibiului majd Fantanele, németül Krebsbach) Nagyszebentől 20km-re nyugatra található.
Románul - in limba romana: Calnic

Történelmi-kulturális értékek - Szeben megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Kelnek gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Megvan - Megvan a dobozka...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Kelnek? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Lakótorony 5.86 km-re
RH2857 Lakótorony Szászorbó
Erődtemplom 6.08 km-re
RH2859 Erődtemplom Szászorbó
Vörös-szakadék
A Vörös-szakadék természetvédelmi terület Szászsebestől 3 kilométerre északkeletre található.
Hőség-domb kőtojása 16.49 km-re
RH1858 Hőség-domb kőtojása

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Szeben megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.