Hidegség település (Hargita megye) Központ: Gyimesközéplok. Hidegség román elnevezése: Valea Rece.
Regisztráció --> Turisztikai látnivalók - Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben teljeskörű hozzáférés esetén.

Hidegség (Hargita megye) és környéke turisztikai látnivalói

Ördög-tó

Ördög-tó Szentegyháza 47,81 km-re
Szentegyháza határában fekvő vulkáni fennsíkon két igen érdekes természeti képződmény található, két állandó jellegű, nem időszakos tó. Az Ördög-tó ördögöcskéje - Mivel a következő napokra esős időt jeleznek előre, és ma még szép idő volt, elhatároztam, hogy kihasználom.

Nagyloki-borvíz Csíkkarcfalva 25,64 km-re
A Nagyloki borvíz a Nagylok-patak földrajzi baloldalán található, Madicsafürdőtől 6 km-re nyugatra.

Örmény templom

Örmény templom Gyergyószentmiklós 29,26 km-re
A Gyergyói-medence keleti felében, a Marosba ömlő Békény-patak partján terül el Hargita megye harmadik legnagyobb városa. Sétányt alakítanak ki a templom körül - Területrendezési munkálatok kezdődtek a gyergyószentmiklósi örmény templom fala mellett.

Madártemető

Madártemető Bánya-patak feje 43,69 km-re
A Bánya-patak feje 10 hektáron geológiai és botanikai védett terület, a Hargita-hegység keleti lejtőjén található, körülbelül 2 km-re délre Büdösfürdőtől. Madártetemeket nem találtunk - Jelentem, hogy mi is jelen voltunk a láda megtalálásánál. Láptól lápig - Kiadós, szép biciklitúra során kerestem fel ezt a helyszínt, és bizony megérte. Itt sajnos nem volt szerencsénk - A koordináták egy kidőlt fához vezettek.

Ördögborozda

Ördögborozda Szentkeresztbánya 46,71 km-re
A székelyföldi töltésvonulatot Szentegyháza és a Szurduk közötti részen hiába keresték, de jól kimutatható a Cserebérc - Saták-kútja - Vaskapu útvonalon.

Mofetta

Mofetta Büdösfürdő 41,98 km-re
2007 júliusában másodszor jártam végig a Hargita gerincét, és ebből az alkalomból 3 ládát helyeztem el az útvonalon, amelyeket aHargita-túrázóknak ajánlok. Rejtés a Súgó-barlangnál - Köszönöm a részletes beszámolót és a ládagazda nevében is a karbantartást. Megtalaltuk a ladat - A zacsko amibe pillanatnyilag 2 doboz van csomagolva egy fa toveben, lathato helyen hevert. Messze vagyunk a helyszíntől - Hát, sajnos, igen messze vagyunk a helyszíntől.

Kilátópont

Kilátópont Kakukk-hegy 47,2 km-re
A Kakukk-hegy a Dél-Hargita legmagasabb pontja. Kakukk-hegyi barangolások II - Egy régi vulkán maradványa, sűrű fenyvesek veszik körül, kellemes túrázásra lehet számítani, de a mackókat kerülni ajánlatos.

Ördög-hágó

Ördög-hágó Balánbánya 8,05 km-re
Balánbánya előtt 2,5 km-re, a Gálkút-patak szádától indulva, az Ördög-hágón keresztül megközelíthetjük a Hagymás, illetve a Naskalat főgerincét. Ördögi meredek - Túránk első állomása a hideg vizű forrás volt.

A református imaház erkélye

A református imaház erkélye Csíkszereda 31,52 km-re
Csíkszeredában a Petőfi Sándor utcában, a költő nevét viselő iskolával szemben található a református imaház. Nem szükséges megbontani a betonkertet - A két kerítés között be lehet sétálni a rejtekig. Esti erkélyjelenet - Bár a kapu nyitva volt, a kerítések közé egy résen kellett bebújni, és végig olyan érzés volt, mintha tilosban járnánk. Gyerekzsivaj - Délben érkeztem a Konzulátushoz.

Libán-tető

Libán-tető 31,66 km-re
A (Székelyudvarhely)-Fenyédről Gyergyótekerőpatak-Gyergyószentmiklósra vezető út választja el a Görgényi-havasokat a Hargitától, ennek legmagasabb pontja a Libán tető, ez a gyönyörű havasi világ. Idillikus hely - Rozsdas kutakodas, kutyas nyomozas utan erkeztem a Liban tetore, ahol frissito forras, geodoboz, meg a tudat, hogy egy alapos lanckimelo ereszkedes kovetkezik (ne beszeljek az izmaimrol). Soha nem sejtettük - Ma Udvarhelyre mentünk. Hűsítő forrásvíz - Első alkalommal jöttünk a Libán tetőre, de nem bántuk meg.

Klotild-forrás

Klotild-forrás Homoródfürdő 48,06 km-re
A Klotild borvízforrás, másnéven Szent István-forrás, szintén egy gödörben található, mely fölé faszerkezetű filagóriát építettek.

Maros forrása

Maros forrása Fekete-Rez 20,09 km-re
A Maros földrajzi forrása a Gyergyói havasok Vaslábi-hegycsoportjához tartozó Fekete-Rez csúcsától nem messze található, eredő ága a Meszes-patak. Az egyik testvér - Három éve készülök a dobozcserére. Köszönöm a dobozcserét - Köszönöm a geodoboz karbantartását. A Maros ősszel - Egy nagy kört mentünk a gyönyörű őszi napsütésben a színes lombokat csodálva.

Fekete nyárfa csonkja

Fekete nyárfa csonkja Csíktaploca 29,68 km-re
Csíktaplocán, a Lázár-kúriától 100 méterre, a járda közepén, egy 4 m kerületű fekete nyárfa található.

Pisztrángos Szentegyháza 43,41 km-re
A Szentegyházi Pisztrángos Szentegyházasfalutól keletre, a Virágosvész nyugati oldalában található.

Kis-Havas Csíkszépviz 20,99 km-re
A Kis-Havas panzió háta mögött található régi sípálya felvonója mentén lehet feljutni az 1090 m magas Kis-Havas csúcs tetőre. Új geodoboz új helyen - Egy bejegyzés alapján értesültünk, hogy a geodobozt vadállatok találhatták meg.

Lobogó-borvíz

Lobogó-borvíz Kirulyfürdő 45,38 km-re
Kirulyfürdő területén (Hargita-plató, Lövéte Közbirtokosság területe) öt ásványvíz előfordulás található. Kiruly III - A Kalibás-kőtől folytattuk tovább az utunkat és megálltunk ennél a borvízforrásnál, ami régebb érdekesebb látványt nyújtott. Kiszáradva - Hát ez egyáltalán nem lobog. Csak ki kell várni! - Ahogyan a leírásban is említettem, ez egy bizonyos periodicitással működő gejzír.

Mészkőbánya

Mészkőbánya Borszék 48,82 km-re
A borszéki mésztufát 1819-ben kezdték el kitermelni. Évszám - Előbb lementünk a bánya aljába, kár volt mert szemetes. Bánya - Ez most melyik bánya a három közül? Azoknak hasznos az információ, akik esetleg időszűkében vannak, vagy akik eléggé lusták mind a hármat megmászni. A Tündérkerttől délre - Ez a rejtés a Tündérkerttől délre található.

Saj havasa Csíki-havasok 35,61 km-re
A Saj havasa 1553 m magas, a Csíki-havasok legmagasabb csúcsa.

Medvebarlang

Medvebarlang Borszék 48,58 km-re
A Medvebarlang egy hatalmas sziklákkal és mély hasadékokkal tűzdelt természetes képződmény. Egy nyaknyujtos balek - Hat ha mar nyaknyujtogatasrol volt a szo, az en voltam. Első vagy nem első - Új rejtő, de lehet hogy a régi rejtek. Kalandos hely - Bár mi fordított irányba jártuk be a körutat, könnyen megkerült a doboz, mert minden turista a Medvebarlangban volt.

Kis-Lucskő vagy Őrkő

Kis-Lucskő vagy Őrkő Hagymás-hegység 22,17 km-re
A Lucskőtől a gerinc túrát folytatva, észak irányba, eljutunk a Kis-Lucskőhöz.

Katolikus templom

Katolikus templom Tusnád 45,97 km-re
Nagytusnád a Tusnád-patak kelet-nyugat irányban hosszan elnyúló,szűk völgyében fekszik, Tusnádfürdőtől északra, az országút mellett. Az ut mellett - Erdekes egy templom, azt is hittem, hogy siman viszem, na nem. Az utolsó - Tusnádfürdőről hazafelé tartva, bár már jól esteledett, úgy döntöttünk, ezt a rejtekhelyet még bevállaljuk. Isti túra 5. láda - Szép templom, kár, hogy zárva volt, de a láda megtalálásához nem kell bemenni, úgy, hogy ne ijedj meg ha zárva.

Örmény emlékház

Örmény emlékház Csíkszépvíz 20,26 km-re
Az Örmény emlékház Csíkszépvíz központjában található, az emlékházat a Szentháromság Alapítvány hozta létre.

Mofetta

Mofetta Borszék 48,21 km-re
A borszéki mofetta az Ősforrás helyén található, 2010-ben került felújításra. Rejtekfotó - Keresgéltem az épület lábai körül, itt már nem volt ismerős kőkupac.

Katolikus templom

Katolikus templom Gyergyóalfalu 35,82 km-re
A gyergyóalfalusi templomtorony oldalán egy régi festett felirat felújításról ad hírt, mivel nem eredeti kőbe vésett felirat, kétkedve fogadják.

Nagyhagymás-csúcs

Nagyhagymás-csúcs 14,98 km-re
A Hagymás hegység legmagasabb csúcsa, ahonan tiszta időben páratlan a kilátás a környező hegyekre. Lobogjon a hajunk - Tudod aki rejtette, ugyan lobogott a haja a szelveresben, ugy jo 30 ev regisegben, de most mar csak torulkozovel fesulkodik. Fehér-mező és íróalkalmatosság - Ha nem sikerül, majd teszek én, mert előreláthatólag még 3-4-szer megfordulok ott a tábor idején. Világítás a Nagyhagymáson - Édesapámra emlékeztünk a keresztnél.

Vármegyehatárjelző kő

Vármegyehatárjelző kő Sikaszó 38,21 km-re
Sikaszó a Fenyéd és Gyergyótekerőpatak közötti 138-as számú úton taláható, a Libáni-hágótól 11 km-re, az Alsó-Veresbükk-patak torkolatánál. Reggel - Reggel egyedül karikáztam fel a rejtekhelyig, nagyon szép friss idő volt. Doboz kereses segitseggel - Kedvenc karikas utvonalam tavasszal es osszel - most megspekeltem a dobozkeresessel is - nagyon szep utvonal. Kivágott erdő - Aki nem járt a környéken, hamar induljon el csodálja meg ezt a vidéket.

Bánya-tető alatti forrás Szeltersz 47,99 km-re
A Székely Selters forrásaitól délre, a Bánya-tető keleti oldala alatt, az út mellettt van egy andezit küpübe foglalt borvízforrás.

Kőgomba

Kőgomba Bakta-patak 49,96 km-re
Olyan csoda van itt az erdőben, hogy azt látni kell - kevesen ismerik, s ha én nem leszek, ki mutatja meg? Gombakő - Mivel esős idő volt, ezt a rejteket választottuk.

Kőd-vonulat

Kőd-vonulat Csíkajnád 16,31 km-re
A Kőd-vonulat kakukkfióka a Csíki-havasok kristályos palából, mészkőből, dolomitból, de főleg kárpáti flis homokkőöszletből felépült tömegéhez képest.

Felső-szoros

Felső-szoros 18,41 km-re
Kisbékás szórványtelepülés területén két szép mészkő szurdok található. Az üreg vonzása - Egy kellemes, hangulatos, közös túra napot zártunk a szorosban. Jégpadok - Gyönyörű a rétegesen felfagyott Kisbékás medre, a helyenként feltörő, örvénylő víz.

Bányaüreg

Bányaüreg Gyepü-patak 43,05 km-re
A Csíkszereda - Székelyudvarhely közötti országút északi oldalában, nagyon közel ahhoz a kanyarhoz, ahol a Gyepü-patak átfolyik az országút alatt, egy felhagyott bányaüreg található. Jó nagy róka - Jó nagy róka lehet, akinek ekkora nagy lik kell, de ezt mi sem láttuk meg eddig még soha, pedig sokszor tovaburrogtunk itt. Kiruly IV - Olyan sokszor jártunk ezen az útszakaszon, és nem is sejtettük, hogy bújik meg az út mellett. Lyuk - Megtaláltam a rejtekhelyet.

Zetevára

Zetevára Zetelaka 47,75 km-re
A Deság pataka a Hargitából ered és a Deság hegy alatt ömlik a Nagy-Küküllőbe - a patak torkolata jobb oldalán a völgyre néző meredek hegycsúcson vannak Zeta vára maradványai. A vár kincse - Végigsétáltunk a tanösvényen. Március 8. előzetes - Kedves volt tanítványom mutatta be ezt a szép tanösvényt. Meses erdon keresztul - Nagyon szepen kijelolt, informaciokkal ellatott turaosveny, egyre tobb van beloluk, es ez nagyon jo, remelhetoleg termeszetbarat kirandulok keresik fel.

Lina-kanyar

Lina-kanyar 34,26 km-re
Az igazi Lina-kanyar egy kisebb, de lejtős kanyar a Csíkszeredából Székelyudvarhelyre vezető főúton, a csibai letérővel szemben, ahol Lina kocsmája is állt. Találó segítő információ - A forráshoz közeledve már sejtettem, hogy mit jelent a segítő információ. Erdekes rejtekhely - Kaum zu glauben, aber das stecke der Cache. Utolsó - Ez lett a nap utolsó kalandja.

Remete-patak völgye

Remete-patak völgye Csíkcsomortán 24,83 km-re
Gyönyörű és tiszta piknikezőhely a Remete-patak völgyében, nem messze Csíkcsomortántól.

Ördögútja

Ördögútja Zetelaki Szőlőhát 49,72 km-re
Az Ördögútja második töltésszakasza a szentkirályi Nyírtől a zetelaki Szőlőhátig vonul, majd a Nagy-Küküllő Ivó hídjához ereszkedik be.

Hét német katona sírja Tarhavas-patak hídja 9,93 km-re
A Tarhavas-patak 12/a úti hídjánál kivégzett 6-7 német katona sírhelye, melyet még nem jelöl emlékkereszt.

A százkarú bükkfa

A százkarú bükkfa Farkasvész sarka 24,25 km-re
A Csíki-havasok piros kereszttel jelzett túraútvonalából, a Kolos-tető és a Sándor dombja között, a Farkasvész sarkától észak-keletre, egy meredek oldalvölgy ereszkedik alá a Fenyővize-patak völgyébe.

Szent Anna feredő

Szent Anna feredő Csíkszenttamás 16,27 km-re
A Csonkatoronytól nem messze, a Feneketlen-tó közelében épült egy filagória, egy fúrt forrás vizét összegyűjtő medence, öltözővel, árnyékszékkel, nyomóskúttal, padokkal, hintával. Lába kelt doboz? - Én nem másztam fel a szerkezetre rejtéskor. Ez bizony több, mint valószínű, hogy elveszett - 99%-os vagyok benne, hogy megtaláltam a geodoboz helyét. Felháborító a fürdő állapota - Na ez a hely, amit úgy hívnak, hogy a nemtörödés magas foka.

Lázár-kúria

Lázár-kúria Csíktaploca 29,79 km-re
Csíktaploca kőrisfája és hársfája a jelenlegi kultúrház, a volt Lázár-kúria előtt áll, társai azoknak a fáknak, amelyeket a kollektiv gazdaság idejében kivágtak.

Gyilkos-kő

Gyilkos-kő Békás-szoros 21,47 km-re
A Gyilkos-kő a Gyilkos-tó fölé emelkedik, attól keletre és mintegy 700 m távolságra - a legmagasabb pontja lapos részen van, ahol a mezőn egy métafa jelzi az 1408 méteres magasságot. Öreg doboz - Ennyire doboznak még nem örvendtünk.

Lobogó-borvízforrás

Lobogó-borvízforrás Szentkeresztbánya 47,85 km-re
A Lobogó-borvízforrást a házak között, egy mellékutcán lehet megközelíteni.

Hármaskő és a Kondra-kereszt

Hármaskő és a Kondra-kereszt 5,24 km-re
A Hármaskő a Csíki-havasok északi részében, a Kondra-kereszt turisztikai csomópontjától délkeletre található. Hármaskő és a Kondra-kereszt - Megtalaltuk a rejtekhely talalkozo "transzgyimesi" expedicioja alkalmaval. Transz-Gyimes - Mondtam már, hogy a Hármaskőre a legkényelmesebben a Transz-Gyimes szerpentinein lehet feljutni? Transz-Gyimes :-). Transzgyimes - A Transzgyimes immár örökre beleégett a tudatunkba.

Nyeregbe

Nyeregbe Nyerges-tető 46,92 km-re
A Nyergestetőről leereszkedve, Kozmás felé a völgybe, kitárulkozik előttünk a Csiki medence. Éjszakai rallizás - Az aznapi kincskereső kirándulás utolsó állomása volt a Nyerges-tető alatti enduro-pálya. Lámpa fénynél - A Nyergesről hazafele beugrottunk, ha sötétben is, hogy megkeressük ezt a rejteket. Licsplocs - Kisütött a nap, elolvadt a hó és minden csupa víz volt, egy kicsit be is ázott a cipőm.

Cserépgyári borvízforrás

Cserépgyári borvízforrás Csíkszentkirály 36,28 km-re
Alcsík borvízforrásokban leggazdagabb települése, Csíkszentkirály, egyik legforgalmasabb borvízkútja a főút melletti, az egykori téglagyár előtti forrás.

Duglászfenyők Csíkszereda 31,5 km-re
A központi park, tömbházak melletti szélső sétányának kultúrház felőli bejáratánál húzódik meg szerényen a négy fenyőfa.

Astragalus vasalt mászóút

Astragalus vasalt mászóút Munticsel-hegy 24,3 km-re
Az Astragalus vasalt mászóút az astragalus gyógynövényről kapta a nevét.

Csorgókő-vízesés

Csorgókő-vízesés Székelyvarság 46,08 km-re
Csorgókő-vízesés, Székelyvarság Még BÚÉK! - > Alig vagyunk már páran az oldalon, de te a régi vagy. Szabályok - > tudom, a szabály az szabály csak ezek miatt sajnos már alig vagyunk Rejtekhelyezők. Rólunk - > csökken az oldal használhatósága.

[ Fel ↑ ]
Kőkép

Kőkép Verőfény-tető Székelyudvarhely 58,95 km-re. A Kőkép elnevezésű kőkereszt Székelyudvarhelytől keletre, a Szarka-kőtől északnyugatra található, a 689 m magas Verőfény-tetőn.

Tartód vára

Tartód vára 50,3 km-re. Tartód vára Székelyudvarhelytől légvonalban 35 km-re északra, a Nagy-Küküllő forrásvidékén, Székelyvarság község Bagzos határrészének közelében található. Regenyes hely - Suru erdo rejtekeben, a hegy tetejen, epsegben megmaradt es feltart fal szakaszokat lehet latni az egykori var maradvanyaibol. Csak a rejtekhelyet - Először ott keresgéltünk, ahová a koordináták mutattak. Ez már a negyedik eltűnt geodoboz itt - Az eredeti rejtés óta háromszor rejtettem újra a Tartód vára eltűnt geodobozát, ez azt jelenti, hogy 2008 óta 4 geodobozt rejtettem itt.

Imets Lázár borvize

Imets Lázár borvize Tusnádfürdő 52,12 km-re. A tusnádfürdői állomás felett, az Olton átívelő vasúti híd jobb oldali részén több borvízforrás is van, ezek egyike az Imets Lázár borvize. Egy eldugott borviz - Koszonhetoen a pontos koordinataknak minden segitseg nelkul ra talaltam.

Kopjafás építmények

Kopjafás építmények Székelyudvarhely 63,22 km-re. Székelyudvarhely déli bejárata a Csicser és a Mondó-hegy között, a Nagy-Küküllő völgyében található.

Székelykapu

Székelykapu Torja 67,46 km-re. Tudomásunk szerint a világ legnagyobb székelykapuja Torja község Kézdivásárhely felőli bejáratánál áll.

Udvarhely körüli túraösvény

Udvarhely körüli túraösvény 63,04 km-re. Az Udvarhely körüli túraösvény az Erdélyi Kárpát-Egyesület Székelyudvarhelyi Osztálya által kijelölt helyismereti, gyalogtúra útvonal.

Katolikus templom

Katolikus templom Székelylengyelfalva 62,92 km-re. Székelylengyelfalva temploma 1500-ban épült, amint egy 1776 május 9-én kelt összeírás megállapítja. Időjárás előrejelzés - Minden lengyelfalvi ember tudja.

Tusnádfürdő tiszafája

Tusnádfürdő tiszafája 53,39 km-re. A Csíki-medence s egyben Hargita megye legdélibb települése a Csomádvulkanikus hegytömb lábánál fekvő Tusnádfürdő. Tiszafa kivulrol - Hat bizony en Biblia bacsihoz nem mentem be mert az udvaron elegge nagy nyuzsges volt igy kenytelen voltam az utrol felfedezni a tiszafat, lattam mar ennel nagyobbat is.

Csukás-tó

Csukás-tó Tusnádfürdő 53,34 km-re. Tusnádfürdő fő vízfolyása az Olt. Tusnádfürdő 7. - Nagyon tetszett ez a rejtés, igazán ötletes. Sötétben is pontosan - Azt hiszem, utolsónak hagytuk el a fürdő épületét. Zöld tó - A járvány miatt több mint egy évig szünetelt a wellness központ.

Torzó Bálványosfürdő 56,05 km-re. Torzó - Bálványosfürdő

Síugrósánc

Síugrósánc Székelylengyelfalva 61,89 km-re. Az udvarhelyi síugrósánc Szejkefürdővel szemben, a főút túlsó oldalán található, a Székelylengyelfalva felé vezető út baloldalán.

Sós kút Homoródújfalu 67,73 km-re. Homoródújfalutól nyugatra, 1 km távolságra, egy sóskút található.

Unitárius templom

Unitárius templom Felsőrákos 68,09 km-re. Felsőrákosnak középkori gótikus temploma volt, teljesen újjáépítették.

Bor-kút borvízforrás Borka-völgy Besztercei-havasok 58,68 km-re. A Keresztes-havasból eredő Borka-patak mentén található ásványvízforrások közül a legismertebb a Bor-kút nevű forrás.

Tizenkettes-forrás

Tizenkettes-forrás Bucsin 54,97 km-re. A Parajd és Gyergyóalfalu közötti, Bucsin-tetőn áthaladó, Kis-Küküllő völgyében vezető, DN13B-as jelzésű műúton több forrást is találunk az út mellett.

Rabsonné útja

Rabsonné útja Deszkásvár 59,6 km-re. A különböző leírásokban, két különböző helyen található töltésvonulatot is ugyanazon a név alatt, Rabsonné útjának hívnak.

Székelykapu

Székelykapu Oklánd 65,68 km-re. Az oklándi, jó állapotban levő parókia előtt álló, 1809-ben állított és jól megőrzött székelykapu, Udvarhelyszéken a legrégebbi.

Mofetta

Mofetta Herkó-kert 61,26 km-re. Az utolsó torjai házak után balra, a patakmeder mentén felfele haladva, egyenesen felfelé körülbelül 5,5 km hosszú úton jutunk a célhoz. Egy csodálatos völgy - Évek óta visszajárok ide. Nem oda rejtettuk a dobozt - Nem ott volt a doboz, ahol a foto keszult. Tevedes - Lehet, hogy rosszul ertelmeztem a rejtek leirasat.

Nyujtódi panoráma

Nyujtódi panoráma 69,15 km-re. Innen, a Perkőtől a Lemhény és Almás közti Szent Mihály-hegyig ellátsz. Mező szélén - Na, ezt kerestem sokáig, hogy aztán rájöjjek, hogy üti ki a szememet. Felso Haromszeki portyan 2 - Mar kerestem egyszer de akkor megsotetettem es nem is eroltettem nagyon, hogy hol is van a doboz.

Bucsin-tető

Bucsin-tető 50,69 km-re. A tengerszint feletti 1287 méteres magasságban található Bucsin-tető (Bucsin-hágó, Bucsin-pihenő) a Gyergyói-medence nyugati határában, a Parajd és Gyergyóalfalu közötti műút legmagasabb pontján található. Bucsin-tető - Délelőtt a Rabsonné vára közvetlen közelében levő, legendás Pakulárkő kilátópontjánál rejtettem geoládát, majd Gyergyószentmiklós felé kerültem hazafelé. Bucsin - Csak egy zacskot talaltam. De megvan a láda - A Mezőhavas túra után kőnnyen megtaláltam ezt a ládát.

[ Fel ↑ ]
© 2005-2024 Rejtekhely.ro. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás és kirándulás. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.