Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Siker - Madéfalva - Túracélpont-adatbázis és turisztikai tudástár - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Siker - Madéfalva

Siker - Madéfalva | Hol van ez a hely?

Végre sikerült...

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Megtaláltam a sikert Régi vagonok Karnyújtásnyira a sikertől A sikerhez vezető út Rozsdaette vagonok. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Siker Madéfalva fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22741 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Madéfalva és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Siker! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Madéfalva, 1.41 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Csíkrákos és vidéke Csík-Rákos. Göröcsfalva. Vacsárcsi. A Köd. Bogáth. Rákostere, hajdan és most. A rabonbáni korban, régi gyülések. Rákos régi temploma. Cserey Mihály születésháza. A bogáthi vár s más régi erődítvények. Pogányvár a Hargitán, multja, romjai.
Szállás

Szállás Madéfalva - Hargita vármegye


Keress szállást Madéfalva közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 7.73 km-re levő látnivalókkal: Asztag-kő Madéfalva - Hargita-hegység (16 kép).
14714769161100
14714769171101
14714769201102
14714769211103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Siker Madéfalva közelében?
Szent József-kápolna. A fakápolna helyébe a falu 1794–1821. Régi sírok - Itt az első kapu nem volt nyitva, szerencsére hátul volt a nagy kapu, be tudtam menni a temetőbe. (itt geodobozt is lehet keresni)
Csíki Székely Krónika. Ezek egyike a helyi hagyományban csíkszentmihályi Sándor-családnak tulajdonított udvarház, melynek maradványai a falunak a Csíkszentmihály felé eső részén levő dombon láthatók.
Katolikus templom. Más stilus - Ez a templom egyáltalán nem idevalósi stílusban épült. (turisztikai hely geoládával) Vásárút Csíkdelne. Balogh Lajos a borzsovai falumonográfiájában említi a Vásárutat. (látnivaló és geodoboz)
Keresztelő Szent János templom. A templomkerten belüli kőrisfák a környékről mesélhetnének. Egymagában - Szimpatikus templom a dombon. (itt geodobozt is lehet keresni)
Római-katolikus kápolna. 4.8 km-re. Delnén, a falu szélén, egy kis kápolna áll, ez ma a falu rendszeresen használt temploma. A falu szélén - A kápolna megvan, de a rejteket sehol sem találtam.
Római-katolikus templom. Báthori István trónra lépésekor (1571) Közép- és Alcsíkon 11 helyen volt plébános, Csíkszentmiklóson ekkor már két pap is volt. Itt is rend és fegyelem - Ahogy tapasztaltam a mai napon, a környék templomai rendbe vannak téve és megtörténhet, hogy több doboz látta a kárát.
Kőbánya Hargita megye. Egy felcsiki korut - Ha mar kobanya legyen meg ez is. Katolikus templom. Csíkszentmihály római-katolikus templomának magas, karcsú tornya mai formáját a XVIII. Ott van a hozzászólásoknál - Gondolom, hogy nem le, hanem fel szeretnél tölteni képeket a szóban forgó rejtekhelyekhez.
Csíkszentmihály hársfái. .. Izgalmas volt a keresgélés - Ha Csobotfalván azt írtam, hogy porosak voltak a "dobogtató" gerendái, akkor a szentmihályi lépcsőhöz képest ezt nem kifejezés! A geodobozt is nagyjából ellepte, de sebaj, annál izgalmasabb volt a keresgélés! Hosszas leskelődés (fel a tetőre - ki az utcára: vajon lát-e valaki? - be a sarokba - megint ki az utcára.
Katolikus templom. Palik - Jó helyen van templom, körbe lehet látni a környéket.

Siker Madéfalva románul - in limba romana: Succes Siculeni

[ Fel ↑ ]

Különleges látnivalók - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Madéfalva térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Siker gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni Madéfalva környékére? Tetszett a Siker? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Siculicidium emlékmű
  Siculicidium emlékmű
  Siculicidium, a határőrség erőszakos megszervezésekor Madéfalva határában 1764 január 7-én a császári katonaság védtelenül lekaszabolt csíki- és háromszéki 200 székely vértanú emlékére, kik az ősi szabadság védelméért véreztek el.
  Poénos kocsmák Erdélyben
  Poénos kocsmák Erdélyben
  Poénos nevű erdélyi kocsmák helyét, koordinátáit és fényképeit szeretnénk összegyűjteni ezen az oldalon.

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3582 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.