Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Gyilkoskő - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Gyilkoskő turisztikai látnivalói

A Gyilkos-kő a Gyilkos-szorosban, Kovászna és Bákó megye határán található. Itt mészárolták le 1788-ban a törökök a székely helyőrséget...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Néhány kép a Gyilkoskő képtárból:

Ugródeszka 1
Ugródeszka 1
Ugródeszka 2
Ugródeszka 2
Gyilkoskő
Gyilkoskő
Kőfej
Kőfej

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Gyilkoskő fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22626 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Gyilkoskő!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Ojtoztelep, 3,79 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Az ojtozi szoros Magyarós és Bóbicstető, az Ojtoz völgye, ojtozi vám. Máglyakő. Rákóczivár romjai. Gyilkos. Kalászó pataka. Sósmező. A hon határa. Az ojtozi szoros külleme, történeti multja. Szaláncz. Székely vendégszeretet. Szász szivtelenség.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Gyilkoskő közelében?
- Kalaszló vízesése 120 m-re. A Kalaszló vízesése egy két lépcsőből álló, összesen körülbelül 5 m magas zuhatag, amely a Kalaszló-patak Ojtoz folyóba történő beömlésénél alakult ki. Zubogó Kalaszló - Hazafele mi is megálltunk itt, megcsodáltuk a vízesést, de a bővizű, zubogó Kalaszlón nem tudtunk átkelni. (különleges hely geodobozzal)
- Tölgyes-vízesés 680 m-re.
- Honvéd-kő 1,5 km-re.
- Ojtoz vára 1,8 km-re. Kézdivásárhelytől Moldva felé az ojtozi szoroson keresztül visz az út. Ásatás - Ez a geodoboz valóban mélyen volt elrejtve, A leomlott falrész teljesen betemette. (látnivaló és geodoboz)
- Hajdúk vára Lemhény 6 km-re.
- Pásztor-kereszt Sósmező 6,1 km-re.
- Medve-barlang Sósmező 6,2 km-re.
- A Fekete-ügy völgyében Felsőlemhény felett 8,1 km-re. Felsőlemhényből indulva, a Fekete-ügy patak völgyében felfele gyönyörű erdőben sétálhatsz a patak mentén. Felfele a sozok utjan - Akkor jartam itt meg mikor kerestuk a sozok osvenyet, ami atvezet Moldovaba, Szalancfurdore. (látnivaló és geodoboz)
- Erzsébet királyné emlékoszlopa Bereck 8,2 km-re. Bereck után az Ojtoz-tető felé menet, az országút 77 és 78-as kilométerkövei között, bal oldalon egy obeliszk emelkedik. Királynő - A kanyarodó autók gumicsikorgását hallgatva, a szerelővas segítségével távolítottuk el a dobozt takaró fadarabot. (látnivaló és geodoboz)
- Venetúrné vára Bereck 9,3 km-re. Ez az eroditmeny az egykori romai provincia keleti hatarat es az ott elvezeto kozlekedesi es hadi utat vedo romai taborok egyike volt. Venetúrné átváltozása - A helyszínre érkezve, először a román geojátszótér rejtését akartam megkeresni, mely az egykori római fürdő nyomainak közelében volt elrejtve.
- Angustia római kasztrum Bereck 9,3 km-re. A patak közelében vannak az Angustia római kasztrumhoz tartozó fürdők nyomai. Veni, vidi, vici - A mai napba ez is belefért a többi találat mellé.
- Leány-vár Bereck 9,3 km-re. Az Ojtuz fele tarto muut jobb oldalan, a Leanyvar arka es a Kicsi Csura patakok kozott, 711 m magas kopasz hegyen emelkedik az a varteto amit a helybeliek Leanyvarnak neveznek. Szerencsére nem találkoztam szépasszonyokkal - Miután megtaláltam a Farkasvárat és a Venetúrné várát, átjöttem a műút másik oldalára.
