Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Óriások asztala - Bánya-patak völgye

Óriások asztala - Bánya-patak völgye


Érdekes, nagy méretű szabályos kő. Fenyőfák veszik körül, egy óriási asztallaphoz hasonlít. A hely közvetlenül az út mellett található, a Bánya-tető alatt.

Körülbelől eddig lehet autóval feljutni, amennyiben a 132-es útról a 46,299025 25,799887 koordinátáknál letérünk balra, majd a Bánya-patak mentén elindulunk a Bánya-patak fejéhez. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Óriások asztala Bánya-patak völgye rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Mesebeli tisztas Budosfurdo
Kofotel zuhatag
Csikszentimrei Budosfurdo
Szemesko

Hozzászólások
Pixel
Éhesen az asztalnál...
A nyugdíjba vonulás természetes folyamat...
Születésnap...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc