Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Reformatus templom Aranyosgerend
Tarzan to
Tordai allatkert
Tocsa to

Hozzászólások
Repülő...
Még megvan a doboz, de be van ázva...
A felkelő nap ellenfényében...


MIG 21 - Aranyosgyéres

MIG 21 - Aranyosgyéres


Az utóbbi husz évben hat pilóta veszítette életét a 71. ezred állományából. Rájuk emlékeztet a Kolozsvárra vezető vadonatuj autópálya végpontjánál felállított MiG-21-es. A betonállványra helyezett vadászgép alatt, márványtáblán olvashatók a nevek. Az utolsó kettő a közelmult szomoru eseményét idézi.

2010. november 1-jén egy kétüléses LanceR-B géppel szállt fel Laurentiu "Kiru" Chirita és Traian Avram. Az előbbi pilótát legalábbis névről a magyar repüléskedvelők is ismerhették, ugyanis a kecskeméti repülőnapon ő tartotta a bemutatót a román légierő színeiben.

A 2,5 km hosszúságú, 33-15 irányú...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés

Keressétek meg a MIG 21 Aranyosgyéres rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc