Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Radó-ház - Marosvásárhely

Radó-ház - Marosvásárhely


A Mikszáth Kálmán, jelenleg Művészet utca 7. szám alatti épületet Radó Sándor tervezte 1912-ben saját maga számára. Itt rendezték be a padlástéren Toroczkai Wigand Ede építész, iró és iparművész lakását, marosvásárhelyi tartozkódása idején.

Időpont: 2013 augusztus 31
A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz, 3x6 cm-es dobozka, mágneses...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély kirándulóhelyei

Keressétek meg a Radó-ház Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Szentgyorgyi Istvan szobra Marosvasarhely
Kulturpalota
Minoritak temploma
Marosvasarhelyi var multi

Hozzászólások
Pixel
Művészet utca...
A rejtekgazda öröme és bánata...
Vasárnap esti séta...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc