Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Nádasfürdő - Újtusnád - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Nádasfürdő - Újtusnád | Hol van ez a hely?

Nádasfürdő - Újtusnád Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Etető Borviz A fürdő romokban Kifele a lápból Nádasfürdő és a kincs Imecs, és a háttérben Lagzi Lajcsi Ez aminek a tövén költ a ruca? Nem sok maradt Ott lakik Anna, inkább ott fürdünk Ösvény Tető padok nélkül. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Nádasfürdő Újtusnád fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Újtusnád és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Nádasfürdő! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Nádasfürdő Újtusnád közelében?
Katolikus templom Tusnád. (turisztikai látnivaló geodobozzal) Kápolnamező-borvízforrás Lázárfalva. Lázárfalváról a nyírfürdői elágazásnál Kápolnamező felé indultunk, majd a nyaralók után továbbmentünk az erdei úton egy darabig, követve a vörös kereszt jelzést. (látnivaló és geodoboz)
Vártető I kilátópont Tusnádfürdő. A Szent Anna-tó fölé magasodó Nagy-Csomád egyik északi mellékkúpján, a néptől Vártetőnek nevezett magaslaton, található Tusnádfürdő egyik érdekes kirándulási pontja, az Orbán Balázs által csíki Bálványos várnak nevezett középkori vár maradványa. (különleges hely geodobozzal)
Veresvíz Tusnádfürdő. (érdekes hely geoládával) Alsótiszáspataki borvíz Tusnádfürdő. Románul - in limba romana: Baile Nadas Tusnadu Nou

Természeti értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Újtusnád térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Nádasfürdő gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Romhalmaz - Ez az a hely, ahol bebizonyosodott, hogy a székely sokszor olyan sincs mint a balkániak...
 • Nádas a javából - Meglett a doboz! Irtózatos ricsajozó banda a közelben, szomorú romok arrébb...
 • Medve Nádasfürdőn - Nem hiszem a medvét :-) Lássuk a bizonyítékot :-) Fénykép? Kérlek értékeld a terepet, a doboz megtalálásának nehézségét, és a hely szépségét...
 • A fürdő rossz állapotban van - A rejtés nagyon jó, a fürdő viszont rossz állapotban van...
 • Sikerült eljutni Újtusnád környékére? Tetszett a Nádasfürdő? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Julis-borvíz
A Julis-borvíz Újtusnád Bátord nevű falurészének északi szélén, a vasútállomás felé vezető utca mellett található.
Első világháborús emlékmű
Az első világháború századik évfordulóján, 1922-ben, Újtusnád népe emlékművet emelt, amely a falu múltjára emlékeztet.
Római katolikus templom
Lázárfalva az Alcsíki-medence egyik félreeső települése a Tusnád- és a Hí-patakok völgyében.
Lázárfalvi Nyírfürdő
Lázárfalván a Hí-patak folyik keresztül, s ez találkozik a Tusnád-patakkal.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.