Rejtekhely.ro - Bejelentkezés - Regisztráció

Pixel
Pixel
Szélesség:
Hosszúság:
Rejtek-csúcs
Rejtek-csúcs 0 km-re. A játszóterünkre utaló helynév különleges varázzsal bír számunkra, emblematikus jelentőségű.
Kígyófej-szikla
Kígyófej-szikla 0.42 km-re. A Kígyófej-szikla a Rejtek-csúcs közelében, attól 400 méterre délnyugatra, a Rejtek-patak forrásvidékén, annak medrében található.
Szakadát-mező Nyugati rész
Szakadát-mező Nyugati rész 1.08 km-re. A Szakadát-mező Neamt megyéhez tartozó nyugati része a Rejtek-patak forrásvidékétől keletre és északkeletre található.
Szakadát-mező Keleti rész
Szakadát-mező Keleti rész 1.26 km-re. A Szakadát-mező Hargita megyéhez tartozó keleti része a Rejtek-patak forrásvidékétől keletre és északkeletre található.
Ilia-tető
Ilia-tető 1.45 km-re. Háromkúton, a Kis-Békás jobb oldali mellékágán lejártuk az egykori utat, melyen az öreg csángók Gyimesbe jártak át.
Pixel

Érdekes helyek a közelben: * Jávárdi völgye 2.07 km-re - Jávárdipataka település házcsoportjai 3 km hosszúságban sorakoznak az azonos nevű patak mentén. * Meddőhányó 5.41 km-re - * Hegyi menedékhely 5.55 km-re - A Naskalat-csúcs közelében felállított faházikót a fehérmezei és Ördög-tavi hasonló létesítménnyel együtt, 2010 nyarán helyezték el a Hargita megyei tanács programja keretében, önkéntes és hivatásos hegyimentők. * Hidegség 7.35 km-re - Hidegség a Gyimesek második legrégebbi települése a Gyimesi-szorosnál létrejött Sáncpataka után. * Muhos pataki népi fürdő 7.47 km-re - A gyimesközéploki Hidegségpatakán felfele haladva 10 kilométerre érjük el a Muhos patakot.

Erdélyi turisztikai látnivalók és érdekes helyek adott koordináták közelében. A hivatkozások regisztrált felhasználók számára elérhetőek, bejelentkezés után. R - a térkép középpontja. R - rejtekhely geodobozzal. R - rejtekhely geodoboz nélkül. © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva.