Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Csíksomlyó

Csíksomlyó


Csíksomlyó Csíkszereda északkeleti külvárosa, közel 550 éve Csíkszék szellemiségének központja, országos hírű zarándokhely és búcsújáró hely, a székely nép összetartozásának és megmaradásának szimbóluma.

Csíkszereda központjától 3 km-re, a Somlyó-patak völgyében, 705 m magasságban fekszik. Fölötte a Kis-Somlyó (834 m) és a dúslombú bükkerdővel borított Nagy-Somlyó (1033 m) kettős vulkáni kúpja emelkedik.

Mielőtt elindulnánk a láda megkeresésére, látogassuk meg a csíksomlyói kegytemplomot N46° 22.709' E25°...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Csíksomlyó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Misericordia Csiksomlyo
Harmashalom oltar
Salvator kapolna
Szent Antal kapolna

Hozzászólások
Pixel
Piros ponttal jelzett...
A kilátónál...
Mosoly...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc