Buta-szoros - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Campu lui Neag Uricani - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Hunyad megye

Buta-szoros

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Buta-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
23142 Bukura-torok. Bukura-torok, románul Gura Bucurei. 23506 Pelága-rét. 24128 Kusztura-nyereg. Kusztura-nyereg, románul Saua Custurii. 24819 Csomfu-vízesés. 26464 Kis-Pelága-tó. Kis-Pelága-tó, románul Lacul Peleguta (magyar kiejtés Peleguca). 27676 Szlevej-tó. Szlevej-tó, románul Slaveiu. 27770 Pelága-tó. Pelága-tó, románul Lacul Peleaga vagy Taul Ghimpele. 28006 Zergebak-csúcs. Zergebak-csúcs, románul Varful Tapului. 28430 Zergebak-tó. 28517 Campusel. A Campu lui Neag. 28813 Papusa-csúcs. A Retyezát-hegység a Kárpátok délkeleti vonulatának egyik legnépszerűbb, leginkább járt magashegysége. 29001 Tó-csúcs. 29340 Lia-tó. 29698 Pelága-csúcs. A Déli Kárpátok szivében emelkedő Retyezát egyike a Kárpátok leglátványosabb hegytömegeinek. 29745 Pelága-nyereg. 30204 Nagy-tó. Nagy-tó (Lacul Mare). 30226 Turcselu-tó. Turcselu-tó, románul Taul Turcelu.

Természeti értékek - Hunyad megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Nagy-völgy-csúcs 5.92 km-re. Nagy-völgy-csúcs, románul Varful Valea Marii - Retyezát-hegység.
Nagy-völgyi-nyereg 6.01 km-re. Nagy-völgyi-nyereg, románul Saua Valea Marii - Retyezát-hegység.
Kusztura-csúcs 6.23 km-re. Kusztura-csúcs, románul Varful Custura - Retyezát-hegység.
Kis-Kusztura-tó 6.38 km-re. Kis-Kusztura-tó, románul Lacul Mic al Custurii - Retyezát-hegység.
Nagy-Kusztura-tó 6.44 km-re. Nagy-Kusztura-tó, románul Lacul Mare al Custurii - Retyezát-hegység.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.