Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Pádis-víznyelő - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Pádis-víznyelő | Hol van ez a hely?

A Pádisi-menedékháztól a Ponor-rét felé tartva (kék, illetve sárga pont fehér alapon) érdemes megnézni a Pádis-víznyelőt. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: 9297 A csapat Kis kincskeresők A rejtők Érkezés Itt vagyunk A rejtő csapat Orchideák A doboz Sziklakert Pádis-víznyelő. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Pádis-víznyelő fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Pádis-víznyelő! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Pádis-víznyelő közelében?
Fekete-zsomboly Elveszett világ. Feneketlen-tó Bárszai-katlan. 3.4 km-re. Galbina-szirt. E ládával Pádis szívébe, a Galbina-szirtre hívunk Téged. (látnivaló és geodoboz)
Porcika-zsomboly. 4 km-re. Porcika-nyereg. 4.5 km-re. Nagy Molhás Bihar-hegység. Csoda-kanyon Medúza-zug. Különösen szépek az egyes ablakok amelyeken keresztül a fénysugarak bejutnak a barlangba, illetve a kanyonba, és rendkívüli látványt nyújtanak. (itt geodobozt is lehet keresni)
Románul - in limba romana: Padis Ponor

Természeti értékek - Bihar megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Pádis-víznyelő gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Tavaszi kikerics - Kikerics nézőbe jöttünk...
 • Feneketlen kút - Mi a jobbik útat választottuk, kellemes úton és csodaszép tájon autóztunk fel...
 • Virágos rét - Bánffyhunyad felől közelítettem meg a Pádist, az út katasztrofálisan rossz...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Pádis-víznyelő? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Ponor-forrás
A Ponor-kitörés vagy Ponor-vízkelet a Ponor-patak vízkitörése.
Ponor-rét
A Pádisi-fennsík egyik legszebb tája a Ponor-rét.
Molhás dagadó tőzegláp
A temérdek tőzegláp az egyik különlegessége a Pádisnak, bár kevesen tudnak róla.
Iker-zsomboly 3.17 km-re
RH2914 Iker-zsomboly Elveszett világ

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Bihar megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.