- Farkaspataki Büdös-víz 10,1 km-re. Almás rétjén Kézdialmás határában, a Büdös kút egy igen hideg vizű forrás, 8-9 fokos a vize, kéndioxidot tartalmaz, innen jön a neve is. Igazi rejtett kincs az erdő mélyén - Hát, a leírás egy kissé pontatlan.
- SZNM 1 Bereck Gábor Áron szobra 10,3 km-re. Vashíd - Megvan ez is.
- Katolikus templom Bereck 10,4 km-re. 1426-ban Zsigmond király kiváltságokat ad Berecknek, hogy a határ menti helységbe települőket csábítson. Bereck főtere - K
- Hódtanya a halastóban Lemhény 11,2 km-re. A kis patak medrén 3-4 kisebb gátacska van, a víztükör hosszan nyúlik el. Talán egy holdfényes éjszaka újra eljövök - Már késő volt, sötétedéskor érkeztem a tavacskákhoz.
- Farkasvár Bereck 11,5 km-re. Ami nem mas, mint egy terasznyelv, amelyet a Sepsiszentgyorgy-Bereck vasutvonal vag keresztul. A hely farkast vár - Bereck földvárait érkeztem megkeresni, az első felkeresett rejtekhely a Farkasvár volt.
- Nagy-Lemhény-patak 11,6 km-re. Almásrétről a Almási vár fele haladva, újévi sétánk alkalmával, a Nagy-Lemhény-patak mellett felfele haladva. Átlagos patakmeder - Az eredeti elképzelésem szerint ezen a délután nem Lemhény környékén terveztem kincset keresni, de mivel vezetés közben elnéztem egy letérőt, úgy döntöttem, hogy ezt a rejtekhelyet, a Büdös-kút rejtését, és a lemhényi tavakat fogom felkeresni.
- Almás vára Kézdialmás 11,8 km-re. Almás várának romja Lemhény falutól északra, Kézdialmás határában, a Várerősségének nevezett hegyfokon áll. Egy óra botladozás után - Szép várhely, helye hasonlít a csíkrákosi Pogányvárra és a csíkcsicsói Csicsóvárra.
- Nagy-Sándor-csúcs Nemere-hegység 11,9 km-re. A Nagy-Sándor-csúcs a hegység gerincvonalának középpontja.
- Krisztus lábnyoma Avas-tető 12 km-re. Mostanában keresztet állítottak a tetőn, ahonnan látszik a lemhényi Szent Mihály templom, a Nyavajka, Lemhény és Kézdialmás. Összekevert helynevek - A világhálón Avas-tetőként említett csúcs a térképeken különböző, megtévesztő és összekevert elnevezés alatt jelenik meg.
- Kézdimartonosi feredő 12 km-re. Ezek táplálják a moldvai tájakon is ismert, kiváló gyógyhatású martonosi gyógyfürdőt, amelyet a berecki helyi tanács működtet. Martonostol felfele - Ha mar az ,, igehez" kozel kerultunk, ideje volt egy kis furdozesre is gondolni  a ,,mindszentek havaban" .
- Szent Mihály-templom Lemhény 12,8 km-re. 1777-ben barokk stílusban átépítették, védőfalai 17-dik századiak 2 bástyával és egy kaputoronnyal, amely harangtorony is egyben. Csalán gyüjtés.... - Mindent sikerült gyüjtögetni, csalánt is főzeléknek és ládát is az élvezetért.
- Csomortáni Péter vára 12,9 km-re. Kézdicsomortántól észak irányában a Csuklyán tetőn, az Aszalvány és a Várpatak között találjuk Csomortáni Péter várát. Nagy csapat - Itt jártunk egy nagy csapattal, összekeresgéltük a rejtek  környéket, és először hihetetlennek tűnt hogy a rejtekfa két év alatt ennyire körbenőtte az odúba tuszkolt követ.
- Katolikus templom Kézdimartonos 12,9 km-re. A falu alsó végén a Kápolnaszernek nevezett helyen a XVII-dik században kolostor állt, melynek nyoma nem maradt. Kaptam ide egy csendes tarsat - Miutan jol beettunk a tokanybol a Nagy portan, elcsaltam Katat egy kis ,,terepmunkara" .
- Várhegy Ozsdola 13,2 km-re. Megkozelitese legkonnyebben Ozsdola kozpontjabol a Moldova fele vezeto utat, a Kadar utat kovetve, majd leterve balra a Kopolno pataki erdoipari uton folytatva egeszen a Fajlo es Eges patakok osszeomlesi pontjaig, ugy jo 5 km-en at. Tisztogattunk - Valóban alaposan belepték az indák a rejteket.
- SZNM 2 Lemhény Falukapu 13,2 km-re. Székelyek Nagy Kincskeresése - 2-dik stáció - Lemhény - Falukapu. Szentföldi kincskeresés - Mi is ezzel a rejtekhellyel zártuk "szentföldi" kincskeresésünket.
- Dofteana-szurdok Doftána 14 km-re. A 1,5 km hosszú szurdokban több, kis vízesés található. Zöld erdő mélyén, kis patak szélén - Ez a rejtekhely egy élmény, a visszahajló kő, a kis vízesések és a nagy erdő adják a hangulatot.
- Szélkapu Nemere-hegység 14,1 km-re.
- Csomortán 14,1 km-re. Csomortán falu Kézdivásárhelytől 11 km-re északkeletre található, a Szent Mihály-hegy nyugati lábánál. Román helységnevek - Csomortán románul Lutoasa.
- Martonosról Ozsdola fele 14,2 km-re. A Felsőháromszék legfelső csücskében vándorolva megcsodáltuk a medencét Kézdimartonos és Ozsdola között félúton. Elso tobbek kozott... - Na meg ilyent, hogy elso legyek egy haromszeki rejteknel.
- Ojtoz-forrás feje 14,4 km-re. Az antennát elhagyva, az Ojtoz-forrás feje tetőn nem csak lövészárkokat, de mesés hóvirágmezőt is találtunk. A szomszéd geodobozt találtam meg - Átutazóban voltam, alkonyodott.
- Ötszáz éves bükkfa Kádár-út 14,6 km-re. Állítólag 500 éves.
- Rakottyás-tető Nemere-hegység 14,7 km-re. Havasi tanyavilágban járunk itt. Séta a Rakottyás tetőre - Ezt a ládát már akkor kinéztem, amikor a Nagy-Sándor-ra készültünk.
- Vadles Veres-víz 14,8 km-re. A régi parcella szélén álló vadlesből körülnéztünk. Lesben - Megtaláltam a dobozt.
- Ozsdolai Óriáskő 14,8 km-re. Nem könnyű megtalálni, mert sűrűn benőtte a cserjés.
- Esztelnek és Csomortán közötti kereszt 14,9 km-re. Kereszt - Na, ezen a rejtekhelyen sem sikerült megtalálnom a dobozt.
- Piliske-tető Ozsdola 14,9 km-re. Egy lapos dombtető, ahol egy szép tisztást találunk.
- Bükkfa az Ojtoz-forrás feje alatt Kádár-út 15 km-re. Az Ojtoz-forrás tetőtől alig több mint 700 méterre délnyugat felé, alig 200 méterre a Kézdivásárhelyt Foksánnyal összekötő országúttól, egy méretes bükkfát találunk.
- Ozsdolai-hágó Berecki-hegység 15,3 km-re. Beszorult doboz és átnedvesedett tartalom - Miután eltöltöttem az időt a környék egyéb rejtekhelyeivel, már sötétedés után értem ide.
- Katolikus templom Esztelnek 15,3 km-re. Ezt az 1958 évi renováláskor a gótikus elemek mögött felfedezett román kori emlékek feltárása, illetve azonosítása is megerősíti. Télen nem olyan, mint nyáron - Miután megkerestem a berecki földvárak rejtéseit, hazafelé tartottam.
- Asztag-kő Esztelnek 15,4 km-re. 7 év - A geodoboz a helyén volt, a megadott koordinátáknál.
- Kádár-út 15,4 km-re.
- Magyar-Nemere-csúcs 15,6 km-re. A csúcson egy lapos sziklakilátó található, ahol tiszta időben szép kilátás tárul elénk.
- Kőgomba Kis-Nemere 15,9 km-re. A Kis-Nemere körül elszórtan több gomba-, torony- vagy piramisszerű sziklaképződmény található.
- Kis-Nemere nyerge Nemere-hegység 16,3 km-re.
- Csángótelepi hágó Esztelnek 16,4 km-re. Nyoma sincs - A doboz rendben.
- Nyujtódi panoráma 16,8 km-re. Innen, a Perkőtől a Lemhény és Almás közti Szent Mihály-hegyig ellátsz. Felso Haromszeki portyan 2 - Mar kerestem egyszer de akkor megsotetettem es nem is eroltettem nagyon, hogy hol is van a doboz.
- SZNM 3 Nyujtód Hősök emlékműve 16,9 km-re. SZNM 3 - Meglett az utolso SZNM is nekem, de nem utolso a sorban.
- Kőlik Ozsdola 16,9 km-re. Hausmann említ, aki azt állítja, hogy a Kőlik földrengés által keletkezett.
- Panorámás tisztás a Nyáguj-tető alatt 17,3 km-re.
- Szent Bertalan római katolikus templom Bélafalva 17,4 km-re. Kézdiszentkereszt filiája, mindvégig tiszta katolikus falu. Zárt templomok látogatása - Majdnem minden templom esetében, az épület mellett van a papilak, a kántor vagy a harangozó lakása.
- Nagy-Nemere-csúcs Nemere-hegység 18,3 km-re.
- Nemere tavai Nemere-hegység 18,4 km-re.
- Nagy kőüst Sólyomkő Gorzafalva 18,4 km-re. Ez a hely része lehet egy Sólyomkő-körtúrának, a következő útvonalon: Sólyomkő-kilátó - Kalaposkő - Nagy kőüst - Kicsi kőüst - Kőerődítmény - Sólyomkő-tető - Sólyomkó-kilátó. Kőüst - A kilátótól az ösvényen továbbhaladva megcsodáltuk a Kalapos-követ, majd rábukkantunk a "kényelmesen belakható" nagy-kőüstre.
- Madonna és a Szörnyeteg Sólyomkő Gorzafalva 18,5 km-re. Ez a hely kiegészíti a Sólyomkő-körtúrát, mely a következő útvonalon vezet végig: Sólyomkő-kilátó - Kalaposkő - Nagy kőüst - Kicsi kőüst - Kőerődítmény - Sólyomkő-tető - Sólyomkó-kilátó. A békés szörnyeteg - A Nagy-kőüst után érkeztünk a hatalmas, de békés Szörnyeteghez.
- Kicsi kőüst Sólyom-kő Gorzafalva 18,5 km-re. A nagy kőüstöt keresve bukkantam rá erre az agy kinézetelű sziklára, melynek oldalában egy kis fél-kőüst található. Öcsike - Nemcsak a nagy, hanem a kis kőüst is előkerült némi mászás után.
- Kőerődítmény Sólyom-kő Gorzafalva 18,6 km-re. A Sólyomkő-tetőről nyugat felé beereszkedve az oldalon, egy érdekes kőerődítményre bukkantam. Kővár - A tető irányába mászva a háromszintes védőfallal körbevett vár romjaihoz értünk.
- Kalapos-kő Sólyomkő Gorzafalva 18,6 km-re. A szikla kalap formája alulról csodálható meg. A kalap tetején - A Kalapos- kő lentről sokkal impozánsabb, ellenben tetejéről gyönyörű kilátás nyílik.
- Sólyomkő-tető Gorzafalva 18,7 km-re. A Kalaposkő-sziklát keresve, egy adott pillanatban a Sólyomkő tetejére értem. Végre a csúcs - Újabb mászás után túránk legmagasabb pontjára értünk.
- Sólyomkő-kilátó Gorzafalva 18,8 km-re. A helyet a helybéliek Sólyomkő néven ismerik. Kőszínpad - Különleges kőalakzatokkal tűzdelt körutat köszönhetünk a játékvezetőnek.
- Katolikus templom Polyán 19,2 km-re. Villámgyors megtalálás - Hát, ezt én sem gondoltam volna, hogy ennyire gyors és könnyű lesz.
- Milleniumi kereszt Polyán 19,7 km-re. Perkőről Kiskászon felett, Polyán felé sétálva, sokszor láttunk itt őzeket, játszadozó mókuskölyköket, kökörcsint. Venul az ember - Ez igy van, venul az ember.
- Katolikus templom Kézdiszászfalu 19,9 km-re. 1426-ban, amikor Zsigmond király szabadalmakat ad a Bereckre települőknek, szászok telepednek ide is és alapítják Szászfalut. Ez is a portyan volt - Ha mar volt Oroszfalu, Sarfalu akkor mar Szaszfalut sem hagyhattam ki.
- Katolikus kápolna Kézdisárfalva 20,6 km-re. Egyháza és temploma mindvégig katolikus. Ez is marcius idusan tortent - A portyaba ezt a templomocskat is beiktattam.
- Szalánc-erdő kőtornyai 20,8 km-re. A vízesések őrkövei - Közös túránkon, Trekkingklub és a férjem, a jobboldali ágon felmentek a vízeséseket megcsodálva.
- Felfüggesztett kőkocka Szalánc-erdő 20,9 km-re.
- Cece vára 21,1 km-re. Kézdiszárazpataktól 4,5 km távolságra Katrosa irányában, a Kászon vízébe ömlő Várpatak fölött található Váréle nevezetű helyen pihennek Cece várának romjai. Datum - A helyes datum november 4.
- Velnica kőbánya vízesései 21,2 km-re. Aknavásár és Ciresoaia települések között, a Velnica kőbányából indulva, a vad és mászkálós terepekhez szokott, tapasztalt, jól felszerelt, és vállalkozó kedvű természetjáró egy igazi vízesés-paradicsomot fedezhet fel. Vízesés rengeteg - A játékvezető egy igazi vízesés rengetegbe kalauzolt el bennünket.
- Bagolylik-sziklavilág Gelence 21,3 km-re.
- Veresszéki borvíz 21,3 km-re. Kászonjakabfalvától 7 km-re  a Borvíz patak völgyében található. A keritesen kivul van - Nincs maganteruleten, a keritesen kivul van.
- Kósna-csúcs Nemere dombvidék 21,4 km-re. A Kósna-csúcs a Nemere alatti dombvidék legkeletibb csúcsa, 784 m tengerszint feletti magassággal. Kilátás nélkül, de lövészárkokkal - A katonai emlékműtől továbbsétáltam, az alig 500 méter távolságra található csúcs felé.
- A színpad Perkő 21,5 km-re. Tornyocskák - Mint a mesében.
- Szent Imre erődtemplom Gelence 21,5 km-re. Gelence Kézdivásárhelytől 9 km-re fekszik, itt található Székelyföld egyik leghíresebb műemléke, a 13-dik században román stílusban épített katolikus templom. Régi ismerős - Régi-új helyet kerestünk fel ebben a kutyát-se-ki időben.
- Katolikus temető Kézdiszentlélek 21,6 km-re. Rájöttem a hibára - Az történt, hogy a Perkő rejtekhely leírásánál a Székelyszentlélek szó linkesítve volt, Székelyszentléleket bemutatandó.
- Katolikus templom Kézdiszentlélek 21,6 km-re. Templom - Megtaláltam a dobozt! Nem volt nehéz rájönni, hogy hol van.
- Szent László-szobor Kézdiszentlélek 21,7 km-re.
- Szent István-kápolna Perkő 21,7 km-re. Minden év augusztus 20-án itt tartják a Szent István-napi búcsút, mely a háromszékiek legfontosabb katolikus rendezvénye. Rotonda - Ezt, bizony nem találtam meg.
- Katonai emlékmű Kósna-domb Aknavásár 21,7 km-re. A harcászati térképeken 789-es szintnek is nevezték. Szitás faluból indulva közelítettem meg a helyet - Aknavásártól készültem nekiindulni a Kósa-domb felé, a piros kereszt jelzésen.
- Szent István emlékkereszt Perkő 21,9 km-re. Kereszt - A leírásnak meg a fényképeknek köszönhetően, nem volt nehéz rájönni, hogy hol lakozik a doboz.
- Berecz asztala Kézdiszentlélek 22,2 km-re. Egy asztal alakú lapos szirt, négy oldalán négy kőszék, amit Berecz asztalának hív a nép. Asztal - A rejteket többször is körbejártam.
- Tarnóczy kastély romjai Kézdiszentlélek 22,2 km-re. Veszélyes megközelítés - A tél folyamán már kerestem egyszer az itt elrejtett geodobozt.
- Jancsó Benedek mellszobra Gelence 22,3 km-re. Jancsó Benedek mellszobra, 2001 - Gelence.
- Dac-tó Kézdivásárhely 22,3 km-re. A Dac-tó Kézdivásárhely keleti határában, Oroszfalutól északra található, a Torja-patak mellett, a Józsa Béla utca északi végénél.
- Bodor György mellszobra Gelence 22,3 km-re. Bodor György mellszobra, 2004 - Gelence.
- Sziklavilág Tiszest 22,4 km-re. Egy sziklacsoport alkotja, mely a Tiszest-patak forrásvidékén helyezkedik el.
- Görög-katolikus templom Gelence 22,4 km-re. Meglepetes templom - Nem is tudtunk errol a templomrol, bar sokszor jartunk mar Gelencen.
- Márton Áron szobra Gelence 22,4 km-re. Márton Áron szobra, 2006 - Gelence.
- Katolikus templom Kézdiszárazpatak 22,5 km-re. 1324-ben Zarazpotok, 1349-ben Zarazpotok formában szerepel. Út mellett - A sírboltot megtaláltuk, de a dobozt nem.
- Fekete János főesperes szobra Gelence 22,5 km-re. Fekete János főesperes szobra, 2007 - Gelence.
- Szent Imre herceg mellszobra Gelence 22,5 km-re. Szent Imre herceg mellszobra, 2008 - Gelence.
- Református templom Kézdioroszfalu 22,6 km-re. 1600-ban Oroszfalu formában fordul elő. Felso haromszeki portya - Az unneples mellett meg dobozkeresere is szakitottam idot.
- Csodálatos bükkfa Tisztás dombja 23 km-re. Ennek az aljában folyik a Tisztás-patak, mely a Katrosába ömlik.

Gyilkoskő románul - in limba romana: Piatra Ucigasul


Természeti értékek - Bákó megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • Gyilkoskő adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

  • Tenyleg gyilkosan szuszogtato - Mar reg szandekomban volt e rejtek megkeresese es a SZNMnapjan alkalmam is nyilt ra:  Amig en lihegve kerestem a ,,gyilkoskovet''  addig a csapat egy resze nyugodtan kerodzott lent a parkoloban,  mig a masik fele egyszemelyben rohangalt lennebb a meredek hegyoldalban egy ujabb rejtes remenyeben...
  • Tovább is van - Kiegészítettem a rejtekhely leírását...
  • gyilkosko - Nem tudom, hogy miért gyilkoskő, de gyilkosan szuszogtató és meredek az oda vezető út...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Gyilkoskő? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Rejtett látnivalók a közelben

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Bákó megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3730 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.