Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Toronykövek - Jávárdipataka - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Toronykövek - Jávárdipataka | Hol van ez a hely?

A Jávárdi-patak földrajzi bal oldalán, Jávárdipataka északi felében, közvetlenül az út mellett, a meredek oldalban impozáns, égbenyúló, torony formájú kősziklák találhatók. Bár alulról is látványosak, a toronykövek mellől csodálatos a rálátás a településre, a patakvölgyre. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Jávárdipataka Az útról nézve A Jávárdi-patak völgye A szikla tetején Az alsó kőtorony Kőgomba A magas kőtorony. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Toronykövek Jávárdipataka fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Jávárdipataka és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Toronykövek! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Toronykövek Jávárdipataka közelében?
Jávárdi völgye. Muhos pataki népi fürdő. A gyimesközéploki Hidegségpatakán felfele haladva 10 kilométerre érjük el a Muhos patakot.
Bagolykő Bükkhavaspataka. Útba ejtjük a Szent Péter-kápolnát, ahonnan már látszik is a fenyvesből jól kiemelkedő Bagolykő. (itt geodobozt is lehet keresni)
Szakadát-mező Keleti rész. A Jávárdi-tető, Nagysarok-, Tarvész-, és Rejtek-csúcsok között helyezkedik el. (itt geodobozt is lehet keresni)
Szakadát-mező Nyugati rész. (turisztikai hely geoládával) Románul - in limba romana: Turnurile Iavardi Valea Iavardi

Természeti értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Jávárdipataka térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Toronykövek gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni Jávárdipataka környékére? Tetszett a Toronykövek? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Páduai Szent Antal kápolna
Páduai Szent Antal kápolna - Hidegség.
Zúgó-vízesés
A Gyimesek egyik különösen szép vidéke Jávárdipataka, ahol a jellegzetes hegyi faházak közt csörgedező patakot a természet vízeséssel teszi még szembetűnőbbé.
Fa harangláb
Urunk színeváltozása római katolikus fa harangláb - Hidegség.
Kóta köve
Jávárdipataka Gyimesközéplok Hidegség nevű falurészének egy utcája.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.