Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Veresvíz - Tusnádfürdő - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Veresvíz - Tusnádfürdő | Hol van ez a hely?

Veresvíz, Tusnádfürdő Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Tusnádfürdő Veresvíz Veresvíz Veresvíz Borvíz Térkép Borviz Patak 1 Patak 2 Sötétedés után. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Veresvíz Tusnádfürdő fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Tusnádfürdő és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Veresvíz! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Veresvíz Tusnádfürdő közelében?
Vártető I kilátópont. 900 m-re. A Szent Anna-tó fölé magasodó Nagy-Csomád egyik északi mellékkúpján, a néptől Vártetőnek nevezett magaslaton, található Tusnádfürdő egyik érdekes kirándulási pontja, az Orbán Balázs által csíki Bálványos várnak nevezett középkori vár maradványa. (különleges hely geodobozzal)
A vasúti híd alatt. (érdekes hely geoládával) (érdekes hely geoládával) Koncsag borvíz. A Koncsag borvíz a tusnádfürdői állomás feletti, az Olton átívelő vasúti híd jobb oldali részén található borvízforrásások egyike. (különleges hely geodobozzal)
Csíki Bálványos vár. Ferenczi Sándor történész szerint bizonyosra vehető, hogy még a szkíták előtt, i.
Bányászpataktövi borvíz. Bányászpataktövi borvíz - Tusnádfürdő.
Románul - in limba romana: Apa Rosie Baile Tusnad

Természeti értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Tusnádfürdő térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Veresvíz gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Becks helyett Skol - Miután a román geojátszótérről jelezték, hogy valószínűleg eltűnt a geodoboz, a helyszínen ellenőriztem a rejteket...
 • EKE-tábor 2015 - Az előző, egész napi esőzés miatt anyira el volt ázva a dobozban lévő parányi kis füzetecske, hogy nem lehetett ki sem venni...
 • Tusnádfürdői kirándulás 1 - Sajnos a doboz tartalma teljesen át volt ázva, bár a hely kívül elég száraz...
 • Csak fényképezkedtünk - A Csukás Hotel lakóiként csak fényképezni álltunk meg...
 • Sikerült eljutni Tusnádfürdő környékére? Tetszett a Veresvíz? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Molnár Elemér grafikusművész
Molnár Elemér a marosvásárhelyi művészeti középiskolában érett felnőtté.
Alsótiszáspataki borvíz 0.22 km-re
RH3523 Alsótiszáspataki borvíz Tusnádfürdő
Alsótiszástövi borvíz
Alsótiszástövi borvíz.
Felsőtiszáspataki borvizek 0.34 km-re
RH3522 Felsőtiszáspataki borvizek Tusnádfürdő

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.