Galbina-szirt - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Poienita Arieseni - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Fehér megye

Galbina-szirt

E ládával Pádis szívébe, a Galbina-szirtre hívunk Téged. A szirttől pár lépésre északra találod a ládát, egy nagy daganatot hordozó fa gyökerei között. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***
Néhány kép: Galbina szirt 1 Galbina szirt 2... *

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Galbina-szirt rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
8120 Ponor-forrás. A Ponor-kitörés vagy Ponor-vízkelet a Ponor-patak vízkitörése. 9034 Porcika-nyereg. 10711 Medve-kitörés. 11879 Pádis-víznyelő. A Pádisi-menedékháztól a Ponor-rét felé tartva (kék, illetve sárga pont fehér alapon) érdemes megnézni a Pádis-víznyelőt. 12227 Iker-zsomboly. 12962 Fekete-zsomboly. 13285 Boga telep Csonka kő. 13800 Boga-csűr. 14862 Lankás-nyereg. 16017 Tatár-hegy. 17427 Hoanca Urzicarului-zsomboly. 18115 Rozsdaszakadék. A Rozsdaszakadék egy 100 m mély árok, mely a vörös szinű talajáról kapta a nevét. 18922 Víz-szája-barlang. 20074 Molhás dagadó tőzegláp. A temérdek tőzegláp az egyik különlegessége a Pádisnak, bár kevesen tudnak róla. 21971 Muncelului-barlang.

Természeti értékek - Bihar megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Eszkimó-jegesbarlang 0.54 km-re
RH2270 Eszkimó-jegesbarlang
Fekete-barlang 0.69 km-re. RH2274 Fekete-barlang
Feneketlen-tó 1.04 km-re. RH2148 Feneketlen-tó Bárszai-katlan
Porcika-zsomboly 1.44 km-re
RH1903 Porcika-zsomboly
Csodavár 1.59 km-re
RH0402 Csodavár

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


 • Galbina körtúra - Eke-túrán voltunk a Pádison...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.