Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Duglászfenyők - Csíkszereda - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Duglászfenyők - Csíkszereda turisztikai látnivalói

A központi park, tömbházak melletti szélső sétányának kultúrház felőli bejáratánál húzódik meg szerényen a négy fenyőfa. A fenyőkhöz szokott csíkiak érdeklődés nélkül mennek el melletük...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Duglászfenyők Csíkszereda fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22626 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Csíkszereda és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Duglászfenyők!

A legközelebbi település Csíkszereda, 0,64 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Csíkszereda Csík-Szereda fekvése, szabadalmai, fejlődése, czímere, vására, multja. Mikó várának, Mikó uj várának és Szereda várának története. Mikó Ferencz emléke. A katholikus papok házasságáról. Pap halála nevü hely Szereda felett. A csík-szeredai gyógyforrások. Csík elnevezésének eredete. Csík éghajlata, termékenysége, népének foglalkozása, jelleme, nevelésügy. A farsang Csíkban. Hajnalozók.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Duglászfenyők Csíkszereda közelében?
- A fűzfa - Csíkszereda 110 m-re. Csíkszeredában, a Központi parktól a Vártér felé haladva, a Temesvári sugárút jobb oldalán, a tömbházak között egy érdekes formájú fűzfa található. (különleges hely geodobozzal)
- Jégkorongozók - Csíkszereda 140 m-re. Jégkorongozók - Vákár Lajos műjégpálya, Csíkszereda. A doboznak első megtalálói - Gratulálok az első megtalált geodobozhoz. (látnivaló és geodoboz)
- A református imaház erkélye - Csíkszereda 160 m-re. Az épületnek jelentéktelen homlokzata, valamint az egykori kocsibejáróra szerelt kapuja van. Gyerekzsivaj - Délben érkeztem a Konzulátushoz. (turisztikai hely geoládával)
- Óriásfalfestmény Petőfi utca Csíkszereda 240 m-re. Ez az óriásfalfestmény a 2023-as Csíkszeredai Városnapok keretében megszervezett PetőfiStreetArt Fesztivál alatt készült, emléket állítva a kétszáz éve született Petőfi Sándornak.
- Vákár Lajos műjégpálya - Csíkszereda 260 m-re. A csíkszeredai műjégpálya Vákár Lajos nevét viseli. Nem a parkban van a geodoboz - A geodoboz nem a műjégpálya épülete előtt levő parkban van elrejtve, hanem oldalt, a Hősök parkja felé. (látnivaló és geodoboz)
- A Vár-tér szilfája Csíkszereda 280 m-re. A méltóságteljes fa koránál fogva sokat mesélhet a környezetéről, hiszen a legtöbb épületnél idősebb.
- A csíkszeredai Vár-tér 330 m-re. A Mikó-várat Mikó Ferenc 1623-ban kezdte építeni és az 163O-as években fejezték be. Aki nem hiszi, az járjon utána - Remélem azért ügyelsz rá, hogy ne figyeljenek fel rád keresés közben.
- Csiszér-ház Csíkszereda Hargita megye 370 m-re. A Csiszér-ház Csíkszeredában, 1911-ben épült, jelenleg lakóház.
- Egykori határőrség székhelye - Csíkszereda 400 m-re. Jelenleg kórház működik az épületben.
- Törvényszéki palota - Csíkszereda 410 m-re. Törvényszéki palota - Csíkszereda, 1904.
- A hősök régi temetője - Csíkszereda 420 m-re. A parkként feltüntetett temető a Mikó-vár mögötti területen, a múzeum szabadtéri részlege, az ideggyógyászat udvara és a Hősök utcája között helyezkedik el. Sírkövek - Az összes középső kerítés elemet végigtapogattam, mert csak azok U alakúak, de egyikben sem találtam dobozt.
- Keskenylevelű ezüstfa Csíkszereda 450 m-re. Ha beszélni tudna, felhívná magára a figyelmet.
- Hamerock strand - Csíkszereda 480 m-re. A csíkszeredaiak egykori kedvenc strandolási helye, a Hamerock strand, az 1980-as években létesült a vasútállomás közelében, a Brassói út mellett.
- Régi sörgyár - Csíkszereda 770 m-re. Ezt később Gál Ferencz veszi át és újítja fel, majd a brassói Czell cég birtokába kerül.
- Márton Áron Gimnázium Csíkszereda 970 m-re. A Márton Áron Gimnázium Csíkszereda legimpozánsabb épülete, a Szék útja és a hajdani Rákóczi utca (ma Márton Áron utca) találkozásának közelében található, szecessziós stílusban épült 1909 és 1911 között. Gimi - Nem gondoltam volna, hogy egyáltalán be tudok jutni az iskola udvarára.
- Micsurin-kert - Csíkszereda 1,1 km-re. A Micsurin-kert egy legendás hely, bár többnyire csak azon Csíkszeredában iskolába jártak számára, akik a Márton Áron líceumban végeztek. A jó öreg Micsurin - Mivel az iskolát hátulról közelítettem meg, tényszerű volt, hogy a kerten keresztül kell menjek.
- Piarista tanulmányi ház - Csíkszereda 1,2 km-re. Egy esztendei előkészítő tájékozódás után a rendkormány 2007 szeptemberétől adott megbízást két piarista szerzetesnek, Sárközi Sándornak és Kállay Emilnek, hogy kezdjék el csíkszeredai életüket, egy tanulmányi házat létrehozva. Emléksziget - 20 éve néhányan biztosan tudtuk, hogy a régi gazdasági épületet szellemek járják.
- Nagy Laji dombja Csíkzsögöd Hargita megye 1,5 km-re. A nevezetes domb Csíkzsögöd és Csíkszereda határán fekszik, jelenleg a Megyei Kórház, valamint a Harvíz szögesdróttal elkerített létesítménye található rajta. A dombon - Nehéz volt ráakadni a kicsi sárga emberkére a nagy oldalban, de csak addig amig nem a megfelelő gödörben kerestem, utána ment minden mint a karikacsapás.
- Suta-tó - Csíkszereda 1,6 km-re. A tavat 2007 nyarán lecsapolták, jelenleg csak a Suta II. Elhanyagolt hely - Megtalaltuk.
- Mikó-kúria - Csíkzsögöd 1,8 km-re. Mikó-kúria Csíkzsögöd, műemléképület a 19-dik századból.
- Szeredai fürdő - Csíkszereda 1,9 km-re. Állítólag már a fejedelmek korában is ismert volt, Apafi és a Rákócziak is használták.
- Római katolikus templom - Csíkzsögöd 1,9 km-re. Szép kis temploma XV-dik századi, a gótikus kor alkotása, szentélye gótikus jellegét boltozott mennyezete, szentségfülkéje, szárnyasoltára és Mária-szobra őrizte meg. Szépen rendberakott templom - Kár, hogy nem sikerült bejutnom, pedig azért is választottam a vasárnapot, mert gondoltam, hogy a mise miatt nyitva vannak a templomok.
- Lázár-kúria - Csíktaploca 1,9 km-re. Csíktaploca kőrisfája és hársfája a jelenlegi kultúrház, a volt Lázár-kúria előtt áll, társai azoknak a fáknak, amelyeket a kollektiv gazdaság idejében kivágtak.
- Bicikliugrató pálya - Csíkszereda 1,9 km-re. A Dirt on Fire BMX- és MTB verseny helyszíne.
- Kútpatak utcai Fitód-híd - Csíkzsögöd 2 km-re.
- Fekete nyárfa csonkja - Csíktaploca 2,1 km-re. Pontosabban, csak a maradványait láthatjuk már, mert nemrég majdnem a tövéből levágták.
- Nagy Imre képtár - Csíkzsögöd 2,1 km-re. Megtekinthető itt Nagy Imre festőművész munkáinak állandó tárlata. Kupaktanács - Kupaktanács ide vagy oda, a dobozt kiszagoltuk.
- Fontana-borvízforrás - Csíktaploca 2,1 km-re. A csíktaplocai Rét utcában egy borvízforrás található, melynek vizét a környékbeliek előszeretettel hordják és fogyasztják. Első kaland a játszótéren - Ez volt az első kalandunk ebben a játékban (egy pár napja találtam rá a honlapra, addig hasonlóról sem hallottam).
- Horgász tanya 2,1 km-re.
- Katolikus templom - Csíktaploca 2,2 km-re. Az 1567-dik évi regestrum Taplocza néven 44 kapuval jegyzi.
- Zsögödi vár - Kis-Vár dombja - Csíkzsögöd 2,3 km-re. A régészek Zsögöd III elnevezéssel jelölik a helyet. Csík felett - Szervízelés idejére kaptam egy cserebringát, amolyan városi bevásárlásra valót, gondoltam ne teljen az idő hiába, felkeresek egy-két rejtekhelyet.
- Harom utcai Olt-híd Csíkzsögöd 2,3 km-re.
- Zsögödi régi temető - Csíkzsögöd 2,3 km-re. Zsögöd egy 1930 óta Csíkszeredához tartozó település. Egy kis hezitálás után - A képtárnál eldöntöttük, hogy ide jövünk és nem a Kis Vár dombjára.
- Szent Kinga-templom - Szécseny 2,3 km-re. A reménység szimbólumává vált deszkatemplom Borbély Gábor nevéhez fűződik. Újrarejtés a Rejtők napja alkalmából - Ma május elseje, a Rejtők napja a játszóterünkön.
- Csíktaploca 2,5 km-re. Szereda Taploca és Zsögöd határán épült fel, lakóit pedig erdőlési jog illette az előbbi két település erdeiben.
- Nepomuki Szent János-kápolna - Csíksomlyó 2,7 km-re. 1767-ben épült Salamon Imre kolostori gondnok saját költségén. Hol lehet? - Hiába keresgéltünk a szószék alatt, a ládának (vagy füzetnek) hírét sem láttuk.
- Szent István-korona - Csíksomlyó 2,8 km-re. Korona - Szép kompozició.
- Csíksomlyói kegyhely tapintható dombormű Hargita megye 2,8 km-re. A letapogatható bronzplakett andezitalapon áll, rajta Braille-írás is tájékoztatja a látássérülteket.
- Kájoni János mellszobra - Ferences kolostor - Csíksomlyó 2,8 km-re. A csíksomlyói ferences kolostor udvarán állították fel 1972-ben, a szerzetes rendház egykori tudós papjának Kájoni Jánosnak (1627 - 1687) a mellszobrát. Kolostor - Az igazság, hogy nem lehetett felhőtlenül keresgélni, mert tényleg sok az ablak meg aztán szombat lévén, eléggé forgalmas volt a hely.
- Barátok feredeje Csíksomlyó Hargita megye 2,9 km-re. A varázslatos Kis-Somlyón, a Kálvária keresztsorán, és a Mária-kegytemplomon kívül most már a Barátok feredeje is beletartozik a híres búcsújáró hely összképébe. Népi feredő - Forgalmas hely, mármint a borvíz miatt.
- Ördöglik - Csíkzsögöd 2,9 km-re. Az Ördöglik környékét elsősorban a csíkszeredai terepkerékpárosoknak ajánlom, de a hely természetesen gyalogosan is felkereshető. Jobb és bal szem - Igen, a jobb oldal a Nap, a világosság, a férfi.
- Szent Antal-kápolna - Csíksomlyó 2,9 km-re. Páduai Szent Antal tiszteletére szentelt barokk kápolna. Kápolna - Jó kis emelkedő után felértünk a Szent-Antal kápolnához.
- Domokos Pál Péter szobor - Csíksomlyó 3 km-re. Csíksomlyón minden évben megtartják az Ezer Székely Leány napját. Szobor - Bizony leültem és gondolkodtam, de a felvilágosodás elmaradt.
- Mária-kert és Kájoni Herbárium Csíksomlyó Hargita megye 3 km-re. Csíksomlyón ér véget a Mária-út, ezért az évek során kialakították a Mária-kertet, hogy az elfáradt zarándokok itt megpihenhessenek.
- Véreskép - Csíkszentlélek 3,1 km-re. Terméskőből emelt, mésszel vakolt, vaskerítéssel övezett emlékmű. Jelentem a geoboz a helyén - Beirtuk a nevunket a kis noteszba.
- Misericordia - Csíksomlyó 3,1 km-re. A Misericordia egy magyar képzőművészeti installáció, az első római magyar street art műalkotás. Szívesen keresgéltünk itt - A doboz a helyén volt, ötletes rejtés! :) A leírás alapján könnyű megtalálni, de az avatatlan tekintetektől védve van.
- Jézus hágója keresztút - Csíksomlyó 3,1 km-re. A csíksomlyói Jézus hágója keresztút a Kis-Somlyó nyugati oldalán található. Végre egy doboz - A környéken több helyen is keresgéltünk sikertelenül, és ez volt ez első doboz, amit a helyén találtunk.
- Csak Jézus - Csíksomlyó 3,2 km-re. A felirat madártávlatból, vagy közvetlen közelről olvasható, látható rendesen.
- Salvator-kápolna - Csíksomlyó 3,2 km-re. A salvator latin szó, jelentése megváltó. Októberi tojáskeresés - A román tartalékdobozt találtuk meg, ez tényleg egy jó nagy tojás.
- Hármashalom-oltár Csíksomlyó 3,2 km-re. A Hármashalom-oltár a Kis-Somlyó és a Nagy-Somlyó közötti nyeregben található, mely a csíksomlyói búcsú napján a katolikus mise helyszíne. Oltár - Ha a tetejét nem csúfították volna el, sokkal jobban nézne ki.
- Borvízforrás Zsögödfürdő 3,3 km-re. 17 kádas meleg fürdője 1957-ben épült, azóta többször felújították. Ládaellenőrzés - Ma este kibicikliztem Zsögödfürdőre, a borvízforráshoz.
- Senki tava Csíkszereda 3,3 km-re. Bár kevesen tudnak róla, de Csíkszereda mellett egy viszonylag méretes, látványos tó található. Senki sehol, se doboz - Ügyes-bajos dolgaimat intézendő, Szeredába karikáztam, és mivel ugy találtam, hogy még jól belefér, hazafele kiruccantam a Senki tavához egy ujabb rejtekhelyet kipipálni.
- Csíksomlyó körút 3,4 km-re. Csíksomlyón, a borvízforrás közeléből indulva, a Köves utca végéből indul az a körút, mely megkerüli a Kis- és Nagy-Somlyó hegyeket.
- Zsögödfürdői vár Malomföld 3,4 km-re. A régészek Zsögöd I elnevezéssel jelölik az egykori erődítmény helyét.
- Ördöglik sziklafal Csíkzsögöd 3,5 km-re. Csíkszereda közelében ez a legközelebbi hely, ahol a kezdő sziklamászók gyakorolhatnak. Várjuk a kreatív ötlet megvalósítását - Én is itt ismerkedtem először a kötéltechnikával, pontosabban ereszkedtem egyet, egy nyolcas segítségével.
- Kilátótorony Csíksomlyó 3,5 km-re. Csíksomlyó Csíkszereda északkeleti külvárosa, közel 550 éve Csíkszék szellemiségének központja, országos hírű zarándokhely és búcsújáró hely. Piros ponttal jelzett - Miután megmásztuk a hegyet, megtaláltuk a dobozt is.
- Egykori kemping Zsögödfürdő 3,6 km-re. Egy vizesárokkal körülvett földnyelven 7 plusz 1 kisebb házikó, és 6 nagyobbacska, emeletes faház maradványait láthatjuk még.
- Melegárok Szécseny 3,6 km-re. Tulajdonképpen a Meleg-patak, a ferencjózsefi térképen Kurta-patak, medrét és környékét hívják így.
- Dobogtató Csobotfalva 3,6 km-re. Csobotfalva településként Taplocával, Csomortánnal és Várdotfalvával alkotta a csíksomlyói egyházközséget, vagy másképpen: a szentpéteri egyházmegyét, amely 1751-ben alakult át, amikor Szereda kivált a közösségből. Templom feljaro - Megtalaltuk.
- Hadiárok lőállásokkal Csíkzsögöd 3,9 km-re. Félreértett rejtekhely - Vámszer Géza a Csík vármegye településtörténetében három zsögödi várromról beszél.
- Csíkszentléleki 500 éves hársfa 3,9 km-re. Csíkszentlélek község temploma melletti hársfát valószínűleg az 1500-as években ültethették. Csak szólok - Pár napja új geodobozt rejtettek el a csíkszentléleki templom közelében.
- Panoráma a zsögödi szorosra Zsögödfürdő 4 km-re. Zsögödfördőn egy 53 kádas meleg fürdő egy fedett medence, egy szauna, és 2 szabadtéri medence van. Keresés a domboldalon - Többször jártam erre felé, nem tűnt különösebben nehéznek a feladat, miután gps-el felfegyverkezve indultam felkeresni a rejteket, annál inkább lelombozódtam, miután hosszasabb keresgélés után sem sikerült felfedezni a rejteket, pedig kivágott fenyőcske is, kő is akadt nem egy, ilyenformán párosítva is.
- Égigérő vackorfa Fenyés Csíkszentkirály 4,3 km-re. A világhálón egy nagyon szép, meseszerű leírás olvasható a Csíkszentkirályhoz tartozó Fenyés völgyében levő vackorfáról.
- Csihányos Csíkzsögöd 4,4 km-re. A Csihányos egy délnyugat-északkelet irányban elnyúló hegyláb, amely a Rejtek- és a Szentvér-patak völgye között helyezkedik el, a Várhegytől keletre levő Faragó-domb és Zsögödfürdő között.
- Babba Mária Csobotfalva 4,4 km-re. Egy csíkborzsovai asszony a fiacskájának így mutatta meg a csíksomlyói Mária kegyszobrát: - Né, látod, ott van a Babba Mária.
- Vasfuvó domb Csíkszereda 4,5 km-re. Csíkszereda nyugati határában, közvetlenül a Székelyudvarhely felé vezető országút mellett, az Olt hídjának közelében található, az úgynevezett Vasfuvó domb.
- Bernád kútja Csobotfalva 4,6 km-re.
- Harom vára Zsögödfürdő 4,8 km-re. Harom vára a 12-dik század eleje körül épült és az Erdélyt keletről védelmező várrendszerhez tartozott. Zsögödi túra 1. - Vasárnap lévén, úgy döntöttünk, hogy kirándulunk egyet Zsögöd környékén.
- Kálnoki borvíz Csobotfalva 4,8 km-re. Csobotfalváról az Agyagfalva nevű falurészen keresztül lehet eljutni a Kálnoki borvízhez. Belmezoben - Erre a helyre meg a szuleimmel jartam evtizedekkel ezelott, nagyon sokszor.
- Katolikus templom Csíkpálfalva 4,9 km-re. 1567-ben a regestrum mai nevén 12 kapuval jegyzi. Palik - Jó helyen van templom, körbe lehet látni a környéket.
- Csíki panoráma Csíkszereda 4,9 km-re. Amennyiben Székelyudvarhely felől érkezik valaki Csíkszeredába, a csibai eltérő után, a kavicsos uton balra térve, az ut bal oldalán levő dombon emelkedő római katolikus templomhoz juthat. Csiba - Megtaláltuk.
- Strand Csíkcsomortán 5,3 km-re.
- Keresztelő Szent János templom Csíkdelne 5,5 km-re. A templomkerten belüli kőrisfák a környékről mesélhetnének. Egymagában - Szimpatikus templom a dombon.
- Vásárút Csíkdelne Borzsova Csíkszépvíz 5,5 km-re. Balogh Lajos a borzsovai falumonográfiájában említi a Vásárutat.
- Kárpátok őre Csíkcsomortán 5,5 km-re. Horváth-Béres János fafaragó készítette.
- Kerekeger feredő 5,8 km-re. A Somlyó-hegy védelme alatt található égerláp a Természet jótékony erejét testesíti meg. Sokadjara - Nem is tudom, hogy mar hanyadjara jarok is itt.
- Római-katolikus kápolna Delne 5,9 km-re. Delnén, a falu szélén, egy kis kápolna áll, ez ma a falu rendszeresen használt temploma - a XV-dik században épült poligon záródású gótikus szentéllyel, csúcsíves diadalívvel és ablakokkal. A falu szélén - A kápolna megvan, de a rejteket sehol sem találtam.
- Borsáros-fürdő Csíkszentkirály 5,9 km-re. The 1 km long, 50-200 m wide Borsaros nature conservation area lies on the right bank of the river Olt, at 651 m altitude, to the left of the road leading from Sancraieni to Sansimion. A kültéri fürdő maradványai megvannak - A kültéri Borsáros fürdő sajnos nincs használható állapotban.
- Katolikus templom Csíkcsomortán 5,9 km-re. Csíkszeredától 7 km-re északkeletre, az Aracs- és Remete-patakok találkozásánál fekszik. Új templom - Na, ez volt egyik legkönnyebben megtalált dobozom.
- András Pista-borvízforrás Csíkszentkirály 6 km-re. András Pista kútja - Borsáros, Csíkszentkirály.
- Borsáros-láp Csíkszentkirály 6 km-re. A Borsáros természetvédelmi terület az Olt jobb partján, 651 m tengerszintfeletti magasságban, 1 km-es hosszúságban, 50-200 m szélességben, Csíkszentkirály határában, a Csíkszentsimon felé vezető úttól balra terül el. Lakat alatt - Sajnos ez a rejtekhely már nem látogatható, mivel a bekerített természetvédelmi területet lakattal lezárták.
- Római katolikus templom Csíkszentkirály 6,5 km-re. A jelenlegi római katolikus templom melletti hársfasort kivágták, ezért Csíkszentkirályról a település déli kijáratánál levő temető kápolna melletti öreg hársfák mesélnek. Ti is éppen így jártok - A cinterem nyitva volt, meglepetésemre megtaláltuk a geodobozt is, azt hittem, hogy a falazott kerítés felújításakor nem figyeltek rá s eltűnt.
- Xántusz-kápolna Hosszúaszó 6,5 km-re. A tatárjárás emlékét idéző kápolnát 1990 májusában építették újra. Meseszép hely - K
- Páduai Szent Antal római katolikus templom Csíkcsicsó 6,5 km-re. Végleges formáját 1839-ben kapta.
- Xántusz-kastély romjai Hosszúaszó 6,5 km-re. A hagyomány szerint Xántusz Keresztes alcsíki királybíró Hosszúaszóban lakott.
- Csukás-tisztás Csíkszentkirály 6,6 km-re. Fedett asztalokkal és padokkal, mindegyik mellett grillező, katonás sorrendben.
- Bors-kúria Csíkszentkirály 6,8 km-re. Pedig megérdemelné, hiszen tiszteletreméltó kora van. Csíki Sör - Ejj, nem voltunk otthon, pedig jó lett volna kérni belőle.
- Cserépgyári borvízforrás Csíkszentkirály 7 km-re. Innen származik a Cserépgyári borvízforrás elnevezés.
- Vendelné kútja 7 km-re. Vendelné kútja a Lucs tőzegláptól nem túl messze, attól észak-keletre található, a Nagykő-bükk hegye és a Kárász feje domb között. Vendelné gombái - A valamikori Fenyőke menedékháztól induló kék sáv jelzésű turista ösvényen jöttem a Lucs tőzegláp mellett, remek nyárvégi biciklis kirándulás sikeredett sok sok gombával és látnivalóval.
- Székely Lehel ajándéka Csíkszentkirály 7,2 km-re. Érdekes lenne ismerni a szekér történetét.
- Bükk feje Csíkmindszent 7,3 km-re. Fitód falu neve ugyanis, népies magyarázat szerint abból ered, hogy a Hosszúaszóban lakó fiak egyre tovább tódtak, azaz építkeztek. A keresztfánál - Kiértünk a Bükk fejére és megálltunk a keresztfánál.
- Lina-kanyar 7,3 km-re. Az igazi Lina-kanyar egy kisebb, de lejtős kanyar a Csíkszeredából Székelyudvarhelyre vezető főúton, a csibai letérővel szemben, ahol Lina kocsmája is állt. Utolsó - Ez lett a nap utolsó kalandja.

- Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Duglászfenyők adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában - Csíkszereda térkép
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

  Sikerült eljutni Csíkszereda környékére? Tetszett a Duglászfenyők? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Rejtett látnivalók a közelben

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3730 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.