Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Madárkert - Korond - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Madárkert - Korond turisztikai látnivalói

A korondi madárkertben közel 40 faj található - 5 fajta páva, 12 fajta fácán, 5 fajta galamb, fogoly- és papagájfajok, vízimadarak, vadludak és kacsák, és dísztyúkok...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Madárkert Korond fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22623 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Korond és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Madárkert!

A legközelebbi település Korond, 0,3 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Korond és környéke Korond. E falu népe, foglalkozása. A katholikusok régi temploma. A Likaskő. Nagy völgy. Móricz köve. Sólyomkő. Fügevára. A korondi fürdő, borvize, fürdője, sósfürdője, berendezése, gyógyhatása, társasköre, kirándulásai. Az Árcsó. A Rakodóhegy.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Madárkert Korond közelében?
- Korondi kilátó 990 m-re.
- Móric-kő - Korond 2,4 km-re. A Móric-kő Korondtól észak-keletre, Pálpatakától dél-nyugatra és Fenyőkút településtől nyugatra található, meredek sziklafallal végződő kilátóhely. Lobogó - Ha már valaki ilyen helyre lobogót telepít, akkor gondoskodhatna arról is, hogy egy év múlva ne egy rongy-darab lebegjen itt. (látnivaló és geodoboz)
- Fügevára - Korond 2,4 km-re. Ki Korondon megfordul, annak ajánlom, hogy Fügevár meglátogatását el ne mulassza, mely ily alakzatokat, ily képleteket bizonnyal ritkán lesz alkalma láthatni. Esőben - A Fenyőkúti-tőzegláphoz igyekeztünk, pótolni a hiányzó geodobozt. (látnivaló és geodoboz)
- Árcsó 2,5 km-re. Korond még a vulkanikus övezetben fekszik, ennek köszönheti borvizeit.
- Likas-kő - Korond 2,7 km-re. A kő fölötti hegygerincet Likaskő-bércnek, a kő feletti fensíkot, mely művelhető és lakott terület, Likaskő mezejének nevezik. Mindkét doboz megvan - Megtaláltam a geodobozt is, a Déliáét is. (turisztikai hely geoládával)
- Kormos-kő sziklabástya - Fenyőkút 2,8 km-re. A Sólyomkő pataka mellől a Kormos-kő sziklakilátója felé kapaszkodva a meredek domboldalon, egy kisebb sziklatornyot és egy nagyobb, impozáns, kettős sziklabástyát találtam. Meredek - A leírást követve jutottunk fel előbb a kisebb sziklához, majd a sziklabástyához. (különleges hely geodobozzal)
- Bugyogó források - Fingóborvíz 2,8 km-re. A Cseredombi borvíz, másnéven Erzsébet-forrás, Fingóborvíz vagy Szejkésvíz pitvaros faépülettel fedett forrásától délkeletre, 120 méterre további lerakódások helyszíne, bugyogó, sistergő források, és egy tavacska figyelhető meg. Fortyogás - Megtaláltuk a forrásokat, megfigyeltük a fortyogást is.
- Sziklaablak - Kormos-kő - Fenyőkút 2,8 km-re. A Kormos-kő sziklabástyája és sziklakilátója között, a sziklakilátó közelében-végében, van egy érdekes sziklaablak. Nagy kő esett le a szívemről - Amikor én a sziklakilátónál és a sziklabástyánál rejtettem a geodobozaimat, láttam távolról ezt a sziklaablakot is.
- Csiga-domb - Korond 2,8 km-re. A Csiga-domb, helyi nevén Rakodó-hegy, 8 hektáron fekvő karbonát forráskúp-telep, Románia legnagyobb aragonit-előfordulása, amely 1980-tól földtani rezervátum. Útban hazafelé - Megálltam, hogy megnézzem a Csiga-domb jelenlegi állapotát.
- Kormos-kő sziklakilátó - Fenyőkút 2,9 km-re. Nem sokan ismerik, pedig Korond környékének legszebb, legimpozánsabb kilátópontja. Remek kilátás Korond felé - A sziklabástyától jöttünk át a kilátóra.
- Fingó-borviz - Korond 2,9 km-re. A betonköpűbe ömlő forrás fölé egy pitvaros faépületet építettek. Első ládám - Végig fel tudtam menni kocsival.
- Medvevár sziklavilág Fenyőkút 3,2 km-re. Mivel a Kormos-kőről itt ereszkedtem be, érdemesnek tartottam ezeket a sziklákat is dokumentálni, a környék sziklavilágát pedig egy körút formájában bejárni. Szerencse - Szóval az élethez is és a medvéhez is szerencse kell! Néztem én már medvével farkasszemet, de nem egy lyukban! Nem is tudom, talán ledermedtem volna.
- Korondi sóskút 3,8 km-re. Vizének használatát már Mária Terézia idejében szabályozták. Magam helyett :) - Hát igen, az a rács egy kicsit olyan, mintha szájkosarat tettek volna a forrásra.
- Laposlik Korond 3,9 km-re. A területén található a Bugyogó nevű forráscsoport. Merész rejtés - Amikor én a helyszínt dokumentáltam, elég cudar idő volt.
- Firtos vára 4 km-re. A várat övező bükkfák régi történetekről mesélhetnének. Kerestem - .
- Firtos kútja 4 km-re. Firtos kútja.
- Bokor Levendulás Pálpataka 4,2 km-re. 2023-ban megszervezésre kerül a családi programokkal kecsegtető, második Pálpatakai Levendula fesztivál, július 8-9-én, szombat és vasárnap.
- Péter-hegyese Firtos 4,3 km-re. A Firtos legdélibb, legmagasabb csúcsán, a magasságjelző pont mellett egy kápolna maradványai találhatók.
- Katolikus templom Székelypálfalva 4,6 km-re. A két Kükülló között, az út mentén, a Firtos-hegy lábánál, egy sor település található. Befalazva - Elég sokáig számolgattuk a sarkakat, míg megkerült a 8.
- Firtosi kilátó Szeles-domb 4,8 km-re. A Firtos-tetőn volt már egy közel húszéves kilátó, mely időközben teljesen elkorhadt, valamint a bükkfák is megnőttek körülötte.
- Kalonda-tető 5,2 km-re. Egyúttal a Kis-és Nagy-Küküllő vizválasztója. Odú - Nárciszillattal telve megkerestük ezt a rejteket is.
- A temető kápolnája Atyha 5,3 km-re. .. de az idők változtak. Mára időutazással felérő kaland vár az idelátogatóra. Lelket erősíts, zubbonyt igazíts, irány Atyha, lépés, indulj! (atyha.hu) Új kápolna - A templomot újra födik.
- Harangláb Pálpataka 5,7 km-re. A  Görgényi-havasok a faluból jól látszanak. Másik bal oldal - Csend és nyugalom volt itt, mint mindig mikor erre jártam.
- Szencsedi-tó vagy Fenyőkúti-tó 5,9 km-re. Nem tudom a tó nevét, nem kaptam semmilyen információt róla. A kivágott fa új életre kelt és védi a dobozt - A rejtekül szolgáló kivágott fa csutakja nem hagyja magát.
- Szénégetők Kalonda-tető 6,1 km-re. Farkaslaka határában, a Kalonda-tetőn még sokan foglalkoznak faszénégetéssel. Ellenőrzés - A sok esős nap után örültünk a napsütésnek.
- Szencsedi nárciszmezők 6,5 km-re. A Kalonda-tetőtől észak-keletre köves úton juthatunk el a legkönnyebben a szencsedi nárciszmezőkre. Hervadó nárciszok - Nagyon sajnálom, hogy nem jöttem ide vagy 10 nappal korábban, mikor még több virág volt kinyílva, de így is még rengeteg volt belőlük.
- Fenyőkúti tőzegláp 6,6 km-re. Könnyebben megközelíthető Fenyőkút Korondról. Pótoltam a hiányzó dobozt - A tegnap ellenőriztem a rejtést, a dobozt nem kaptam meg.
- Fiastetői kilátó 7 km-re. A kilátót 2006 július 22-én avatták fel, ötlete Dr. Ujra megvan - 10 ev utan ujra megtalaltuk a dobozt.
- Református templom Felsősófalva 7,2 km-re. A változatos, völgyekkel és dombokkal tarkított kis táj elnevezését a föld mélyében rejlő természeti kincsről, a sóról kapta.
- Unitárius templom Énlaka 7,4 km-re. Énlaka a Nagy- és Kis-Küküllő vizválasztójának gerincére és ez alá települt. Göcsörtös fa - Igazán szép ez a félreeső hely.
- Kincses Kodáros dombja Felsősófalva 7,4 km-re. Kincses Kodáros dombja a Sóvidék legendás helye. Könnyen megtalálható és biztonságos rejtek - Mivel új rejtő rejtett itt egy új geodobozt, új rejtekben - én is, mint rejtekgazda, megkereshetem azt, és pontot is kapok a megtalálásért.
- Sasfészek kilátó Alsósófalva 7,7 km-re.
- Református templom Kecset 8,4 km-re. évi regestrumban Kechijet néven 15 kapuval jegyzik.
- Mária-szobor Farkaslaka 9,2 km-re. A Gordon-hegy oldalában, egy külön magaslaton, fából faragott Mária-szobor áll. A kilátótól oda-vissza félóra - A Gordon-hegy tetejéről ereszkedtem be a Mária-szoborig, gyalog.
- Kerektó Pálpataka 9,4 km-re. A Parajdi-medence szélén, nagykiterjedésű vulkáni fennsík tetején, sok helyen a megálló csapadékvíz eltőzegesedett lápok kialakulásához vezetett, ilyenek a Pálpatakán, Bencéd, Fenyőkút és Fenyősmező közelében mocsári növényzettel borított tőzeges területek, mint például a Kerektó.
- Ördögútja Oroszhegyi Mogyorós 9,7 km-re. Ennek nyugati szakaszát 600 m hosszúságban azonosították.
- Sóhát és Sószoros Parajd 9,8 km-re. Parajd belterületétõl délnyugatra fekszik a Sóhát 8 hektár kiterjedésű természetvédelmi területe. Új doboz - Rejtettem egy új dobozt a Sószorosban.
- Gordon-hegy Farkaslaka 9,8 km-re. Aki Székelyudvarhelyről Farkaslaka irányába utazik, feljut a Baknya-tetőre, ahol egy nagy kereszt arra figyelmeztet, hogy itt érdemes megállni és körülnézni. Sötétben a meredek hegyoldalon - A közeli Mária-szobor rejtését indultam el megkeresni, a Gordon-hegy tetejéről indulva.
- Anyósmentes övezet Csere-negyed Farkaslaka 9,8 km-re. Az elmúlt két évben kiépítették itt az ivóvíz- és szennyvízrendszert, nemrég pedig térkővel borították a negyed utcáit.
- Székely iránytű Peszente-tető 10 km-re.
- Fordított házikó Parajd 10,3 km-re. Alapterülete 8×5 m.
- Új római katolikus templom Parajd 10,4 km-re.
- Evszakok Parajd 10,5 km-re.
- Tau a ferences kereszt 10,5 km-re. Az írásbeliség kialakulásával a személyt, illetve nevét helyettesítő írásjel lett. Puhányok - Csak szólok, hogy erre jártam, s kíváncsi voltam tényleg eltűnt-e a kis Tau kereszt.
- Kisfenyős-kő Parajd 10,5 km-re. Rabsonné várával szemben, a Kis-Küküllő másik oldalán, érdekes sziklaképződményeket fedezhetünk fel. Mindkettő - Diplomatikus leszek: mindkettő.
- Nárciszrét Oroszhegy 10,5 km-re. A helybeliek kankósdinak vagy kápolnavirágnak nevezik a nárciszt.
- Tamási Áron sírja Farkaslaka 10,5 km-re. A szomszédos Szentlélektől több mint száz éve vált el, jelenleg nyolc falu községközpontja. Geodobozt nem találtuk - A sírnál szokás szerint sok turista.
