Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kis Bánffy-forrás - Szalárd

Kis Bánffy-forrás - Szalárd


Szalárd és Andrásháza között a Maros bal partján közvetlenül a folyómeder mellett egy termálvizes medence található. A medence nem nagy, mégis sokan szeretnek benne lubickolni.

A medence közelében a folyó és a vasút között füves sátorozóhely található. Nyári időszakban gyakran zsúfolt a hely, a medencét meg sem lehet közelíteni ilyenkor.

Megközelíteni Szalárdról lehet, átkelve a Maroson a vashídon és a Maros bal partján leereszkedve a földúton. A földút csak a medencéig vezet.
További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Kis Bánffy-forrás Szalárd rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Bunker 1 Szalard
Bunker 0 Szalard
Bunker 2 Szalard
Nagy bunker Szalard

Hozzászólások
Pixel
Kis-Bánffy forrás...
Langyos és tiszta melegpocsolya...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc