Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Nádasfürdő - Újtusnád - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Nádasfürdő - Újtusnád

Nádasfürdő - Újtusnád | Hol van ez a hely?

Nádasfürdő - Újtusnád

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Etető Borviz A fürdő romokban Kifele a lápból Nádasfürdő és a kincs Imecs, és a háttérben Lagzi Lajcsi Ez aminek a tövén költ a ruca? Nem sok maradt Ott lakik Anna, inkább ott fürdünk Ösvény Tető padok nélkül. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Nádasfürdő Újtusnád fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Újtusnád és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Nádasfürdő! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Nádasfürdő Újtusnád közelében?
Imets Fülöp Jákó-iskola és emléktábla Tusnád. A Tusnádon született Imets Fülöp Jákó (1837-1912) kanonok, főesperes, tanár, gimnáziumi igazgató, valamint művelődés- és oktatásszervező tudós pap volt.
Kőkereszt Tusnád. Alszegi borvízkút Tusnád. Az Alszegi borvízkutat 1960-ban fúrták Tusnád falu alszegi részén.
Katolikus templom Tusnád. Isti túra 5. láda - Szép templom, kár, hogy zárva volt, de a láda megtalálásához nem kell bemenni, úgy, hogy ne ijedj meg ha zárva. (turisztikai látnivaló geodobozzal) Kápolnamező-borvízforrás Lázárfalva. A tető előtt nem sokkal, egy pihenő mellett, vasban rendkívül gazdag, vöröses vizű forrást találtunk. Eltűnt a régi doboz, éljen az új - A mai nap lázárfalvi rejtekhelyeket kerestem fel. (itt geodobozt is lehet keresni)
Vártető I kilátópont Tusnádfürdő. A Szent Anna-tó fölé magasodó Nagy-Csomád egyik északi mellékkúpján, a néptől Vártetőnek nevezett magaslaton, található Tusnádfürdő egyik érdekes kirándulási pontja, az Orbán Balázs által csíki Bálványos várnak nevezett középkori vár maradványa. Tusnádfürdő túra 4 - Túránk negyedik állomása. (különleges hely geodobozzal)
Veresvíz Tusnádfürdő. Becks helyett Skol - Miután a román geojátszótérről jelezték, hogy valószínűleg eltűnt a geodoboz, a helyszínen ellenőriztem a rejteket. (érdekes hely geoládával)

Nádasfürdő Újtusnád románul - in limba romana: Baile Nadas Tusnadu Nou


Természeti értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Újtusnád térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Nádasfürdő gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

 • Romhalmaz - Ez az a hely, ahol bebizonyosodott, hogy a székely sokszor olyan sincs mint a balkániak...
 • Nádas a javából - Meglett a doboz! Irtózatos ricsajozó banda a közelben, szomorú romok arrébb...
 • Medve Nádasfürdőn - Nem hiszem a medvét :-) Lássuk a bizonyítékot :-) Fénykép? Kérlek értékeld a terepet, a doboz megtalálásának nehézségét, és a hely szépségét...
 • A fürdő rossz állapotban van - A rejtés nagyon jó, a fürdő viszont rossz állapotban van...
 • Nádasfürdő - Ez is előkerült...

Sikerült eljutni Újtusnád környékére? Tetszett a Nádasfürdő? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Julis-borvíz
Julis-borvíz
A Julis-borvíz Újtusnád Bátord nevű falurészének északi szélén, a vasútállomás felé vezető utca mellett található.
Első világháborús emlékmű
Első világháborús emlékmű
Az első világháború századik évfordulóján, 1922-ben, Újtusnád népe emlékművet emelt, amely a falu múltjára emlékeztet.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.