- Szent László-kápolna Oroszhegy 10,6 km-re. Római őrhely a Kápolna-dombon, Oroszhegy közelében, amit a néphit Szent Lászlótól származtat és kápolnának néz.
- Urusos-kút Oroszhegy 10,6 km-re. Hajdanán Oroszhegy falunak híres búcsújáróhelye volt, a falutól északra elterülő Kápolna mező nevű helyen, melynek közelében a hagyomány szerint csodás gyógyulások történtek.
- Református templom Parajd 10,6 km-re. Parajd, mint település, Sófalva tanyabokraként alakult ki.
- Parajdi Sóbánya 10,6 km-re. Nyugat felől jövet Parajd Hargita megye kapuja. Forgalom - Nem felvonultunk, ahnem levonultunk ma a bányába.
- Új negyed Malom utca Etéd 10,7 km-re. Érdemes egyet sétálni a településen, és megfigyelni a házaikat, ma már erőteljesen alakítják a faluképet.
- Trópusi lepkeház Parajd 10,7 km-re. Szabadon repülve, testközelből figyelhetjük itt meg a lepkéket. Belülről is - Bent is szép, érdemes meglátogatni.
- Református templom Kecsedkisfalud 10,8 km-re. A múlt századtól két falu, Kecsed és Kisfalud, egy község Kecsedkisfalud néven.
- Oroszhegyi kilátó 11 km-re. A kilátót 2008 nyarán építették az oroszhegyiek, szeptember 21-én avatták fel a második Szilvanapok alkalmával, Böjte Csaba ferences szerzetes által celebrált szentmise keretében. Új kilátó - Áll az új kilátó, fém és fa sikeres összehangolása.
- Etéd 11 km-re. Etéd Szováta, Korond és Parajd után a környék legjelentősebb települése.
- Református templom és harangláb Küsmöd 11,1 km-re. Az ódon harangláb nagyon megtetszett.
- Bereczki-ház Küsmöd 11,1 km-re. Küsmöd egyik érdekes látnivalója a Fő utcán található Bereczki-ház, vagy Csitkós ház, ahogy becézik.
- Tartód vára 11,4 km-re. Tartód vára Székelyudvarhelytől légvonalban 35 km-re északra, a Nagy-Küküllő forrásvidékén, Székelyvarság község Bagzos határrészének közelében található. Ez már a negyedik eltűnt geodoboz itt - Az eredeti rejtés óta háromszor rejtettem újra a Tartód vára eltűnt geodobozát, ez azt jelenti, hogy 2008 óta 4 geodobozt rejtettem itt.
- Szikla a Siklódi-kő lábánál 11,8 km-re. Jellegzetes tornácos házait megcsodálva, a Murva utcából indultunk a Siklódi-kőre.
- Oroszhegy 12,1 km-re. Az egykori Udvarhelyszék legmagasabban fekvő településeSzékelyuvarhelytől 12 km-re, az 1009 m magas Őrhegy déli lábánál, a Bosnyák- és a Ballé-patak völgyfőjében fekszik.
- Siklódi kő 12,1 km-re. A környéket uraló 1025 m magas Siklódi-kő andezit-agglomerátumból, tipikus vulkáni kőzetből áll.
- Várnyaka Kápolnásmező 12,5 km-re. Várnyaka a Parajd és Kápolnásmező közötti utat lezáró töltésvonal neve, a Kis-Küküllő és a Juhod völgyei közötti gerincen található.
- Katolikus templom Székelyszentlélek 12,6 km-re. Ha nem is az egész templom, de annak egyes részei biztosan koraiak - ilyenek a toronyaljból a hajóba nyíló ajtó félköríves kerete, az elfalazott déli kapu szintén félköríves kerete, részben a hajó átalakított félköríves ablakai. Nagyon szép freskók - Szégyen, hogy több tízszer vagy százszor mentem már át Székelyszentléleken, de soha nem álltam meg, nem tudtam, hogy ennyire értékes temploma van.
- Katolikus templom Nyikómalomfalva 12,7 km-re. Nyikómalomfalva közepes nagyságu település az egykori Udvarhely vármegye területén, a Fehér-Nyikó völgyében található. Rejtekhely ellenőrzés - Ezt a rejtést már 2016-ban megtaláltam, de elfelejtettem bejelenteni.
- Áprily Lajos kútja Parajd 12,8 km-re. A Kis-Küküllő forrásvidékéhez közel volt Áprily Lajos boronaháza. Ördög van, doboz nuku - A parajdi úttól a feltérő út nagyon ramaty állapotban van, az aszfaltból pont középen maradt annyi, hogy ne lehessen rendesen haladni.
- Uz Bence sírja Székelyvarság 12,9 km-re.
- Rapsonné vára Szováta 12,9 km-re. Szovátától keletre, a Hideg-Juhod és Szilas patak összefolyása, valamint a Kápolna-mező fölött, nehezen megközelíthető, szédítő magasságban áll a szépséges tündérkirálynő, Rapsonné vára, egy csodálatosan szép andezit sziklatömbön. Lett jelzés de a ládának annyi - Egy ideje van turistajelzés (kék kereszt), de nagyon ibogtalanúl festették, meredeken toronyiránt felfelé, jó csúszós terepen.
- Gergely János-féle kővályú Székelyvarság 13,1 km-re. Kő mögött, kő alatt - Bár nem esett az utunkba, és siettünk is az oroszhegyi nárciszrétre, sikerült rávenni a kirándulótársaimat, hogy nézzék meg ők is a Gergely János-féle kővályút.
- Pakulár-kő 13,4 km-re. A Hideg-Juhod völgye fölé magasuló Pakulár-kő (a térképeken a Pásztor-kő elnevezés szerepel) az Elemér sarka-hegy déli aljában található, Rabsoné várától észak-kelet irányba. Kilátás - Parajdról a "Transz-Rapsonné"-n keresztül közelítettük meg, miután rejtettünk egy dobozt az Áprily-kútnál.
- Itatóvályú Üknyéd 13,5 km-re. Oroszhegy központjától északra 5 km-re Székelyszentkirály nyári szállásaként a 947 méter magas Kövesdomb oldalában alakult ki a századfordulón Üknyéd. Üknyéd látnivalói és a rejtekhely neve - Bár Üknyéd csak egy kis tanya, a településen és környékén számos látnivaló, így rejtésre is érdemes hely van.
- Ördögútja Zetelaki Szőlőhát 13,9 km-re. Hossza 1200 m, északnyugat - délkelet irányban húzódik.
- Rabsonné útja Deszkásvár 14,1 km-re. Ez az Orbán Balázs által is leírt töltés lenne a mondában is emlegetett, tulajdonképpeni Rabsóné útja.
- Rabsonné útja Illyésmező 14,6 km-re. A Csere-tető tisztás nyugati szélén halad el.
- Tálasbérce Székelyvarság 14,6 km-re. Az önállóan éppen száz éve, Oroszhegy szórványaként réges-régen létező település Európa állítólag legnagyobb tanyavilága. Ládaellenőrzés - Ha már itt jártunk, ellenőriztem az itt elrejtett geodobozt.
- Tizenkettes-forrás Bucsin 15 km-re. A Parajd községhez tartozó Bucsin település és a Bogdán-sípálya között félúton található csorgó vize friss, hűsítő.
- Szent István király templom Székelyszentkirály 15,3 km-re. A Bosnyák-patak völgyét követve, Tibódtól három kilométerre találjuk Székelyszentkirályt.
- Parlament Székelyvarság 15,5 km-re. Parlament, vegyes üzlet és kiskocsma - Székelyvarság.
- Csorgókő-vízesés Székelyvarság 15,6 km-re. Rólunk - > csökken az oldal használhatósága Ez a felület nem azért jött létre, hogy valakik számára használható legyen.
- Parajdi faszerkezet 15,7 km-re. A parajdi faszerkezet helyét illetően egy erős tippem van.
- Orbán család temetkezési helye Székelylengyelfalva 15,8 km-re. Érdekes módon Orbán Balázs szülőfalujáról igen keveset írt. A természet ajándéka - Bár eredetileg úgy terveztem, hogy a környék rejtekhelyeit egy külön kirándulás alkalmával keresem fel, Székelylengyelfalva főúthoz való közelsége miatt mégsem hagytam ki ezt a rejtést.
- Orbán Balázs mellszobra Székelylengyelfalva 15,8 km-re. A legnagyobb székely névvel kitüntetett Orbán Balázs köztéri mellszobra a katolikus templomtól északkeletre, a művelődési ház melletti téren található.
- Katolikus templom Székelylengyelfalva 15,8 km-re. Székelylengyelfalva temploma 1500-ban épült, amint egy 1776 május 9-én kelt összeírás megállapítja. Időjárás előrejelzés - Minden lengyelfalvi ember tudja.
- Tyukász-domb Szováta 15,9 km-re. Én a Pacsirta utcán keresztül közelítettem meg a szovátai Tyukász-dombon levő, 1888-ban épült kis római katolikus kápolnát. 14 kereszt - Minden kereszt előtt, a földbe, pontosabban a kavicsba, lámpatest van beépítve, mely megvilágítja a keresztet.
- Zete tanösvény 15,9 km-re. A tanösvény útvonalán tett, 3,5 km-es séta során képet kaphat a környék turisztikai és természeti érdekességeiről, kőzeteiről,növény- és állatvilágáról. Egy jó tanösvény - Nagyon jó tanösvény.
- Síugrósánc Székelylengyelfalva 16 km-re. Az udvarhelyi síugrósánc Szejkefürdővel szemben, a főút túlsó oldalán található, a Székelylengyelfalva felé vezető út baloldalán.
- Zetelaki gát Zeteváralja 16,1 km-re. Doboz nélkül - Székelyvarság, Fenyőkút, Pálpatakafelé indultunk.
- Jézus kútja Székelyvarság 16,1 km-re. A dobozka még mindig a fenyő alatt üldögél - A Csorgókő-vízesést és a kilátót megmutatni havereimnek, érkeztem Székelyvarságra.
- Ferde torony Sükő 16,2 km-re. Hol a falu között lefolyó Gátpataka ered, messze fenn a Rez oldalában 2000 lábbal a tenger szinvonala felett fekszik Sükő, melynek cseresnyéje hires az egész székely földön. Felújított torony és rejtek - Már régóta tervezem, hogy meglátogatom a sükői ferde tornyot és a közelben található Rez-tetői kilátót.
- Kannásné fájának maradványa Székelyudvarhely 16,3 km-re. Egy nagy terebélyes koronájú fa volt, melynek nagy koronája az útra is kihajlott. Restaurálták Kannásné fáját - Mivel a Kannásné fájának a maradványa egy magánház udvarán volt, oda nem rejtettünk.
- Katolikus templom Zetelaka 16,3 km-re. Ezek szerint Szent László király uralkodása (1077-1095) idején Zetelaka már egyházközség volt. Sikerült bemenni a templomba, de a rejteket elnéztem - A Madarasi Hargitáról tartottam hazafelé, megálltam megnézni a templomot, megkeresni az itt elrejtett geodobozt.
- Szejkefürdői Borvízmúzeum és Mofetta 16,3 km-re. Székelyudvarhely Szováta felőli bejáratánál több látnivaló várja az arra látogatókat, átuzatókat. Szejke a borvizek Homoródja - Későn érkeztünk és megkóstoltuk a "kőolajat".
- Tibód tölgyfája 16,4 km-re. A Székelyuvarhelyhez tartozó Kadicsfalván keresztül, a városközponttól 6 km-re, a Bosnyák-pataknak a Rez-patakkal való egyesülésénél fekszik Tibód.
- Függőhíd Sóvárad 16,4 km-re. Sóvárad Szováta felőli kijáratánál egy fémből készült, deszka járófelületű függőhíd található. Aranyos függőhíd - Mivel erre jártunk, felkerestük a függőhidat.

Madárkert Korond románul - in limba romana: Gradina pasarilor ornamentale Corund


Különleges látnivalók - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Madárkert adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában - Korond térkép
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

  Sikerült eljutni Korond környékére? Tetszett a Madárkert? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Rejtett látnivalók a közelben

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3727 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.