Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Szarkako
Nagy-aratas Marefalva
Szekelyudvarhely Csikszereda feloli bejarata
Katolikus templom Homorodremete

Hozzászólások
Viz nelkul...
Nem láttam csodát ez alkalommal sem...


A Fehéres-patak vízesései

A Fehéres-patak vízesései


A székelyudvarhelyi Betlenfalva felső végében ömlik a Nagyküküllőbe a Fehéres-patak. Ennek a kis pataknak a felső szakaszán több meglepetés is várja a kíváncsi túrázót. Mély patakmeder, alámosott homokkőfalak, az Óriás Lábnyoma, több kis és két nagyobb időszakos, hóolvadáskor, illetve nagyobb esőzések után látható zuhatag.

A Fehéres patak vízesései

Kirándulásunkat a Felső Bethlen-negyedben kezdjük, a Kútmocsár nevű helyen. Mezei úton megyünk el a betlenfalvi temető mellett, majd tovább kaszálók és szántók között vezet az út a Fehéres patakig. Innen a patak mellett indulunk fel az erdő felé.

Amikor elérjük...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a A Fehéres-patak vízesései rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc