Belvedere kilátó - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Casa de Piatra Arieseni - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Fehér megye

Belvedere kilátó

Belvedere kilátó nyújtja az egyik legszebb kilátást a szurdokvölgyre (Szamos Bazárra). A piros pont jelzés mentén található. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Belvedere kilátó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
13794 Tolvajvár. 16243 Pádis-víznyelő. A Pádisi-menedékháztól a Ponor-rét felé tartva (kék, illetve sárga pont fehér alapon) érdemes megnézni a Pádis-víznyelőt. 17009 Istenek-havasa. Keleti országhatárunk mentén tiszta időben egy messzi hegyvidék körvonalai zárják le a látóhatárt. 17848 Ördögmalom-vízesés. 18407 Boga telep Csonka kő. 18542 Nagy Molhás. 19565 Molhás dagadó tőzegláp. A temérdek tőzegláp az egyik különlegessége a Pádisnak, bár kevesen tudnak róla. 20168 Nagy Phaeton vizesés. A Nagy Phaeton-vízesés, egy összetett, földtanilag, növénytanilag védett terület, amely vízeséseket, sziklákat foglal magába. 20617 Ponor-forrás. A Ponor-kitörés vagy Ponor-vízkelet a Ponor-patak vízkitörése. 21142 Feneketlen-tó. 21974 Fekete-barlang. 22253 Eszmerálda-forrás. A Nagy-Sebes (Dragan) völgyben található, a Cserepes (Ciripa) erdészház mellett az Eszmerálda-forrás. 22539 Bocsásza. Az Erdélyi-Szigethegység nyugati szegélye: a Béli-hegység, a Bihari-havasok, délebbre Aradhegyalja hegyei. 22963 Ponor-rét. A Pádisi-fennsík egyik legszebb tája a Ponor-rét. 23158 Eszkimó-jegesbarlang.

Természeti értékek - Bihar megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Moloch-kilátó 0.44 km-re. A Szamos bazár szurdokára nyilik kilátásunk, jobról a Moloch vízeséssel és balról a Belvedere sziklafala tornyosul a maga kb.
Csoda-kanyon
A Szamos Bazár felső, forrás felőli részén, egy csodaszép, kb.
Égett-kő 2.22 km-re. RH2646 Égett-kő
Kopott-csapás 2.81 km-re. RH2357 Kopott-csapás
Boga-csűr 3.46 km-re. RH2929 Boga-csűr

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


 • Felkialto jel - Remélem nem szedtétek le a ! jelet, hogy benézzetek mögé ;-) Amúgy a láda ott kell legyen egy sziklarepedésben, mögötte...
 • Szamosbazár körútja 3 - Ez már igen, ez már kilátás...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.