Pixel
Cycle Map, környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe

Taljánok útja- Esztena-hegység Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Taljánok útja- Esztena-hegység

Taljánok útja- Esztena-hegység


Az Esztena-hegység a Besztercei-hegyvidék része. Nevét nyilván az esztenáiról kapta, mivel hosszan elnyúló, füves pusztáin szarvasmarhákat és juhokat legeltetnek. A Bivaly-csúcs közelében (1530 m) van egy átkelő, a Taljánok útja, mely Borka és Malini településeket köti össze.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

***

Néhány kép a Taljánok útja- Esztena-hegység képtárból:

Esztena-hegység - 1
Esztena-hegység - 1
Esztena-hegység - 2
Esztena-hegység - 2
Kettős szivárvány
Kettős szivárvány

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Taljánok útja- Esztena-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben android alkalmazása nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.

Rejtekhely android alkalmazás

Turisztikai látnivalók a közelben


Asztalkő a Csalhóban
Asztalkő a Csalhóban 32 km-re
Ha Durau-ból megyünk a Toaca csúcs felé, a La Morminte nyeregben az emlékkereszttől nem messze kilátópont található, melyre ha felmászunk a tetején érdekes formációra bukkanunk: egy konglomerát tömbre vizszintesen rátelepedő homokkő lap kőasztalt formáz, amelyre felállva, jó időben, gyönyörű kilátásban van részünk. Asztalkő a Csalhóban
A katona kucsmája
A katona kucsmája 32.69 km-re
A katona kucsmája (Cusma Dorobantului).
Panaghia-szikla
Panaghia-szikla 33.41 km-re
RH1598
Veres-kő Gyergyótölgyes
Veres-kő Gyergyótölgyes 33.42 km-re
Gyergyótölgyestől északra, a helység központjától 2 km távolságra emelkedik ki egy magányos sziklaszirt.
Csalhó
Csalhó 33.51 km-re
RH1647

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.