Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Pucsek Jani ládája a Fertő-nyeregben

Pucsek Jani ládája a Fertő-nyeregben


2007. júliusában másodszor jártam végig a Hargita gerincét, és ebből az alkalomból 3 ládát helyeztem el az útvonalon, amelyeket a Hargita-túrázóknak ajánlok. Helyüket és nevüket rendszeres Erdély-járó társaimmal közösen megélt élményeink alapján választottam ki.

Pucsek Jani ládáját a Hargita-túrázóknak rejtettem el, és rendszeres Erdély-járó tárunk emlékének szenteltem, aki már nem lehet közöttünk. Egyik emlékezetes utunk alkalmával Ivóból indultunk neki autóval a hegynek, ugyan menjünk már át Csíkba, még úgysem voltunk ezen az úton.

Ragyogó, meleg tavasz, a völgy a...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély látnivalói

Keressétek meg a Pucsek Jani ládája a Fertő-nyeregben rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Jarto Gabor ladaja Ferto-nyereg
Disznorio
Banya-teto
Hegyi menedek Ordog-to

Hozzászólások
Pixel
Átalakítás érdekes hely típusra...
Befele az erdőbe...
Utkeresztezodes...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.11 másodperc