Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Lucs tőzegláp

Lucs tőzegláp


Ha a Szécsény-patak irányában felnézünk a Hargita gerincére, két kis tisztást láthatunk. A kettő között magasodik a Nagy-kő bükk, mögötte található a Lucs tőzegláp.

Gyönyörű napsütéses reggel indultunk útnak. A Fürdő utca számos gödre még a korábbi esőzések vizével van tele. A Szeredai-fürdő után balra térünk a már utcát alkotó házak irányába, erre vezet a kék körrel jelzett turistaösvény.

A hegyoldalon lefolyik a viz, itt nincs sár, de beérünk az erdőbe,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Lucs tőzegláp rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Hirtelen-puszta
Som kut
Vendelne kutja
Szemesko

Hozzászólások
Pixel
A sok áfonya miatt már nem kerestem a dobozt...
Bár késve indultam, mégis első lettem...
Pomjanek Béla nyomában...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc