Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Ópálos - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Ópálos | Hol van ez a hely?

Ópálos a hegyaljai borvidék, illetve Arad környékének egyik népszerű kirándulóhelye...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet az Ópálos fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22746 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen az Ópálos! Érdemes regisztrálni!

Szállás

Szállás a közelben


Keress szállást Ópálos közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 87.27 km-re levő látnivalókkal: Szegyesdi-völgy (12 kép).
1471475505980
1471475510981
1471475516982
1471475519983
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak az Ópálos közelében?
Solymosvár. A tatárjárás után építették, de a 17. Vár a Maros fölött - A nagy kánikula ellenére is kikapaszkodtunk a várhoz, a kökénybokrok között.
Kovászi. 10.5 km-re. A rom magánterületen van a temető közelében. (itt geodobozt is lehet keresni)
Kék-tó. Kilátópont. A kilátópont 25 méterrel a Bosnyák-patak medre felett található, annak bal partjától 70 m-re nyugatra.
Saroltavár Temes megye. Az egyetlen szabályos kör alaprajzú település a Bánátban.
Középkori templomrom. A templomromot bekerítették, omladozó részeket eltávolították, látogatható. (itt geodobozt is lehet keresni)
Máslak vára. A Bánság északkeleti részében, a Ruszka-havasokból nyugatra messze kinyúló Lippai-hegycsoport (Erdőhát) vidékén, alacsony dombvidéken terül el Máslak (Maşloc) község.
Bohus-kastély Arad megye. A Bohus kastélyt a 19. Köszönöm - Köszönöm az újratelepítést. (látnivaló és geodoboz)
Világosvár. Omladozik de még áll - Egy olyan hely ahová egyszer mindenki el kellene mennie. (turisztikai hely geoládával) Arad-Temesvári Vasút. A vonal hossza 55 km.
[ Fel ↑ ]

Történelmi-kulturális értékek - Arad megye
* A történelmi háttér és kulturális jelentőség részletei regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Ópálos adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett az Ópálos? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Ménes
  Ménes
  Minis, a picturesque village, in West Romania near Arad.
  Kalodva vára
  Kalodva vára
  A Solymosi-hegység dél-nyugati részében, a Kalodvai-patak mellett, az egykori Arad vármegyében fekszik Kalodva község, melynek határában az Árpád-korban jelentős erődítmény állt.

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Arad megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3614 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.