Sesuri település (Suceava megye) Központ: Carlibaba. Közeli települések: Máriavölgy (Valea Mare) 14.67 km-re, Radnaborberek (Valea Vinului) 16.38 km-re, Újradna (Sant) 18.32 km-re, Borsabánya (Baile Borsa) 21.05 km-re, Óradna (Rodna) 22.29 km-re.
Szállás

Szállás Sesuri (Sesuri) - Carlibaba, Suceava


Keress szállást Sesuri közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés

Sesuri (Suceava megye) és környéke turisztikai látnivalói

Radnai-hágó 6.77 km-re. A Radnai-hago 1271-m-es magassagban hatart kepez a Radnai havasok es a Suhard hegyseg kozott. Valamikor a tortenelem folyaman mint fontos atjaro letezett, majd lassan-lassan elvesztette jelentoseget.
Gázsa-nyereg 8.55 km-re. Gázsa-nyereg, románul Saua Gaja.
Nagy Lála-tó 9.07 km-re. A Radnai-havasok legnagyobb felületű természetes gleccsertava. 1815 m magasan, a Lála-patak gleccser vájta völgyében fekszik.
Kis-Lala-tó 9.48 km-re. Kis-Lala-tó
Korhadt-nyereg 9.85 km-re. Korhadt-nyereg, románul Saua Putreda. Helynév-fordítás az 1941-es katonai térképen szereplő Korhadt-völgy alapján.
Kis-Ünőkő 9.85 km-re. Kis-Ünőkő, románul Varful Ineut.
Peleskóca nyerge felé 9.86 km-re. Ha mar az Unokon (2279 m) vagy, nem hagyhatod ki a Peleskoca nyerget sem. Mert ez nem mas, mint egy erdekes lemenetel a csucsrol, a glacialis, csodaszep Lala tavak iranyaba.
Ünőkő 9.9 km-re. Az Ünőkő 2279 méter magasan emelkedik Óradna fölé, ezzel a Radnai-havasok második legmagasabb csúcsa. Lábainál terül el a Kis- és Nagy-Lála tengerszem, valamint számos időszakos tó.
Sima-oldal 10.14 km-re. Sima-oldal, csúcs a Csisa-gerincen - románul Varful Coasta Neteda.
Tó-nyereg 10.15 km-re. Tó-nyereg, románul Saua cu lac.
Ünőkő-nyereg 10.34 km-re. Ünőkő-nyereg, románul Saua Ineu.
Vörös-csúcs 10.58 km-re. Vörös-csúcs
[ Fel ↑ ]
Aranyos-Beszterce forrástava 11.54 km-re. Az Aranyos-Beszterce forrástava közvetlenül a Gargaló-csúcs északi fala alatt helyezkedik el, 1650 m magasan.
Gargaló-csúcs 11.89 km-re. Gargaló-csúcs
Lóhavas-vízesés 12.12 km-re. Lóhavas-vízesés
Zugreni-szoros - Besztercei-havasok
Zugreni-szoros - Besztercei-havasok
A Zugreni-szoros a Besztercei-havasok északi részének legfontosabb tájvédelmi területe.
Fejedelemasszony kövei - Ráró-hegység
Fejedelemasszony kövei - Ráró-hegység
[ Fel ↑ ]
* Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.
Turisztikai látnivalók Valea Stanii - Turisztikai látnivalók Erdődubiste - Turisztikai látnivalók Golesti - Turisztikai látnivalók Toka
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.