Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Disznórió

Disznórió


A Fertő-nyeregtől a Ferő-tető felé érdemes kitérni a Disznó-hegyre, vagy ahogy még a térképen szerepel a Disznórió, ahonnan nagyon jó kilátás nyilik egyrészt a Hargita vonulataira, valamint a csíki medencére, és a falvakra. Ahogy néztem, ösvény vezet be valamelyik csíki faluba (Rákos, Karcfalva).

Időpont: 2015 szeptember 2 Rejtekhely geodobozzal...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Állatfejhez hasonlít?
Állatfejhez hasonlít?
Sziklavilág
Sziklavilág
A dobozban hagyott csereajándék
A dobozban hagyott csereajándék
Sziklatömbök
Sziklatömbök
Érdekes szikla
Érdekes szikla

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Disznórió rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Pucsek Jani ladaja Ferto-nyereg
 • Jarto Gabor ladaja Ferto-nyereg
 • Hegyi menedek Ordog-to
 • Kobanya Hidlas
 • Szederjesi borviz

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Szemerkélő esőben a felcsíki falvak felett

  Miután a Fertő-nyeregben sikertelenül kerestük az ott elrejtett geodobozt, elindultunk a Disznó-hegyre...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc