Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Borvíz-forrás - Ördög-tó - Észak-Hargita

Borvíz-forrás - Ördög-tó - Észak-Hargita


Az 5 hektáros Ördög-(Seholsincs)-tó, egy magashegyi láp, az Osztoros nyugati kráterében, a Sikaszó patak forrásvidékén. Csak hóolvadáskor, vagy nagyobb esőzések idején telik meg vízzel.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Csicsaji kő
Csicsaji kő
Sétány
Sétány
Borvíz
Borvíz
Túratárs, más ütemben
Túratárs, más ütemben
Turistautak kereszteződése
Turistautak kereszteződése
A forrás felé
A forrás felé
Borvízforrás - 1
Borvízforrás - 1
Borvízforrás - 2
Borvízforrás - 2
Tanösvény - ismertető tábla 1
Tanösvény - ismertető tábla 1
Tanösvény - ismertető tábla 2
Tanösvény - ismertető tábla 2

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Borvíz-forrás Ördög-tó Észak-Hargita rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Hegyi menedek Ordog-to
 • Kobanya Hidlas
 • Asztalko Karcfalva
 • Nagyloki borviz
 • Az Asztalko fele

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Tanösvény - A gyergyóújfalvi község önkormányzatának és az Aranyász Egyesületnek köszönhetően elkészült az Ördög- tó tanösvény...

 • A geodobozt ejsze az ördög vitte el - Csíkdánfalváról indulva, az elején a Madicsa-patak, majd a Bükk-patak mentén jutottunk az Ördög-tónak keresztelt turistaút kereszteződésig...

 • Véletlenül bukkantunk rá - Véletlenül bukkantunk rá, és nagyon kellemes meglepetés volt, valóságos elrejtett kincset találtunk érzés... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc