Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Asztalko a Csalhoban
A katona kucsmaja
Panaghia-szikla
Veres ko Gyergyotolgyes

Hozzászólások


Taljánok útja- Esztena-hegység

Taljánok útja- Esztena-hegység


Az Esztena-hegység a Besztercei-hegyvidék része. Nevét nyilván az esztenáiról kapta, mivel hosszan elnyúló, füves pusztáin szarvasmarhákat és juhokat legeltetnek. A Bivaly-csúcs közelében (1530 m) van egy átkelő, a Taljánok útja, mely Borka és Malini településeket köti össze.

Magasabb kisautóval is járható, Borka felől az utat most modernizálják. A kilátás a nyeregből is, de főképp a szomszédos Muncelu-csúcsról csodálatos körpanoráma....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Taljánok útja- Esztena-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc