Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szent László kútja - Magyarpeterd

Szent László kútja - Magyarpeterd


Szent László kútja Magyarpeterd határában, az észak-erdélyi autópálya közvetlen közelében található.

Vizének gyógyító erőt tulajdonítottak. A román lakosság körében Makedón Nagy Sándor kútjaként ismeretes....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Szent László kútja
Szent László kútja
8806
8806
Patkónyom?
Patkónyom?
8808
8808

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szent László kútja Magyarpeterd rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kiepitett forras Magyarpeterd
 • Turi hasadek nyugati oldal
 • Kocsorgo Koppand
 • Turi hasadek vasalt osveny
 • Regeszeti lelohely Koppand

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Te vagy az egyetlen kincskereső, aki gps nélkül keres

  Legalábbis nem tudok másról...
 • Forrás

  Mivel a kiépített forrást könnyű megtalálni, jó lenne ha aszerint tájolná be valaki a Szent László forrást...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc