Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - GK Hotel Szent Kristof
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


GK Hotel Szent Kristof - Hargita megye 

GK Hotel Szent Kristof, Rejtekhely - Hargita
RH1638

[EN] GK Hotel Szent Kristof was created to help GeoKrety on their way toward their goal. That is the reason it is placed in Baile Tusnad, very close to the main road, in a safe place. Tourists who travel through Baile Tusnad will have an easily accessible, and safe place to drop off and retrieve GeoKrety. Tusnad spa, one of the most beautiful spas in Romania, is located between Sfantu Gheorghe and Miercurea Ciuc, in a splendid gorge of the river Olt.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: GK Hotel Szent Kristof - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"GK Hotel Szent Kristof" | Belépés/Regisztráció | 16 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Ha már itt falatoztunk
Dátum: 2014.08.05. 15:05
 
Tyűha, itt aztán jól főznek! Miután elfogyasztottuk ízletes fotótábori ebédünket, s mielőtt megkezdődött volna délutáni 'fotó szessön', kikértük a ládikót, és kivettük belőle a Little red lambkin névre hallgató vakondot. :-) Köszi a rejtést!


---------------------------------------------------------------------
foundtext Tusnádfürdő 2.
Dátum: 2014.04.26. 17:20
 
Ez volt itt a második próbálkozásunk. Gondoltuk eszünk egyet a hotel éttermében, de épp valami rendezvényre készültek. A recepciós nagyon aranyos volt, rögtön adta a dobozt. Így, korgó gyomorral ugyan, de a megtalálás örömével mehettünk tovább. Köszönjük a rejtést.

 
Rejtekhely-fotók
Geokrety Hotel Szent Kristof
Szent Kristof Geokrety Hotel Szent KristofKözeli rejtekhelyek
Rudi forras RH3531
0.2 km, -74 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc