Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Sziklakilátó a Borvíz-patak felett - Piricske

Sziklakilátó a Borvíz-patak felett - Piricske


Piricske északi végében, gombaszedés közben, egy sziklakilátóra bukkantunk. A 25-30 méteres sziklák tetejéről ráláthatunk az alattunk levő völgyre, a környék erdeire, valamint Hargitafürdőre. Jól látható innen a Miklós-sípálya.

A kilátó megközelítése a Piricske északi végében levő útkereszteződéstől lehetséges. Jobbra, az út egy hirtelen kanyarral visszafordul a Csicsói Várszikla irányába. Balra pedig Hargitafürdőre tart, a Borvíz-patak völgyében. Az erdő itt tele van gombával, az út és a patak szélén rengeteg málna- és szederbokor van. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Sziklakilátó a Borvíz-patak felett Piricske rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc